Castrum Keszthely

- € 173
Camping Napfény
CampingGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 158
Camping
Wasmachine
Adresgegevens | Móra F. u.48, 8360 |
Castrum Keszthely
We komen hier nu al een aantal jaren achter elkaar voor een paar dagen. Voorgaande jaren goed maar dit jaar is het achteruit gegaan. Zwembad tadeloos zoals altijd, heerlijk om even een verfrissende duik te nemen. Het restaurant is gesloten, of dat permanent is of gesloten ivm corona is mij niet duidelijk en vergeten na te vragen. Het sanitair was altijd netjes en werd goed schoon gehouden maar dat was dit jaar helaas niet het geval. Het werd maar 1 keer per dag 's ochtends gepoetst en dat was het. 'S avonds was het er niet echt fris meer. We hebben dat aangegeven bij de eigenaresse van de camping en toen kregen we als antwoord dat dat kwam omdat het zo rustig was op de camping. Zo rustig vonden we het anders niet en eens per dag schoonmaken is gewoon te weinig. Erg jammer. We zullen het volgend jaar nog 1 keer proberen en is het dan nog steeds zo dan zal dat voor ons de laatste keer zijn. O ja, neem muggenspray mee want die zijn veel.
Moet voor een plaats van nog geen 70 mtr2, de prijs van 100 mtr2 betalen.
Als ik op deze manier belazerd wordt, ben ik er snel klaar mee.
Zijn daarom weer snel vertrokken.
Leuke gemoedelijke camping met schoon zwembad en heerlijk restaurant. Dichtbij op loopafstand van centrum Keszthely en leuke haven waar in de avond altijd iets te doen is. Dichtbij het balatonmeer en genoeg leuke uitstapjes in de omgeving. Receptie is alleen in de ochtend open maar je kunt zelf een plekje op de camping uitzoeken en de dag erna inchecken. Schoon sanitair. Vriendelijk personeel en grote plaatsen. Zowel schaduw als zon plaatsen. De beste plaatsen zijn gereserveerd en in het voorseizoen kun je tussen 21.00 en 24.00 uur last hebben van muggen. In het hoogseizoen zorgt de gemeente er met vliegtuigen voor dat er anti mug wordt verspreid. Dan is het bijna nihiel. Camping kost ongeveer 30 euro per nacht. Met acsi kaart 16 euro.
Op de bonnefooi aangekomen, mochten zelf een plekje uitzoeken, de dag ervoor had het flink geregend waardoor veel plekken blank stonden.
Heel mooi en verfrissend zwembad, goede wifi, leuk restaurantje en vriendelijke mensen en prima sanitair.
Die muggen zijn wel echt een probleem....je kunt eigenlijk na 19.00 uur niet meer buiten zitten, zo jammer....
Balaton is mooi maar toch andere sfeer dan Frankrijk of Italie, niet zo idyllisch, minder leuke dorpjes toch een beetje oostblok sfeer. Wel heel goedkoop! Zowel uit eten, kop koffie als de boodschappen.