Laagsteprijsgarantie
Geen afbeelding beschikbaar
  • Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 9

Over Le Brévedent

In Normandië, met een oud landhuis als middelpunt, ligt Camping Le Brévedent. De camping doet landelijk aan met onder andere een kruidentuin en er lopen kippen. Er is een zwembad en bij het restaurant vind je ook een speeltuin. Met een half uur rijden zit je op het strand of bezoek steden als Honfleur en Caen.

Vakantiegangers zijn dol op de prachtige, ruimtelijke campings vol natuur en speelplezier voor de kids. De campingplaatsen zijn ruim, met een heerlijk en schoon zwembad. Het sanitair, hoewel niet nieuw, is altijd netjes. Er is veel lof voor de leuke bar en de originele animatie voor kinderen, zoals ponyrijden en leren over de natuur. Op Le Brevedent genieten ze van de gemoedelijke sfeer, ideale faciliteiten voor kleine kinderen, en de creatieve mozaïek in de douches. Ook de flexibiliteit rondom de reservering wordt gewaardeerd. Plus, de rust en het mooie sanitair op de groene camping met heerlijk zwembad zijn top. Kortom, deze plekken bieden een perfecte mix voor een onvergetelijk verblijf.

• BBQ toegestaan

• Fitness

Route du Pin, 14130

Le Brévedent

FenomenaalScore uit 10 reviews

Authentiek kamperen bij fantastische familie!
Door familie Koen op 31-07-2025

Wij hebben twee weken gekampeerd met onze kinderen van 16, 14 en 10 jaar. Bij Le Brevedent kampeer je op een authentieke manier op een prachtige locatie! De familie is ontzettend vriendelijk en gastvrij, alles in een gemoedelijke sfeer. De faciliteiten op de camping zijn top; er is een cafe, zwembad en salon. Het veld voor het chateau is de hele dag een ontmoetingsplek voor jong en oud en de muziekavonden met 'Les Ratules' zijn haast magisch, wat een beleving! Voor de kinderen twee speeltuinen: eentje voor de jongere kinderen en eentje wat avontuurlijker. Verder vermaken de kinderen zich in het zwembad in de tuin voor het chateau, dammen bouwen in het riviertje of kanoen en roeien op de grote (vis)vijver. De camping is zo leuk, dat je haast geen tijd hebt voor de prachtige omgeving: in een half uur zit je op het strand en bezoek je fantastische locaties, zoals invasiestranden, Caen, Honfleur, Deauville. Wij komen zeker nog eens terug!

Heerlijke fijne camping
Door Sanne Reimerink op 13-07-2024

We hebben hier een heerlijke week gehad. Een super mooie camping, ruimtelijk en veel natuurlijke elementen en speelgelegenheden voor kinderen. Ze hebben zich perfect vermaakt. Campingplaatsen zijn ruim. Het zwembad is heerlijk en schoon. Eigenaren super vriendelijk. Voorzieningen op de camping zijn prima. Sanitair is niet nieuw maar altijd keurig schoon. Leuke bar waar bijna iedere avond wel iets georganiseerd wordt. Ook voor kinderen is er animatie. Niet de standaard minidisco maar leuke activiteiten zoals ponyrijden, circus en dingen leren uit de natuur. Wij komen hier heel graag nog een keer terug.

Gemoedelijke kindvriendelijke kasteelcamping
Door Fam. Wenting op 19-08-2023

Aan het einde van onze kampeerreis door Frankrijk verbleven we enkele dagen op Le Brevedent. Een gemoedelijke camping, ideaal met kleinere kinderen. In de ochtend mogen ze dieren mee voeren. Overal huppelen kippen rond. Er zijn twee fijne speeltuinen. Het zwembad is wat koud, maar prima voor een frisse duik. Er liggen kano’s waar je het meer mee op kunt. Er kunnen dammetjes gebouwd worden in het riviertje. Er is een grote boom waarop geklimd kan worden. Op vrijdag was er muziek avond bij het gezellige café met veranda, schommelstoelen en bij het kasteeltje. Het sanitair is mooi aangelegd met mozaïek tegeltjes in de douches. Door de drukte op de camping en de regen was het niet altijd even schoon en het toiletpapier was herhaaldelijk op. Ik heb daar melding van gemaakt en daarna was er voldoende. We vertrokken een dagje eerder en de eigenaresse was heel coulant en liet ons niet voor de gereserveerde niet-gebruikte nacht betalen. Netjes!

Heerlijk!
Door Angelique op 22-06-2023

Groene camping, ruime plekken. Lekker zwembad en mooi sanitair.

Heerlijk!
Door Angelique op 22-06-2023

Groene camping met ruime plaatsen. Heerlijk rustig, lekker zwembad en mooi sanitair.

No nonsens camping op een fantastische plek
Door Paul Oostelbos op 07-09-2022

Ruime plaatsen, geen rijtjesgedoe. Zowel Frans- als Engelstalige communicatie.
WIFI is er alleen bij de bar, heeft zo zijn voordelen.
Een goede sfeer mede dankzij de eigenaren.