Laagste prijsgarantie

Schleusenweg 16, 65549

6.1VoldoendeScore uit 67 reviews

Wat hebben wij genoten
Door Riet Tijssen op 09-09-2024

Wat hebben wij hier genoten, prachtige plek gekregen, en besloten om wat extra dagen bij te boeken. Camping ziet er netjes uit maar denk als alles echt klaar is dat het geweldig is. Wij komen iig volgend jaar weer terug.

We voelden ons niet welkom
Door Peter ten Bokkel Huinink op 29-07-2024

Daar de camping vol was, werden we naar de camperplaats verwezen, door het personeel. (Auto met caravan). De eigenaar kwam op hoge poten naar ons toe, wie had dit toegestaan. Hoop geschreeuw van hem. Uiteindelijk mochten we blijven staan, maar auto op openbare weg. We mochten geen gebruik van het camping sanitair. (Volgens aankondiging). Tja je wil je toch een beetje verschonen en van het toilet gebruiken, na een hele dag reizen. De volgende dag maar vroeg vertrokken. Hier komen we niet weer🤭😎

Waardeloze camping
Door G. van op 29-06-2024

Het is geen camping maar een camperplaats. De manager is een zeer onvriendelijke man. Kregen een boete van maar liefst € 150 omdat er een beetje water van het tandenpoetsen op het asfalt was gekomen. De bejegening van deze persoon lijkt meer op iemand uit een bedenkelijke periode uit de vorige eeuw. Heb verschillende Reviews gelezen die allemaal tot hetzelfde oordeel kwamen. We camperen reeds ruim 40 jaar maar nog nooit zoiets meegemaakt. Verschrikkelijke camping. Nooit weer

Fantastisch
Door Jolanda op 06-08-2023

Vriendelijke meewerken, heerlijk gegeten, mooie campingplaatsen, zelf gelogeerd in medi lodge, schoon en netjes, net sanitair. Leuk dorp op loopafstand. Aanrader!

Heerlijke camping, je voelt je echt op vakantie!
Door W.Zweipfennig op 18-09-2022

Camping Resort Limburg is een gezellige, natuurvriendelijke, mooie camping! Alles wordt goed onderhouden, er worden nieuwe gebouwen bijgebouwd, waaronder een restaurant en een cadeaushop. De camping ligt prachtig aan het water waar ook veel op te doen is. Tot dat dat klaar is staat er een heel gezellige grote tent waar je lekker kunt eten en iets kunt drinken. De eigenaren zijn zeer vriendelijk en behulpzaam, daarnaast doen ze alles om deze camping nog mooier te maken.Het mooie oude stadje ligt op loopafstand, je wandelt er langs het water naar toe en heeft veel mooie oude huizen, terrasjes en winkeltjes. Wij vinden deze camping een aanrader! En komen er graag nog eens terug!

Was ooit een leuke camping.
Door Geert op 15-08-2022

Jaren kwamen we op deze camping om te overnachten. Vanwege corona er een paar jaar niet geweest. Je werd er altijd vriendelijk benaderd en behandeld. Doch nu bleek dat er een nieuwe eigenaar op zat. Een voorbeeld hoe het niet moet. Onvriendelijk en een zeer botte benadering door de zoon. De vader deed zich anders voor en kwam vriendelijk over, doch niets is minder waar ook hij is een onbehouwen persoon en zei tegen ons dat we op de zwarte lijst stonden omdat wij grijs water hadden geloosd wat pertinent niet waar was. Al het grijs water zoals hij dat noemde werd keurig opgevangen. Ik had het gevoel of we 75 jaar terug in de tijd waren beland gezien de onheuse bejegening. Nog net niet de hakken tegen elkaar geklikt en in de houding gesprongen, maar had de indruk dat men dat daar graag zag. Ik kom daar nooit weer en ga wel naar de gewezen eigenaren die een stukje verderop een andere camping hebben.