Camping Duinhorst

Over Camping Duinhorst
In Wassenaar in de Nederlandse provincie Zuid-Holland vind je Camping Duinhorst. Deze camping beschikt over zeer schoon sanitair en een goed restaurant. Je hebt de keuze uit een schaduwrijke of zonrijke kampeerplaats. Tip: huur fietsen om naar Den Haag of Scheveningen te fietsen of maak een uitstapje naar Attractiepark Duinrell.
Deze gezellige en schone camping, dicht bij Den Haag, Scheveningen, Wassenaar en de duinen, is een echte aanrader volgens enthousiaste vakantiegangers. Ze waarderen de ruime opzet en vinden het de perfecte uitvalsbasis voor uitstapjes. Het sanitair wordt als mooi omschreven, en de mogelijkheid om met muntjes te douchen, hoewel wat ouderwets, werkt prima. Velen zijn al meerdere keren teruggekomen en plannen dit in de toekomst weer te doen, getuige de positieve ervaringen. Ze roemen de camping voor zijn netheid en centrale ligging, waardoor een fijne week gegarandeerd is. Kortom, een plek waar vakantiegangers graag terugkomen en die vier sterren dik verdient.
Sahara Stay
Winkelmogelijkheden: 4000m
Treinstation: 3000m
Adresgegevens | Buurtweg 135, 2244 BH |
Camping Duinhorst
Mooie leuke camping, niks op aan te merken.
Het enige waar ik mij aan stoor zijn de fatbikes. Je word bijna van je sokken gereden.
Fijne , grote ,camping. Prima verblijf. Al 2 keer geweest. Dicht bij Den Haag, Scheveningen, Wassenaar, en de duinen.
De camping is een aanrader.
Het douchen is niet meer van deze tijd. Voor 0,50 ct een muntje kopen en die gebruiken om de douche te kunnen gebruiken. Maar het werkt wel!
En.... ik vind het personeel ,jong/oud, man/vrouw, beslist niet klantvriendelijk.
Hoe leuk is het niet dat als je aankomt en weggaat zij even vragen: wat fijn dat u komt bij ons op de camping, en als je wegga ze even vragen hoe je het verblijf hebt gevonden en of je tevreden was. NIETS....Niets zeggen ze daarover.
En.. ook niet klantvriendelijk. Ik kwam vriendelijk gedag zeggen toen wij weggingen...werd niet op gereageerd.
Dat is echt een minpunt.
Mooie schone camping. Dichtbij Scheveningen, Den Haag prima uitvalsbasis. Entree en uitgang wat bewauwd alle bezoekers moet zowel bij de ingang als uitgang over HETZELFDE (benauwde) paadje amper 1 meter breed met paaltje (...) en controle vanaf het raampje loket. Verder prima camping. Ontvangst van de DAMES mag wel wat vriendelijker. Je bent cliënt en komt een product of dienst afnemen. En géén oneerbaar voorstel doen! reageer daarom wat hartelijker. "welkom fijn dat u er bent, goede reis gehad? We gaan u helpen..zo kan het ook :).
We zaten hier in een erg droge periode op een tentenveld tegen de paardenrenbaan Duindigt aan. Om 14.00u ging daar een fors gehorige waterpomp aan die enorm veel geluidsoverlast gaf. Dit apparaat bleef aan staan tot 20.30u. De eigenaar gaf aan dat we hiermee de dagen erop ook rekening mee moesten houden. Maar hij gaf verder niet thuis. Verder mooi sanitair maar we zijn niet meer van plan hier terug te keren.
Schoon,mooi, centraal gelegen fijne week gehad
jammer genoeg moesten we afbreken door omstandigheden, geen probleem ook nog resterende bedrag terug gekregen,
Mooie camping schoon en keurig kom zeker terug en een aanrader 4 sterren dik verdiend
Wij hebben een aantal dagen op deze camping gestaan. Wij stonden op het middenveld. Goede ruime plek. Vriendelijk personeel. Camping ziet er verzorgt uit. Leuke speeltjes voor de kinderen. Winkeltje is klein maar heeft de noodboodschappen. Elke dag verse broodjes. Vriendelijke man die in de winkel staat. Sanitair is zeer netjes. Het douchesysteem met douchemuntjes vonden wij zeer onhandig. Om af te wassen moet je 20 cent betalen. Je krijgt in een keer een hele pleur water en kunt de vaat niet afspoelen vooraf. Een ander min punt vonden wij dat het pikke donker is bij de parkeerplaats voor het laden van de electrice auto. De liggen van de camping is mooi voor fietstochten en bezoeken aan Den Haag, Scheveningen, Leiden en Delft. Kortom zeer geslaagd en wij kunnen de camping aanbevelen.