Over Jagtveld
Geniet van een heerlijke strandvakantie op Camping Jagtveld in 's-Gravenzande, Zuid-Holland. Deze gezellige familiecamping ligt direct achter de duinen, waardoor je zo op het strand bent. Ideaal voor een ontspannen verblijf aan de kust, met volop mogelijkheden voor fiets- en wandeltochten in de omgeving. Let op: honden en jeugdgroepen zijn niet toegestaan.
Locatie en omgeving
Camping Jagtveld is prachtig gelegen aan de Nieuwlandsedijk in 's-Gravenzande, direct achter de duinen van de Zuid-Hollandse kust. Vanaf de camping loop je zo het brede zandstrand op. De omgeving leent zich uitstekend voor lange strandwandelingen, fietstochten door de duinen en diverse watersportactiviteiten. Op korte afstand vind je gezellige badplaatsen zoals Hoek van Holland en Kijkduin. De steden Den Haag, Rotterdam en Delft zijn ook gemakkelijk met de auto te bereiken voor een dagje uit.
Services en faciliteiten
Camping Jagtveld biedt diverse faciliteiten voor een comfortabel verblijf. Er is een modern sanitairgebouw. Je kunt er fietsen huren (stadsfietsen en e-bikes) om de omgeving te verkennen. Voor de kleine vakantiegangers is er een speeltuintje. In het hoogseizoen worden er leuke activiteiten georganiseerd, zoals kinderbingo en een pannenkoekenfeest. Er is een servicepunt voor campers waar je grijs water en het chemisch toilet kunt lozen en vers drinkwater kunt tanken. Wi-Fi is beschikbaar op de hele camping. Er is een wasserette aanwezig. De receptie is geopend van 1 april tot 30 september 2025.
Afstand vanaf Utrecht
De afstand van Utrecht naar 's-Gravenzande met de auto bedraagt ongeveer 85 kilometer en de reistijd is circa 1 uur.
Een toeslag van € 3,00 per persoon per nacht en een borg van € 50,- dienen op locatie betaald te worden. Deze kosten zijn niet inbegrepen in de rekening die je vooraf betaald. Honden en (jeugd-)groepen zijn niet toegestaan op Camping Jagtveld.
Wasmachine
Adresgegevens | Nieuwlandsedijk 41, 2691 KV |
Jagtveld
Zeer proper, modern sanitair, mooi speelplein. Vriendelijke , behulpzame uitbater.
Met hemelvaart volzet en toch stille rustige camping.
Jammer dat er moet betaald worden voor de WIFI
Deze camping ligt perfect en vlak aan het strand, de eigenaren zijn erg trots op hun camping en dat mag ook best wel. Het heeft een prachtig nieuw toilet gebouw die er schitterend uitziet, en hier zit dan ook het probleem, Dit gebouw wordt bewaakt door twee schoonmakers die eigenlijk niet willen dat je het gaat gebruiken, je wordt als losse gast aangesproken op een manier die echt niet door de beugel kan. Zelfs de oudere kinderen kun je niet alleen laten gaan want de mogen er stomweg niet eens van de douches gebruik maken want ze zullen er wel een bende van maken. Ik heb dit nog nooit eerder zo mee gemaakt onze kinderen werden er gewoon bang van. En owee wanneer ze iets te vrolijk waren dan werden ze aangesproken en verteld dat ze van de camping afgezet zouden worden!?
De vele sta-caravan eigenaren gedragen zich als eigenaar van de camping en maken het verblijf van de lose gasten zeer onaangenaam.

Jagtveld
het management doet er alles aan om het verblijf te veraangenamen. door gezondheids reden moeten verkopen alle medewerking gekregen. zeer netjes afgehandeld. echt n aanrader voor mensen die een stacaravan willen hebben dicht bij het strand met schone saniterre ruimtes.gezeligge en behulpzame mensen.
Wij hadden een camperplaats geboekt voor 2 nachten met hemelvaart. Vanwege de mooie weersverwachting wilden we nog een nachtje extra. De bijzonder vriendelijke camping eigenaar heeft dat tóch kunnen regelen ondanks de drukte. Wij zijn zéér tevreden over het sanitair en de ligging. Mooie ruime plekken en een heerlijke sfeer. Wij komen zeker weten terug!!
Een weekendje met volwassen dochter gekampeerd in een 2-persoons tentje op Camping Jagtveld in 's-Gravenzande.
De te reserveren plaatsen zijn voldoende ruim voor caravan of bungalowtent. Het veldje waar wij stonden als onverwachte gasten was speciaal voor kleinere tenten. Lekker kriskras door elkaar, wat contact met andere kampeerders vergemakkelijkt indien je daar behoefte aan hebt.
Veel verschillende nationaliteiten heb ik gezien: Britten, Polen, Duitsers en zelfs uit Zwitserland.
Prima camping voor jonge ouders met kleine kindjes en (geen animatieteam volgens mij - heerlijk! ) voor 40-plussers.
Het sanitair was werkelijk TOP! Zeer modern, goed schoongehouden. Ruim voldoende douches, toiletten, wastafels en plekken om af te wassen.
Wij hebben van andere faciliteiten op de camping geen gebruik hoeven maken. Indien ik nog weer es naar Zuid-Holland ga kamperen, dan zal ik zeker eerst hier informeren of er plek is.

Molecaten Park Waterbos
CampingSahara Stay