Minicamping Klaver Vier

CampingDe Lente van Drenthe
Camping
Adresgegevens | Rolderstraat 8, 7849 PC |
Minicamping Klaver Vier
Heel fijne camping grote douches lekker warm water zelf te regelen. Grote plaats parkachtig mooie bomen en struiken. Rustig. Wij raden deze camping aan als je van rust houd. Wij komen zeker terug.
Blij verrast door de grootte van de plaatsen en de heerlijke rust op de camping.
De eigenaar van de camping is zeer vriendelijk en behulpzaam.
Van dit soort campings mogen er wel meer komen!
Heerlijke camping, vriendelijke eigenaren, in voor een praatje erg leuk.
Sanitair héél erg netjes. En mooie grote plekken voor ons.
Ook de omgeving, in1 woord schitterend, héérlijke 2 weken gehad.
Bedankt.
Een fijne rustige camping geschikt voor rustzoekers. Niet geschikt voor kinderen, daar is de camping niet op ingericht. Zeer goed en ruim sanitair. Ook ruime plaatsen zodat ieder voldoende ruimte heeft rond de tent of caravan. Behulpzame en vriendelijke beheerder. Zeer de moeite waard voor herhaling!
Een mooie kleine stille camping met geweldige eigenaren, Willem ( de eigenaar ) had zelfs op verzoek binnen een dag een centrifuge geregeld, grote staanplaatsen en schoon en ruim sanitair, winkels binnen 1km bereikbaar en een fantastisch fietsgebied in 3 verschillende boswachterijen in de buurt, wij komen hier zeker terug.