Kamaria Villas

Vaatwasmachine
Wasmachine
Adresgegevens | Kamaria Village, 22300 |
Kamaria Villas
Uiteraard vooraf een aantal reviews gelezen en dat gaf ons al veel vertrouwen. Ter plekke werden onze verwachtingen echter nog overtroffen. Wat een geweldig park(je)! Je waant je inderdaad in een paradijs met de prachtige palmbomen, bananenbomen, olijfbomen etc. etc. Ook de villa's zijn van uitstekende kwaliteit en zijn van alle (werkelijk alle) gemakken voorzien. Bijv. tv, kk, diepvries, airco, oven, magnetron. vaatwasser, wasmachine etc. Iedere slaapkamer een eigen badkamer. Groot terras met ligbedden, ligstoelen, grote eettafel en een prachtig uitzicht over de zee. Iedere villa heeft veel privacy. Niet vergeten mag worden dat het park beschikt over een groot zwembad en een tennisbaan. Op geringe afstand is een supermarkt en de nabijgelegen dorpen Finikounda en Methoni hebben veel restaurantjes om heerlijk te kunnen eten. Voor golfers is het park een prima uitvalsbasis om de prachtige golfbanen in Costa Navarino te bezoeken.
Prachtige omgeving, ruime huizen, goed uitgeruste keuken, TV met veel kanalen, goede bedden, airco, royaal balkon/terras (met grote eettafel en voldoende ruimte voor ligbedjes), superschoon, veel privacy, groot zwembad, prachtig onderhouden park met bananenbomen, olijfbomen en veel bloeiende planten, gezellige dorpjes in de buurt met voldoende tavernes. Wij hebben hier een geweldige vakantie gehad!
Een prachtig park met 6 villa’s erop. Alles aanwezig groot zwembad, peuter bad, mooie tuin, tennisbaan en niet te vergeten het prachtige uitzicht vanuit de villa’s. De villa’s zijn allemaal ruim opgezet met een groot terras aan de zeekant. Alle slaapkamers zijn voorzien van een airco, douche en toilet. Centrale ligging voor het maken van uitstapjes.
Wat een prachtig park een paradijsje om te zijn en waar we zeker nog terug gaan komen! 👍🏻😎😍
We zijn inmiddels vier keer bij Kamaria villa’s geweest en iedere keer worden we vriendelijk onthaald en is het genieten! Het uitzicht vanaf je balkon is geweldig en de villa’s zijn goed verzorgd. Het terrein staat vol mooie planten en bloemen. Er is aan alles gedacht, zelfs aan speelgoed voor in het zwembad. Voor restaurantjes kun je naar Finikounta en Methoni, maar ook op loopafstand bergopwaarts zit een fijn familierestaurant. Genoeg mooie strandjes in de omgeving. Met andere woorden; nog lang niet uitgekeken op deze omgeving en Kamaria villa’s. We komen graag weer terug!
We zijn hier nu voor de zesde keer. De reden is dat we nog nergens een betere plek en accommodatie hebben kunnen vinden. Het uitzicht is fantastisch. In het huisje ontbreekt het je aan niets. Zelfs de vaatwastabletten en waspoeder zijn aanwezig. Wat is er nu mooier dan ‘s avonds op het zeer ruime terras onder de veranda aan de gezellige houten tafel je Griekse salade op te eten met een lekker wijntje. Dan heb ik het uitzicht nog niet genoemd. Ook in de omgeving zijn twee leuke plaatsjes waar je gezellig kunt eten. Moet wel met de auto, maar die zit bij de huur in als je via touroperator boekt. Kortom een aanrader.
Wat een prachtig verblijf gehad in deze fantastische villa's. Na een vriendelijk ontvangst werd je villa aan je gepresenteerd en wat een waanzinnige beleving. Op de site ziet het er al prachtig uit maar in het echt is het paradijs op aarde. Een uitzicht over de zee. Het heeft tevens een heerlijk zwembad wat goed schoongehouden wordt. Als je een vraag hebt doen ze echt moeite voor je en niets is te veel. Met ons gezin van 4 hadden we ruimte genoeg, ruime slaapkamers, eigen badkamers en een teras waar je heerlijk kon genieten van ontbijt met het mooiste uitzicht. Wij kunnen niets anders dan iedereen adviseren hier te gaan genieten van een waanzinnige vakantie. Oja en als je er toch bent, geniet van het eten en de vriendelijke bevolking. Enjoy!!