Crowne Plaza Brugge

We hebben de beste aanbieders voor Crowne Plaza Brugge voor je op een rij gezet:
Over Crowne Plaza Brugge
Ontdek de charme van Crowne Plaza Brugge, gelegen in het hart van de schilderachtige stad Brugge. Dit hotel biedt een unieke combinatie van historische elegantie en modern comfort. Hoogtepunten zijn de heerlijke zwembaden waar vakantiegangers kunnen ontspannen. Een perfecte keuze voor wie op zoek is naar een ontspannen verblijf met een vleugje luxe.
De ligging
Crowne Plaza Brugge geniet van een centrale, doch rustige locatie in de betoverende stad Brugge. Vanuit het hotel heb je een prachtig uitzicht op de oude burcht en het historische stadscentrum, ideaal voor cultuurliefhebbers. Openbaar vervoer is gemakkelijk bereikbaar op slechts 500 meter afstand, wat het verkennen van de omgeving zeer eenvoudig maakt. Voor degenen die van ver komen, ligt de luchthaven Oostende-Brugge International Airport op slechts 32 km afstand, waardoor aankomst en vertrek soepel verlopen.
Crowne Plaza Brugge is een ware oase van comfort en luxe. Het hotel telt 96 kamers verspreid over 8 verdiepingen, allemaal bereikbaar met de lift. De 24-uurs receptie staat altijd klaar om je hartelijk te verwelkomen met meertalig personeel. De faciliteiten zijn ontworpen om elke vakantieganger een onvergetelijk verblijf te bieden, van het businesscenter en vergaderruimtes voor zakelijke reizigers tot de fitnessruimte en het tegen betaling toegankelijke overdekte zwembad voor ontspanning. Voor extra gemak is er parkeergelegenheid beschikbaar tegen betaling. Maar het echte hoogtepunt is het zwembad, waar je kunt genieten van aangenaam verwarmd water, zowel binnen als buiten, voor gezonde beweging en veel zwemplezier.
In Crowne Plaza Brugge wordt de culinaire ervaring serieus genomen. Vakantiegangers kunnen genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet om de dag goed te beginnen. Voor lunch en diner biedt het restaurant een selectie aan heerlijke à-la-cartegerechten, met zowel lokale als internationale opties. De gezellige bar is de perfecte plek om te ontspannen met een drankje na een dag vol verkenningen. Of je nu op zoek bent naar een snelle hap of een uitgebreid diner, Crowne Plaza Brugge voldoet aan al je culinaire wensen.
Voor vakantiegangers die mobiliteit waarderen, biedt Crowne Plaza Brugge verschillende toegankelijke voorzieningen, waardoor het hotel een uitstekende keuze is voor iedereen. Hoewel huisdieren niet vermeld worden, is het altijd aan te raden om vooraf contact op te nemen met het hotel voor specifieke huisdierbeleid. De dresscode in de restaurants draagt bij aan de sfeervolle ambiance. Wat de betaling betreft, accepteert het hotel de meest gangbare creditcards zoals American Express, Visa, Diners Club en MasterCard. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Velotel Brugge
Minibar
Totaal aantal kamers: 10
Adresgegevens | Burg 10, B-8000 |
Crowne Plaza Brugge
Met een grote groep een weekend in dit hotel verbleven.
De perfecte ligging aan het grote plein viel meteen op!; het is echt perfect centraal gelegen; beter kan eigenlijk niet.
Het hotel ziet er ook aan de buitenzijde mooi uit. Ontvangst is zeer vriendelijk en zowel in-als uitchecken verliep voorspoedig.
De kamers waren zeer netjes; het ontbrak aan niets. Goed schoongemaakt; alles was gewoon goed.
Ontbijt was ook zeer goed en uitgebreid; niets op aan te merken.
Heerlijk genoten met onze 2 kinderen in dit hotel. 2 dagen geparkeerd voor €23,- gelijk onder het hotel (na uitchecken mocht hij nog de gehele dag blijven staan) Het was erg rustig in het hotel.
Luxe en ruime kamer met 2 twee persoons bedden op de 6e verdieping en luxe badkamer. Vooral onze kinderen voelden zich koninklijk. De bedden lagen niet heel comfortabel. Thuis slaap ik toch t lekkerst.
Bij aankomst beneden geluncht. Niet veel keus, maar prima van kwaliteit. Bij het ontbijtbuffet werden we verwelkomd, kregen uitleg en het aanbod voor extra ontbijtopties. Het buffet was erg uitgebreid en lekker.
S avonds nog even gebruik gemaakt van fitness, sauna en zwembad. Sauna was prima, douche aldaar een beetje muf, zwembadje lekker om even wat baantjes te trekken.
Voor ons was dit hotel voor herhaling vatbaar.
We hebben hier twee nachten geslapen met onze zoon van 9. De aanbevolen Familiekamer bestaat uit 2 bedden van 1.40 m. Breed en 2 m. Lang. Veel te krap en door het matras voel je elke beweging van de ander, dus slecht geslapen. Gelukkig kregen we een gratis upgrade naar de suite met een apart kinderbed. Als je de auto in de Hotel parking zet dan betaal je 46 euro bij voor 2 nachten. Het ontbijt vond ik rommelig. Draaiende stoelen en in een kleine ruimte. Niet zo gezellig allemaal daar, niemand heet je welkom althans niet tijdens onze twee keer ontbijten. Ondanks nieuwe vloerbedekking in de kamers en gangen vonden wij het er muf ruiken. Je bent vanuit de Hotel wel meteen in het centrum. Over het algemeen vond ik het hier niet zo gezellig, eerder een Hotel voor groepen en zakelijke bijeenkomsten.

Crowne Plaza Brugge
Heerlijk genieten in Hotel Crowne Plaza Brugge! CP Brugge ligt centraal in het prachtige centrum van Brugge. Zeer vriendelijk personeel, uitgebreid ontbijtbuffet en lekker eten in het restaurant. 's Morgens baantjes trekken in het zwembad, relaxen in de sauna om vervolgens Brugge te ontdekken. Top hotel en prachtige stad, ging veel te snel voorbij!
(Wij hadden uitzicht op het stadhuis, 's avonds mooi verlicht!)
Mooi en goed gelegen hotel in Brugge, kamers netjes, personeel behulpzaam en zeer vriendelijk, onbijt goed en ook daar zeer vriendelijk personeel, neem geen kamer in de buurt van kamer 212 dit i.v.m. het lawaai en de werkzaamheden die 's morgensvroeg al in het hotel zijn.
Verder alles prima in orde en een mooi uitgangspunt om alles te starten in het mooie stadje Brugge.