Laagste prijsgarantie

8.6FantastischScore uit
  • Deze accommodatie heeft een score van 8.6

Over Kempenrust

De ligging

Belangrijke opmerkingen voor vakantiegangers: Houd er rekening mee dat de faciliteiten en diensten van het hotel beperkingen kunnen hebben of veranderingen kunnen ondergaan. Voor mensen met beperkte mobiliteit zijn onze pakketreizen in het algemeen niet geschikt, tenzij anders aangegeven. Voor specifieke verzoeken rondom mobiliteit geven we graag meer gedetailleerde informatie. Verder is het goed om te weten dat sommige faciliteiten tegen betaling zijn en niet altijd beschikbaar kunnen zijn vanwege het weer, seizoen, onderhoud of bezetting. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• Room service

• TV

• Totaal aantal kamers: 75

Geelsebaan 51, 2460

8.6FantastischScore uit 10 reviews

Helemaal alleen, maar als koningspaar behandeld
Door Sofie Solberg op 17-10-2020

Wij hadden een kort weekend geboekt. (= Eén overnachting met ontbijt, één 4-gangenmenu (zaterdagnamiddag tot zondagmorgen). De kamers zijn wat gedateerd, maar een moderne kamer zou afbreuk doen aan de stijl en sfeer van het hotel. Alles wat we nodig hadden was aanwezig, was proper, ... kortom was in orde. Bij het avondmaal waren we, omwille van coronatijden, helemaal alleen in het restaurant. Wij hebben ons geen moment ongewenst gevoeld. Vanaf het onthaal tot het vertrek voelden wij ons hier van harte welkom. Het 4-gangenmenu was boven verwachting. Wij hadden een eerder ouderwetse maaltijd verwacht, maar de borden zagen er modern en fris uit. Ook de bediening was, ondanks dat we de enige gasten waren, vriendelijk, gemeend en gastvrij. Er werd regelmatig gevraagd of alles naar wens en voldoende was. Van de soep en van de kroketjes kregen we een extra portie. Ook het zwembad was tip top in orde! En alles corona-proof!

Lekker dicht bij Bobbejaanland.
Door Sas Snoeker op 02-08-2013

Een beetje gedateerd maar keurig hotel. Met een extreem vriendelijke eigenaar.
Wij waren met z'n drieën: man, vrouw en 9-jarige dochter. En we hadden een grote kamer waar je met 5 personen in kon. Het tweepersoonsbed was heerlijk, de losse bedden inclusief stapelbed wat hard, maar net niet te hard. De badkamer was groot.
Het ontbijt lekker. Veel keus uit beleg en broodjes. Plus een gekookt eitje.
Het zwembad was heerlijk, maar moest 's middags en 's avonds gedeeld met een zwem- en duikschool.
Enige nadeel was de weg waarin het hotel ligt. Al heel vroeg in de ochtend kwam er veel verkeer langs. Inclusief zwaar verkeer. Dus bij boeken even vragen om een kamer aan de achterkant.

fantastisch hotel
Door Luc en Jenny op 18-07-2013

hotel kempenrust is een zeer goed hotel goede ontvangst en een zeer goed ontbijt en ook het avondmaal was uitstekend.
wij konden ook de fietsen bergen savonds en als we wat vroeger was er geen probleem en als u wide kon u er ook zwemmen kortom een aanrader en we komen zeker terug als we nog eens een wekend doen in kasterlee.

Kempenrust

Hotelletje met binnenzwembad bij bobejaanland.
Door V.Filip op 02-09-2011

Hotelletje met binnenzwembad bij bobejaanland. Vriendelijke gastheer en een goed continentaal ontbijt met vers gemaakt spiegeleitje.De kamers zijn geen grote luxe en wel vrij klein en zeker de badkamer van 3 vierkante meter maar het bed was proper opgemaakt en wel goed.De eetzaal is wel aangenaam in cottage stijl.Het gedeelte met zwembad zag er net uit maar hebben we spijtig genoeg geen gebruik kunnen van maken.We hadden geboekt via de site van bobbejaanland in arrangement en dan was dit hotel prijs /kwaliteit zeer goed.Ook een mooie tuin met terras aanwezig.Ook geschikt voor door trekkende fietsers.

Wij vinden het "super"!
Door Gaston op 29-10-2010

Heel kindvriendelijk hotel. Er is een zwembad en een biljart. Het eten is zeer lekker en de baas en bazin zéér behulpzaam. Wij komen er met de familie elk jaar terug. Prijs - kwaliteitverhouding is heel goed. De foto's die je kan zien doen afbreuk aan dit aangename hotelletje.

Super kindvriendelijk
Door Sonja op 13-08-2010

Het hotel oogt wat gedateerd, de kamers hebben nog vasttapijt maar alles is netjes en onderhouden. Het zwembad is fantastisch. Het diner (soep, hoofdgerecht, dessert) isde 'huismoederkeuken' maar zeer lekker en verzorgd, ook gesmaakt door de kindjes voor wie af en toe iets speciaals wordt bovengetoverd. Prijs/kwaliteit een topper. Fantastische ligging, binnen een straal van 5 km zeer veel te doen: speeltuinen (Camping 'De putten' en 'neterust' zeker de moeite), Kabouterberg (boswandeling voor jong en oud), kajakken op de Kleine Nete (ook met kinderen mogelijk op rustig water), fietsen langs fietsknooppunten, ...). Enige hotel in de streek met zwembad !!!