Bahia Appartementen & Diving

Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Bahia Appartementen & Diving
Ontsnap naar het paradijs bij Bahia Appartementen & Diving, gelegen in het schilderachtige Lagun, direct aan het glinsterende strand. Dit aparthotel is de ultieme uitvalsbasis voor liefhebbers van de onderwaterwereld en strandgangers. Met zijn directe toegang tot het strand en de nabijheid van prachtige duiklocaties, belooft Bahia een onvergetelijke vakantie vol zon, zee en avontuur.
De Ligging
Bahia Appartementen & Diving bevindt zich in de idyllische omgeving van Lagun, met het strand letterlijk op steenworp afstand. Dit maakt het de perfecte locatie voor iedereen die droomt van een vakantie gevuld met zon, zee en zand. Buiten de prachtige strandervaringen, biedt de omgeving van Lagun tal van mogelijkheden voor sightseeing en het ontdekken van de rijke cultuur en natuur van de omgeving. Voor vakantiegangers die op zoek zijn naar avontuur, zijn er diverse excursies te boeken bij de tourdesk in het hotel. De afstand tot de luchthaven is gemakkelijk te overbruggen, waardoor Bahia Appartementen & Diving zowel een handige als een betoverende keuze is voor uw vakantieverblijf.
Bij Bahia Appartementen & Diving staat gastvrijheid hoog in het vaandel. Het aparthotel biedt een scala aan faciliteiten en diensten om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Van een vriendelijk welkom bij de receptie tot de talrijke voorzieningen zoals een bagagedepot, een kluis voor uw waardevolle spullen, een handige autoverhuurservice, een transferservice voor gemakkelijke verplaatsingen, en zelfs een muntwasserette voor al uw wasbehoeften. Voor ontspanning kunt u genieten van de prachtige tuin of gebruikmaken van de comfortabele ligstoelen op het terras. De Wi-Fi is kosteloos beschikbaar in het hele hotel, zodat u altijd verbonden blijft. Bovendien, voor de avontuurlijke vakantieganger, biedt Bahia Appartementen & Diving verschillende vrijetijdsmogelijkheden, waaronder vissen, windsurfen, kanovaren, snorkelen, duiken en wandelen.
Bij Bahia Appartementen & Diving is de culinaire ervaring net zo verrijkend als het buitenavontuur. Het aparthotel beschikt over een restaurant, een koffiehuis en een bar, waar vakantiegangers kunnen genieten van een verscheidenheid aan smaakvolle gerechten en verfrissende drankjes. Dieetgerechten en kindermenu's zijn beschikbaar op aanvraag, zodat er voor elk wat wils is. Of u nu zin heeft in een lichte snack of een uitgebreide maaltijd, Bahia zorgt ervoor dat uw culinaire wensen worden vervuld.
Houdt u er rekening mee dat Bahia Appartementen & Diving in het algemeen niet geschikt is voor personen met een mobiliteitsbeperking, tenzij anders vermeld in de productbeschrijving. Voor specifieke verzoeken of meer gedetailleerde informatie staan we graag tot uw dienst. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Hotelkluis
Balkon terras
Wasmachine
Ligstoelen
Telefoonnummer | |
E-mailadres | |
Website |
Bahia Appartementen & Diving
Ligging was perfect, direct aan strand met mooie uitzicht, gezellig sfeer in het restaurant en vriendelijke personeel. De eigenaar Peter is behulpzaam. Tot vakantie gehad, aanrader!
Heerlijk verblijf gehad op een schitterende locatie (Lagun beach ligt voor de deur)met zeer gastvrij personeel en eigenaar! Het eten in het restaurant is aan te bevelen, en ook de appartementen zijn wat ons betreft zeer de moeite waard, met op elke slaapkamer airco en een mooie grote koelkast met diepvriezer. Wat ons betreft maar één heel klein (overkomelijk) minpuntje: er was nog geen broodjesservice op locatie; hierover de eigenaar gesproken; vanaf komende week is dit opgelost en gaan ze beginnen met een broodjesservice. Het was een heerlijk rustig verblijf met voldoende parkeerruimte, goede wifiverbinding en heerlijke douches. Kortom een echte aanrader, hier gaan wij zeker terugkomen!
Wij hadden van 10 t/m 22 september appartement D1. Alles in een woord geweldig. De ligging, het strandje is supergezellig,het restaurant heeft een beperkte kaart maar de gerechten zijn top bereid. De ruimte van het appartement en het bijbehorende terras is zeer royaal. Inrichting is eenvoudig maar erg functioneel met veel ruimte, 2 badkamers en prima bedden. 2 tips: vraag direct na aankomst naar een ventilator voor de woonkamer/keuken want hier kan het behoorlijk benauwd worden, zeker als je in de keuken (die prima is geoutilleerd). Tip 2: huur een auto om het eiland te verkennen en ga b.v. eens heerlijk eten bij Coral Estate, restaurant Karakter. Misschien beter om direct bij de luchthaven te huren, scheelt transferkosten en de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat het materiaal wat de aanbevolen lokale verhuurder aanbiedt niet top is. Laatste tip: stel je reis zelfs samen, vliegtickets en appartement los boeken scheelt enorm t.o.v. touroperator

Bahia Appartementen & Diving
Zelden op zo’n mooie locatie in de natuur gezeten!
Geen luxe, wel alles wat je nodig hebt, goed bed en sanitair, airco etc.
Maar vooral; een top ligging met uitzicht op een heerlijke baai waar je van bovenaf een schildpad ziet zwemmen!!
Top restaurantje en vriendelijke mensen...... hier komen wij terug; een dikke tien !!
Wat een geweldige week hebben we gehad op deze prachtige, rustige plek. Vriendelijke eigenaren, die tijd nemen om even met je te praten en oprecht geïnteresseerd zijn. Prettig en vriendelijk personeel. Een ontspannen sfeer, de foto's doen recht aan de werkelijkheid. Fenomenaal uitzicht vanuit een goed appartement. Rustige baai met zandstrand waarin je prima kunt snorkelen en af en toe een zeeschildpad tegenkomt.
Het appartement was compleet en met zorg ingericht. Je hebt wel een auto nodig voor de boodschappen en uitstapjes, maar dat was voor ons geen probleem. Wat voelden we ons welkom, we sparen alweer om terug te gaan.

- € 796
Morena Resort Appartementen & Villa's
AppartementGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 777
TIME TO SMILE Chogogo Dive & Beach Resort Curacao