Laagsteprijsgarantie
9.4
FenomenaalScore uit
  • Deze accommodatie heeft een score van 9.4

• Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie

• Door vakantiegangers bekroond met een Gouden Zoover award

Over Iberotel Palace

Ontdek de betoverende charme van Iberotel Palace, een exclusief toevluchtsoord direct aan een idyllisch privéstrand. Dit hotel pronkt met twee schitterende zwembaden (waarvan een verwarmd in de winter), omgeven door weelderige tuinen. Perfect voor zonneaanbidders en liefhebbers van waterpret!

De Ligging

Iberotel Palace geniet van een voortreffelijke ligging aan een eigen zandstrand in de schilderachtige Baai van Sharm El Maya. Ideaal voor vakantiegangers die dromen van een relaxte vakantie gevuld met zonnebaden, snorkelen en duiken. Het levendige centrum van Sharm El Sheikh is slechts 10 minuten verwijderd, terwijl de luchthaven Sharm El Sheikh International Airport op een comfortabele 20 km afstand ligt, wat zorgt voor een gemakkelijke aankomst en vertrek.

Iberotel Palace verwelkomt vakantiegangers met open armen en een scala aan faciliteiten om hun verblijf onvergetelijk te maken. Het hotel beschikt over twee prachtige zwembaden, inclusief een verwarmbaar zwembad in de winter, en biedt directe toegang tot een schitterend privéstrand. Gasten kunnen zich ontspannen op de comfortabele ligbedden onder de parasols, zowel bij het zwembad als op het strand. Voor de actievelingen is er een fitnessruimte en worden er diverse watersporten aangeboden. Het hotel heeft ook een spa- en wellnesscentrum voor de ultieme ontspanning. Met 263 kamers, gratis WiFi in de openbare ruimtes, diverse winkels, een kapper en zelfs een geldautomaat, biedt Iberotel Palace alles wat nodig is voor een zorgeloze vakantie.

Bij Iberotel Palace is de culinaire ervaring net zo belangrijk als de accommodatie zelf. Vakantiegangers kunnen genieten van een breed scala aan smaken in een van de vier restaurants, variërend van internationale buffetten tot à-la-carterestaurants met Italiaanse en Oosterse keuken. Met het all-inclusive arrangement kunnen gasten onbeperkt genieten van ontbijt, lunch en diner, evenals geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije dranken van 10:00 tot 24:00 uur. Voor degenen die graag iets willen drinken, biedt het hotel vijf bars, waaronder een lobbybar, zwembadbar en een strandbar.

Voor vakantiegangers die de voorkeur geven aan een actieve vakantie, biedt Iberotel Palace faciliteiten zoals tennisbanen, beachvolleybal en een fitnesscentrum. Het is belangrijk om te weten dat voor het diner in de restaurants een kledingvoorschrift geldt. De geaccepteerde betalingsmiddelen in het hotel zijn Euro/MasterCard, Visa en American Express. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

Tijdens een zonnige dag aan het strand voelde je de vakantiekriebel al snel. Iberotel Palace straalt rust uit en heeft een gezellige sfeer, met een vriendelijke, behulpzame staf die altijd klaarstaat. De ligging is perfect; je zit vlak bij de oude stad en de markt, wat voor een levendige maar ontspannen ambiance zorgt. Het hotel is overal heel proper en goed onderhouden, en het eten biedt verschillende mogelijkheden, al kan het soms wat eentonig zijn. De kamers hebben een prachtig uitzicht en een charmant karakter, zelfs als ze niet helemaal nieuw zijn. Het animatie-aanbod houdt de rust zeker in evenwicht, en de sfeer blijft zonnig door de glimlach van de mensen. Een vakantie om met een warm gevoel aan terug te denken.

• 24-uurs receptie

109 Sharm el Maya Bay, South Sinai, 31793
Website

9.4
FenomenaalScore uit 87 reviews

Sharm el sheikh to do again
Door Poppe Danny op 04-03-2026
Alleen gereisd

Top hotel . Service top en zeer vriendelijk en gedienstig personeel. Ook het eten van zeer goede kwaliteit ( en kwantiteit )

Een aanrader !
Door Nathalie De Vos op 28-02-2026

Iberotel is een perfect verblijf als je voor de rust gaat . Het hotel was drukbezet en toch had je overal voldoende plaats om te zitten of te liggen . Ook aan de bars/ restaurants hoefde je niet lang te wachten .
Het eten op zich vonden wij persoonlijk nogal eentonig en sommige gerechten smaakloos . Maar wij beseffen ook dat een Egyptische keuken geen Westerse keuken is .
We willen hier wel nog een speciale dankuwel schrijven aan dhr Mohamed Youssef , de guest relation supervisor . Zijn spontane glimlach maakte elke vakantiedag nog zonniger !
Youssef is een hele bekwame man in zijn vak en begrijpt de noden van de klanten . Wij zien ernaar uit om hem de volgende keer terug te ontmoeten!

Fantastisch
Door Hans Fleming op 17-02-2026

Thuis komen in een fantastisch hotel met fenomenale service, helemaal Top!
Wij adviseren wel om het entertainment tot 23.00 te laten i.p.v. 22.00 uur, we zijn immers op vakantie en hoeven niet al om 22.00 naar bed

Iberotel Palace

Geweldige week in Egypte op een prachtige resort.
Door J. Leeuwenburg op 15-02-2026

Wij hebben dit gewenste uitje ontspannen ervaren. Alle medewerkers zetten zich in om je als gast goed te kunnen ontspannen.
Gastvrijheid, facilitair staat hoog in het vaandel.

Rust, top service en unieke ligging!
Door N.B. op 10-02-2026

Wij hebben enorm genoten van ons verblijf in Iberotel Palace. Als je op zoek bent naar rust, is dit de ideale plek.
Pluspunten: Wat meteen opviel, is de vriendelijkheid van het personeel. Iedereen, maar dan ook echt iedereen, was supervriendelijk en behulpzaam. Het hotel is overal ontzettend proper en goed onderhouden. De ligging is uniek: je zit letterlijk aan de rand van de oude stad (Old Market) en de moskee, wat s ’avonds voor een fijne sfeer zorgt. Ook het strand is prachtig: ruim en fijn zand. Qua eten zijn er verschillende mogelijkheden en we vonden het animatie-aanbod leuk en gevarieerd, zonder dat het de rust verstoorde.
Aandachtspunten: De kamers zijn lichtjes verouderd, maar dat vonden wij niet storend. Het heeft ergens wel zijn charme en alles was schoon. Bovendien ben je nauwelijks op de kamer en hadden wij een fantastisch uitzicht, wat veel goedmaakt. Helaas worden er, ondanks het verbod, toch vaak ligbedjes gereserveerd

Geweldig ... prachtige vakantie 👍👍
Door [email protected] op 01-02-2026

Alles super netjes en schoon,
Bediening en eten Top
Hotel Super..Nog nooit zo n goed hotel gehad.👍👍en goede begeleiding reisbureau 👍👍