Laagste prijsgarantie

Het Betere BoerenBed Het Wesselink

8.9FantastischScore uit 8 reviews

Natuur
    Ruimte

Mooie plek, aardige mensen, harde werkelijkheid
Door Esmee op 26-07-2022

Een mooie plek in het boerenlandschap. Aardige en klantvriendelijke mensen. Voor kinderen heel fijn. Voor mensen die niet tegen dierenleed kunnen, minder fijn. (Baby)konijnen die de hele dag door kinderen opgetild worden in veel te kleine hokjes. Het is een melkveebedrijf dus koeien krijgen om de haverklap een kalf. Dat wordt direct weggehaald bij de moeder. Als het een stiertje is, gaat het direct naar het slachthuis. Dat is hoe het gaat. Maar wegredeneren kan je het niet; het blijft wreed en dierenleed. Je moet er maar tegen kunnen. Daarom voor ons geen tweede keer. Met je neus er zo bovenop, is toch een minder fijn vakantiegevoel. (Overigens doen wij niet mee aan de zuivelindustrie; we consumeren geen zuivelproducten en eten geen vlees. Voor de goede orde. We hopen dat dit boerenbedrijf een diervriendelijke weg in weet te slaan).

Aanrader, ook in de herfstvakantie!
Door Gijs Paaimans op 17-11-2020

We hebben hier, ondanks de coronatijd, een week lang genoten. Prachtige tent, mooie omgeving en super gastvrije eigenaren. Ook in de herfst was het heel comfortabel met de houtkachel binnen, een vuurplek buiten en prima dekbedden. De kinderen hebben zich erg vermaakt met vriendjes, het speelbos en de konijnen, kalfjes, kippen en ponies. Zeker een aanrader!

Heerlijk om een paar dagen tot rust te komen
Door Henk de Lint op 07-06-2018

Confortabele tent, rust en ruimte. Koken op houtkachel of houtvuur is een avontuur. Gezamenlijk pizza eten is gezellig. Leuk om te kunnen meekijken op een veehouderij.
Speelbos voor de kinderen achter de tent. Neem een zaklantaarn mee!

heerlijk leven tussen de koeien en andere beesten
Door frank_zuiderwijk op 08-09-2011

wat is er leuker dan dan je de kinderen los kan laten lopen bij de koeien en andere beesten.
het hele veldje erom heen was werkelijk perfect.

Leuke week
Door van dijk op 11-08-2011

Betere boerenbed het wesselink is leuk opgezet en de tenten zijn super ingericht.Henk en Margriet zijn leuke mensen waar je je al snel thuisvoelt.De kinderen kunnen goed uit de voeten en kunnen rondom de boerderij en alle dieren aaien.Wel vond ik het jammer dat in ""de keet"" geen spelletjes waren die je kon meenemen naar de tent.Ook vond ik het assortiment in de landwinkel een beetje weinig.Pizza's bakken uit de houtoven is zeker aan te raden.Al met al een leuke week gehad ondanks de regen.

Geweldig!
Door Hey op 28-06-2011

Nog veel mooier dan op de plaatjes. De locatie van de tent is schitterend, tegen het speelbos aan met uitzicht over de velden. We hadden een tent met Finse tobbe, dus hebben heerlijk een weekend lang kunnen 'badderen', ook in de regen.
Een weekend is veel te kort om te genieten van de boerentent. Onze kinderen hebben genoten van hun prive-konijntjes, naar het koeien melken kijken en de kalfjes voeren. Ook werd er elke gedag geknuffeld met de andere dieren.
Het pizza bakken in de stenen over was heerlijk en gezellig.
Zeker voor herhaling vatbaar!