Laagste prijsgarantie

• Kluis

Contrada Vallescura, I-64028

Europe Garden (Glamping)

8.1FantastischScore uit 59 reviews

Prima camping met super uitzicht
Door Charlotte op 27-06-2017

Wij hebben in Juni 1 week op de camping gezeten in een stacaravan geboekt via touroperator. De camping ligt op een berg maar hier door heb je wel een super mooi uitzicht over de zee. Je moet hierdoor wel 2.5km omhoog rijden met de auto en kunt dus niet eventjes de camping makkelijk aflopen, alles moet met de auto. Op de camping zijn ook hele stijle stukken om omhoog te lopen. Zwembad ligt heel mooi met uitzicht op zee, met toen wij er waren meer dan genoeg bedjes. Badmuts was verplicht. Ook op het strand waar je heen kan met het pendelbusje van de camping zijn strandbedjes en een parasol gratis beschikbaar voor de campinggasten. Eten in het restaurant was op zich prima maar stelde niet zo heel veel voor. Stacaravan was ook prima en zag er netjes uit. Wij hadden alleen een probleem met de airconditioning (waar we ook apart voor moesten betalen) die het tot 3x toe niet deed. Omgeving vonden wij ook erg saai, weinig leuke dorpjes en steden om te winkelen. Verder een prima verblijf gehad!

Geweldig!
Door Rob op 21-08-2016

Met uitzondering van het geluidsgeweld in het zwembad tussen 16 en 17:30 een fantastisch verblijf (comfort bungalow). Perfecte locatie. Pendelbus naar strand. Parasol en ligstoelen gratis beschikbaar.

prachtig uitzicht
Door hanny op 30-06-2016

Wij stonden met de camper op een veld waar een schitterend uitzicht was. Maar even naar beneden gaan van de berg af , naar het strand, is met fiets niet te doen. Gelukkig gaat er een gratis bus een paar maal per dag. Camping bestaat hoofdzakelijk uit stacaravans . Zwembad is mooi, apart peuterbad is best wel diep .Wifi is gratis en goede ontvangst. Vriendelijk personeel, leuk animatieteam, die ook op het strand werken , waar een eigen gedeelte is met gratis ligbedden en parasol voor campinggasten.

schitterende ligging
Door Bartsprivate op 29-07-2014

Wij waren in juli dit jaar 10 dagen op deze camping, het was toen heel rustig. Ligt schitterend op een heuvel onder de olijfbomen met uitzicht op zee. Het kamperen is wel een beetje een ondergeschoven kindje voor deze camping, ze focussen zich meer op verhuur van stacaravans en huisjes. Sanitair verouderd en slecht schoon gemaakt. Animatie levert tot ca. 24.00 's avonds lawaai op en soms daarna nog last van harde muziek van een villa voor feesten en partijen net naast deze camping. Strand prima, wij hebben zelf geen gebruik gemaakt van de bus maar zijn met eigen auto naar het strand gereden en konden daar in de woonwijk gratis parkeren. Echt onder de indruk waren we van het achterland met indrukwekkende bergen. Veel te zien en te doen in de omgeving. 3 uur per dag gratis wifi: echt super! In het restaurant zijn we niet geweest. Camping is wel duur: EUR 67 per nacht.

Super vakantie gehad
Door Monika op 07-09-2013

We zijn in augustus 2013 op de camping geweest met onze zoon van 13. De camping ziet er heel schoon en netjes uit. Bij de receptie alles goed en snel geregeld. Personeel behulpzaam. Lekker en schoon zwembad, genoeg ligstoelen en parasols.Naar het strand ga je met de bus vanuit de camping, dat is ook heel goed geregeld. Het strand zelf is lekker , schoon, en kindvriendelijk. De bar is dicht tussen 13 en 16 uur bij het zwembad. Restaurant is er ook maar eten was het niet zo lekker, dat is wel jammer.... Sfeer op de camping is relax, heel mooi uitzicht. In de omgeving genoeg te doen en te beleven. Voor kinderen is er ook genoeg te doen en het animatieteam was geweldig. Voor kinderen vanaf 13 jaar wordt het iets moeilijker , maar onze zoon heeft zich prima vermaakt. De caravan was heel netjes en groot. Camping ligt op de heuvel dus voor mensen slecht ter been is het niet te doen.Shoppers kunnen ook lekker winkelen in de omgeving. In een woord : Super !!!!

Wat een uitzicht!
Door Toine op 15-08-2013

We hebben een nacht gestaan op deze camping tijdens onze rondreis door Italie. De camping ligt op de flank van een heuvel aan de zee. De plaats waar we stonden had echt een fantastisch uitzicht over de zee. De faciliteiten zoals zwembad, restaurant e.d. zijn prima. Sanitair is een tikkeltje verouderd maar is schoon. Onze kinderen genoten van de animatie. Kortom een prima camping, maar dat mag ook wel voor die prijs: € 65,= per nacht -voor 4 pers en camperbusje- had ik nog nooit eerder betaald...