Herrfallet

We hebben de beste aanbieders voor Herrfallet voor je op een rij gezet:
Wasmachine
Adresgegevens | Herrfallet, S-732 93 |
Herrfallet
Wij hebben huisje 39. Bij binnenkomst krijg je het gevoel 50 jaar terug in de tijd te gaan. Op de keuken na, is hier volgens ons nooit iets vernieuwd of onderhouden. We gaan op de bank zitten en de leuning valt eraf. Op het bed komt een plank naar beneden. Lampjes in de slaapkamer doen het niet. Binnen is alles zeer donker en troosteloos. Oppervlakkig is het schoon maar kijk niet ergens onder of achter. Ook vieze gordijnen en kleedjes. Ik snap dat alles vies is want er zijn geen schoonmaakmiddelen. De matrassen zijn met z’n tweeën in een hoes gestopt. “Zo kunnen ze nog even mee?” Ook rondom het huisje een en al spinnenweb en het lijkt alsof er in geen jaren een veger langs is gehaald. We hebben vaker via Scanbrit geboekt, dit nog nooit mee gemaakt. Het restaurant heeft geen sfeer en er is zeer weinig te krijgen. We moeten hier drie dagen doorbrengen maar eigenlijk het liefst vandaag weg. Toch nog iets positiefs? Vriendelijk personeel.
Wij waren op rondreis door Zweden en dit huisje wordt aangeboden door de reisorganisatie. De ligging van het huisje is mooi op het meer, maar dat is ook alles. We hadden huisje nr 17. Het is zwaar verouderd en was muf tien je binnenkwam. Verouderd is tot daar aan toe, maar het de keuken was ook vies. We hebben eerst de koelkast en alle servies en bestek gesopt. Zelfs de bak waar het bestek in lag... ook wc schoongemaakt en tafels ed afgenomen. Je kunt hier kiezen voor zelf schoonmaken als gast, maar kennelijk wordt dit niet gecontroleerd. Of ze maken belabberd schoon van het park zelf. Douchekop hangt er ook bij en als je op de wc zit, heb je de deksel Vd bril tegen je rug (staat scheef). Ramen kunnen niet fatsoenlijk in t slot. Absoluut geen 4 sterren waard. Eerder 2. Gelukkig zijn we op doorreis.

Slecht, slecht, slecht.
We hadden huisje 21, het was oud en vies, het rook er muf. Het leek op een huisje uit het Oostblok waar na 1950 nooit meer iets aan gedaan was. Een enorme afknapper. Voor ons meer dan genoeg reden om onze spullen te pakken na slechte nacht op slechte bedden.
Ik kan iedereen aanraden om vooral niet hier naar toe te gaan en ik snap ook niet dat er nederlandse reisorganisaties zijn die deze huisjes aanbieden.
Door de slechte reviews waren we bang dat dit de ergste stop op onze rondreis zou worden. Het viel ons alles mee, de meest slechte reviews zijn van 2016 of daarvoor en in de tussentijd is er waarschijnlijk een hoop veranderd. Wij waren in ieder geval aangenaam verrast. Wij hadden een rondreis Zweden geboekt bij de gespecialiseerde touroperator. Herrfallet wordt daar o.a. aangeboden in een rondreis waar bv ook Jalluntofta in zit, naar deze laatste zijn wij als eerste geweest. Ik snap niet dat deze laatste beter beoordeeld wordt dan Herrfallet op Zoover. De huizen zijn vergelijkbaar (Herrfallet heeft alleen geen vaatwasser in het huisje en de douche is wat eenvoudiger). De ligging van Herrfallet is aanzienlijk beter, vanuit het huisje kijk je zo op het meer. Op Herrfallet worden ook veel meer activiteiten aangeboden. Kortom, deze camping verdient absoluut een beter cijfer dan de net geen onvoldoende die hierboven staat! O ja, en degenen die het niet schoon vonden: dat heb je dan te danken aan de vorige huurders. Het wordt veel verhuurd aan Nederlanders en die kiezen er meestal voor om het zelf schoon te maken omdat de schoonmaakkosten aan de hoge kant zijn...
Vanuit Stockholm kwamen we op deze camping terecht. Een ideale plek om een paar dagen uit te rusten. Mooi gelegen aan het meer, je kunt er fijn wandelen. Er is bij de receptie gratis wi-fi, het sanitair is redelijk en er is 16A stroom.