Laagsteprijsgarantie

4.8
OnvoldoendeScore uit 6 reviews

Laatste keer geweest.
Door BZ op 19-01-2024

Eten in de avond was niet goed. Wel een keuzemenu maar te weinig, geen smaak en weinig variatie. Echt onvoldoende. Aangegeven bij leiding maar hotel blijft volharden in het feit dat ze het beste zijn wat er is. Blijven vriendelijk maar je schiet er niet iets mee op. Kamers klein en geen ruimte om te zitten, brandveiligheid ondermaats door verkeerd aangeven vluchtroutes. Ligging is wel perfect direct aan de piste. Voor ons dus zeker volgende keer geen boeking bij Les Rhododendrons. Niet aan te bevelen.

Niet voor luxe poezen!
Door Inge op 03-03-2023

Niet heel erg frisse en te kleine kamer. Vooral stof onder bed en geen schone vloer! Het concept van het hotel is dat je beneden lekker kan ontspannen in gezamenlijke ruimte óf in de bar. Werkte voor ons prima. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Er wordt hard gewerkt! Goed en uitgebreid ontbijt buffet. Avond eten is keuze uit vegetarisch of dagmenu. Onze kinderen zijn geen moeilijke eters maar bijv. Tartiflette kan uitdaging zijn. Min: douche is heel erg klein met een verkleurd vies douchegordijn. Kamer te klein voor 2 volwassenen en 2 tieners. Ruimte ski lockers is krap met weinig ruimte om spullen aan te trekken.
Plus: skigebied en ligging aan de piste! P-plaats, vooraf te reserveren. Ontbijtbox beschikbaar op dag van vertrek. Ski verhuur/ supermarkt om de hoek. Bedden netjes opgemaakt en handdoek wissel na 3 dagen. Kortom: kom je voor de wintersport met gemak dat ontbijt en diner klaarstaat? Dan zit je hier prima!

Nooit meer!
Door Eddy op 23-02-2023

Mooie ligging en daarmee is alles gezegd. Kamers worden niet proper gemaakt. Een handdoekwissel met 3 personen kost je 39 euro als je minder dan 1 week verblijft. Avondeten is keuzemenu, je hebt 2 keuzes nl. : het menu of vegetarisch. Personeel in 'restaurant' is wel heel vriendelijk.
Voor ons NOOIT MEER!

Geen aanrader, voor ons nooit meer.
Door Sandra op 23-02-2023

Kamers vuil bij aankomst. Er wordt gedurende je verblijf niet schoongemaakt, je krijgt geen verse handdoeken en de bedden worden noch ververst, noch opgemaakt. Eten is beperkt, goedkoop maar eetbaar. Wij raden dit hotel aan niemand aan.

Prima gehad, verblijfsruimte s avonds te weinig
Door Aaltje op 16-03-2022

Kleine kamers, geen stoel alleen bedden, kastruimte bovenste plank zonder stoel niet bereikbaar. Slechts 1 stopcontact.

Prima, verblijfsruimte avond te weinig
Door Aaltje op 16-03-2022

Neem een stekkerblok mee, onze kamer had 1 stekker, laag bij de grond voor haardroger, waterkoker, tel. laden