Laagste prijsgarantie

Dorfplatz 10, A-6405

8.2FantastischScore uit 64 reviews

Voor herhaling vatbaar!!
Door H op 30-12-2018

Voor het eerst in sep 2015 bij Helga geweest!
Heel vriendelijk onthaald en de hotelkamer was prima! Ontbijt en avondeten was iedere dag weer een verrassing! De dagen dat ik bij Helga verbleef, heb ik me goed vermaakt! Vele tips voor leuke uitjes gekregen en niks was te veel moeite!
Kortom; voor herhaling vatbaar!

Tegenvaller
Door Trudy N. op 27-09-2017

Wij logeerden bij Helga 1 nacht omdat we op doorreis naar Italie waren. Na 10 uur in de auto haden we wel trek in een bordje eten maar dat ging niet want ze deed niets meer met avondeten. In het nabij gelegen Telfs waren verschillende restaurants vertelde Helga. In de hal kwamen we mensen tegen met een zak van de Mc Donalds uit Telfs. In Pfaffenhofen zelf is geen enkel restaurant te bekennen. De kamer was gedateerd maar wel schoon. Het ontbijt was matig...niets bijzonders. We wilden al opstaan toen Helga vroeg: soll ich ein ei kochen. Dat hebben maar niet gedaan.
Voor 90 euro hebben wel eens iets meer gastvrijheid ontvangen. Wij gaan er niet meer heen.

Ieder jaar weer terug komen
Door Anton de Bruijn op 14-01-2017

Uitstekend hotel. Zeer goede service. Eten perfect. Kamers zeer schoon. Eigenaresse is niets te veel om iets voor je te doen. Zeer goede ligging ten opzichte van dagtochten. ( Niet aan het einde van een dal zoals Mayerhofen).
In tien minuten bij de Inntal Autobahn. Ook via de B 171 kan men overal komen.

Is als thuiskomen
Door A.L. de Bruijn op 22-06-2016

Een verblijf waar je ieder jaar wel terug wilt komen. Wij komen er twee maal per jaar en dat al jaren lang. Voor mensen op doorreis is dit een goed hotel met uitstekende maaltijden. Voor een langer verblijf (vakantie) is dit een uitstekende uitval basis waar vandaan je overal naar toe kunt. Station is vlakbij en ook met de auto zijn er zeer goede mogelijkheden om overal te komen. Helga en haar team maken er elke dag weer een feestje van. De kamers zijn niet super modern maar zeer schoon en netjes. Elke dag schone handdoeken en opgemaakte bedden. Voor deze prijs vind je niets beters. Het ontbijt is goed en word ook wel aangevuld. In een vorig commentaar werd gezegd dat je voor een ei bij het ontbijt moest betalen. Dat is beslist niet waar. Even vragen en Helga kookt met plezier een ei voor je. Personeel is ook uitermate vriendelijk en willen alles wel voor je doen. Wij komen er graag terug. Complimenten voor Helga en haar team !!

Zeer goed bevallen!
Door Dirk op 26-08-2015

Wij waren hier voor het eerst en geboekt op basis van HP. Helga en team zijn zeer vriendelijk en niets is te veel. Er heerst een gezellige atmosfeer in dit hotel, zodat je je al snel op je gemak voelt. Het interieur is op de kamers simpel, de kamers zijn schoon en je hebt een prima badkamertje ter beschikking op je kamer met een douche voorzien van een goede warme straal water. Het eten 's morgens is in buffetvorm en 's avonds is er een uitgebreid saladebuffet, waarbij het hoofdgerecht wordt opgediend naar keuze ('s morgens opgeven bij het ontbijt). Wij hadden het geluk dat het 1 week super mooi weer was, zodat er ook nog gebruik kon worden gemaakt van het mooie zwembad. Is het weer wat minder?, dan kan je socialisen in de Wifi-ruimte op de 1e etage. Gezellig babbelen met andere hotelgasten en gelijk gratis internetten. Heb je een gluten- en/of melkallergie? Helga regelt het allemaal voor je. Voor herhaling vatbaar!

Weer heerlijke vakantie gehad
Door Jose en Hub Vankan op 17-08-2013

Hotel Schwartzer Adler
We waren dit jaar al weer voor de negende keer in Hotel Schwartzer Adler.
En net als andere jaren was alles weer perfect verzorgd.
Kamer mooi,eten lekker en Helga is niks teveel om het je naar de zin te maken.
We waren met 7 personen, wijzelf onze dochter met haar man en onze drie kleinkinderen.
Ook de kleinste hebben een super vakantie gehad.
Het was schitterend weer en na een dagje wandelen in de bergen was het dan ook heerlijk vertoeven aan het zwembad.
jose en Hub
groetjes Jose en Hub