Laagste prijsgarantie
    Activiteiten
    Onderkomen

Over L'Espinette

De ligging

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• BBQ toegestaan

• Buitenzwembad

Rue de l'Espinette 20, 6990

6.4VoldoendeScore uit 102 reviews

Activiteiten
    Onderkomen

Nooit meer
Door A Leij. op 01-10-2018

In het plaatsje Ny in Belgie vlakbij Hotton ligt een vakantiepark El Espinette deze is verlaten, geen beheerder geen receptie. Door particulieren en een vakantie park 20 km van Ny worden nog huisjes te huur aangeboden. Er wordt beweerd dat de de huisje/ appartementen zijn gerenoveerd, dat is niet zo. Erg gedateerd, verlaten tennisbanen, jeu de boules banen, zwembad etc. Via een particulier gehuurd. Zij beweert alles op update te hebben dit is niet waar. oud, gedateerd appartement, schimmelig in badkamer w.c. en stoffig.
Wij vonden de omgeving mooi, maar het park viel tegen, verlaten, zeer slechte wifi. Als er wat is voel je je aan je lot overgelaten, red uw zelf. Geen receptie en tel maar tijdelijk bereikbaar dus als er na 18:00 wat gebeurd daar sta je dan. Geen hulp, ja misschien van andere behulpzame gasten.
Ook andere vakantie gasten klaagden hierover o.a.

Erg leuk huisje, leuke omgeving
Door Anne op 07-08-2017

De omgeving is prachtig en er is veel te doen. Wandelen, fietsen, grotten bekijken, prachtige dorpjes. Ook wordt er in juli (en augustus) veel georganiseerd door de omringende dorpen (marktjes, kermis, wandelingen met een gids). Ons huisje was prima en de buren zijn gezellig. Eigenlijk is het een prachtig klein park, alleen een beetje jammer dat het zwembad en de tennisbaan zijn vervallen. Je kan er wel tafeltennis en midgetgolf spelen. Ook is er is een petanque baan en een prachtig groot grasveld om te spelen.

Verschrikkelijk slecht park!
Door Neeltje op 19-11-2016

Wat vonden weg goed ?? Helemaal niets.Smerig huisje vol schimmel en een penetrante schimmellucht.Smerig meubilair.Smerige badkamer vol schimmel.Lekkende kranen.Vrijwel geen servies en wat er stond moest af gewassen worden.Het regende stevig die week een paar dagen en de hele tuin stond blank en omdat woonkamer lager ligt dan de tuin liep het water inclusief drek zo het huisje in.Bedden te ranzig voor woorden.Dekens stinken en zijn enorm smerig.De mascara vlekken van de vorige huurster zaten nog op de kussensloop.Kinderbedje was ook te smerig voor woorden en hebben we helemaal ontsmet omdat we onze dochter er anders absoluut niet in durfden leggen.TV..tja als je 30 bij 30 cm een tv wil noemen dan hadden we die.Beeld was alleen sneeuw en maar 1 zender. Geen tuinmeubilair aanwezig.De koelkast maakt zulke herrie dat we die als we gingen slapen uit deden.Was niet te harden anders.Luchtverfrissers gekocht en als een idioot alles zelf schoon gemaakt.Leter in de week toen de zon eindelijk doorbrak een hysterisch mens bij het zwembad dat als er een haar onder de badmuts van mijn dochter vandaan piepte werd ze helemaal gek en stond te bléren dat de badmuts op moest en anders water uit.Stond de hele dag te krijsen tegen mensen over die badmuts.Als het weer niet was omgeslagen waren we na 2/3 dagen weg gegaan.De omgeving is prachtig en er is genoeg te doen en lekker eten kun je overal maar dit park is een regelrechte schande en verdiend de sloop.We hebben over dingen geklaagd en toen sprak de receptie ineens geen nederlands meer.De betaling voor de schoonmaak is ook een schande en de borg die je betaald ook.Voor wat ??De Ardennen hebben ons hart gestolen en we gaan zeker weer maar dit park.............echt abominabel slecht

L'Espinette

Ik beveel dit park niet aan
Door M.Bierma op 02-10-2016

Onpersoonlijk, slecht onderhouden, kleine woningen, slecht schoongemaakt, mankementen, leuk terras, tuin van het park wordt goed bijgehouden, genoeg speel gelegenheid voor de kinderen, zwembad ziet er niet uit. Prachtige omgeving

Niet voor herhaling vatbaar.
Door van Donk op 11-08-2016

Fijne vakantie gehad in de Ardennen. Helaas was het park minder. Wij kregen huisje 37. Toen we aankwamen hadden we geen elektriciteit. Meteen een paar belletjes moeten plegen om dit te regelen. Binnen en buiten was het erg verouderd. Op de (bed)bank lag een erg oud soort doek, waar flarden vanaf vielen, en die erg afgaf aan kleding. de laatjes liepen erg stroef, en het deurtje van de vriezer was kapot. de hendel van de deur van de koelkast is vervangen door een klein zwart plastic dingetje. buiten is het erg ongezellig. zwembad staat leeg, barretje is gesloten. Ik denk dat dit een prachtig park is geweest, waar mensen met veel plezier verbleven, maar het is erg oud en slecht onderhouden. dit is erg zonde naar mijn idee.

Nooit meer !
Door Luigi op 09-01-2016

Vieze vuile gore stinkboel
Helemaal niet proper , men moet €200 betalen om te kuisen maar volgens mij is er in heel 2015 nooit ook maar 1 woning gekuist .
Alles versleten , wc's , douches , keuken . Verstoppingen echt een ramp . Bedden smerig en stinken enzv . . . . . . .
Zoek vlug iets anders .