Laagste prijsgarantie

Ruimte
    Natuur

Oud bejaardenhuis
Door Huurder op 25-08-2023

Kerckenland 98 was een ramp, Donkere gangen, achterstallig onderhoud, matig schoon.
en als verrassing de kapstok met magnetron erop boven de eettafel. Zeer gehorig, veel lawaai van buiten ,krakende vloeren, 1 slaapkamer geen raam en geen ventilatie, benauwd hok, we hebben er over geklaagd, maar we moesten maar een deur open zetten, dit is NIET toegestaan volgens bouwbesluit 2012. de beheerster mocht wel meer aan vriendelijkheid doen.
Kerckenland 98 TOT NOOIT MEER

Klantonvriendelijkheid/slechte gastvrouw
Door F.B. op 19-08-2022

Mooi en rustig appartement maar wij zijn helemaal niet goed ontvangen door de gastvrouw. De mevrouw die ons ontving aan de balie was vreselijk klantonvriendelijk en maakte onze vragen zelfs belachelijk. Kleinerende/denigrerende praat en ons uitlachen in ons gezicht waren allemaal deel van onze ervaring op Kerckeland. We voelden ons door haar helemaal niet welkom en op ons gemak. Jammer want prachtige locatie en appartementen, maar we komen door deze ervaring zeker niet meer terug!

98 nooit meer, kerckeland: fijne plek om te zijn!
Door Astrid Smits op 01-06-2022

Nr 98, sterk aan vernieuwing toe: slechte bedden, kastdeur die vast liep, raam wat niet goed sluit, afgeleerfd meubilair.
We hoeven geen luxe, maar dit kun je niet meer verhuren. Contact gehad met Kobeko.
Beheerders zijn zeer behulpzaam.

Fantastisch
Door Eduardo op 16-11-2021

Verbleven in Nr 48, heerlijk genoten van dit fijne complete mooi ingerichte appartement.
Echt voor herhaling vatbaar en komen zeker op korte termijn weer terug.

Fantastisch.....
Door Ans op 16-03-2020

Heerlijk rustig gelegen appartement (nummer 46) op loopafstand van De Koog, vlak bij het strand en centraal gelegen op het eiland.

Heerlijk appartement
Door Marian op 30-07-2018

Mooi en rustig gelegen, maar toch vlak bij het gezellige de koog. Appartement is compleet ingericht met aparte slaapkamer en berging voor fietsen.
Wij zaten aan de tuinkant, maar er zijn ook appartementen aan de parkeer zijde