Minicamping Schonewille

CampingCamping De Bosrand
Camping- € 117
p.p. vanaf*
Camping Het Horstmannsbos
CampingGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Wasmachine
Adresgegevens | Trambaan 6, 7911 TM |
Minicamping Schonewille
Fijne kleinschalige camping in prachtige omgeving.
goed sanitair, vriendelijke eigenaren en zwembad was heerlijk.
Dit is een camping zoals wij het graag zien. parkachtig, ruime plekken ook op de camperplek.
Brandschoon! vriendelijke campingeigenaar, hoop dat volgend jaar de nieuwe eigenaren dit voort zetten.
Bijna 14 dagen verbleven wij op deze supermooie en verzorgde camping, in een omgeving waar je heerlijk kan fietsen.
Vriendelijke beheerders en mooie ruime plekken met voldoende schaduw, wat ook echt nodig was in onze vakantieperiode.
Zeker een camping waar wij graag naar terug gaan.
Het is voor ons een van de mooiste boerencamping , die we hebben bezocht
Vriendelijke behulpzaam eigenaresse
Super mooie camping , met ruime plaatsen, her sanitair is super schoon, de eigenaren doen er alles aan om het naar je zin te maken, volgende keer zeker terug.
Een zéér mooie camping met prachtige bomen en struiken. Sanitair eenvoudig maar schoon. Op de site staat dat de camping echt gericht is op de 50plusser, dus wij hadden niet verwacht daar kinderen aan te treffen die bij opa en oma kwamen logeren. Ook bij de naastgelegen (en nieuw in aanbouw zijnde) woningen waren kinderen druk aan t schreeuwen, waardoor het niet meer zo rustig was als wij hadden verwacht helaas. Je kunt eieren kopen van de eigen kipjes en groente uit de moestuin voor weinig geld kopen. Ook eigen gemaakte jam of wijn, geld kun je in n potje gooien. Waar vind je nog dat vertrouwen. Dit vonden wij super! Ook de Spar en echte bakker bereikbaar in 10min fietsen. Ook Hoogeveen met veel winkels fiets je in ong 20min. We willen zeker nog een keer terugkomen op deze mooie camping.