Villa Beukenhof

Minibar
Totaal aantal kamers: 10
Adresgegevens | Terweeweg 2-4, 2341 CR |
Villa Beukenhof
Een prachtige feestlocatie in ons eigen dorp. We hebben hier ons 30-jarig huwelijksfeest gevierd. Team Beukenhof heeft zó meegedacht om er iets moois van te maken. De aankleding, drankjes, gerechtjes en de tuin, het was een erg fijn georganiseerd. Zeker aan te bevelen als je iets bijzonders te vieren hebt.
Intens genoten van diner en overnachting in de suite Paris... Cadeau voor de 75ste verjaardag van mijn man aangeboden door onze dochter en ik mocht mee🍀
Waren hier voor de trouwdag van onze jongste zoon. Want het is ook een trouwlocatie. Daarna diner en feest. Verschillende zalen met heel veel sfeer. Diner was subliem! Goed afgewogen en verrassende smaakcombinatie. De bediening was perfect, niets was teveel. Na afloop overnachting in kamer Capri. Een verrassing, nooit zoiets gezien. En een heerlijk bed, maar dat is bijna vanzelfsprekend.....
Ik kan echt geen minpunt bedenken.
Mooie locatie, landelijke inrichting, stijlvol, verzorgd, open haard, bediening had veel aandacht voor ons. Heel servicegericht. Lekker eten.
Genoeg te doen. Mooie omgeving, winkels en restaurantjes op loopafstand. Steden: Leiden, Den Haag maar ook het strand bij Katwijk of Noordwijk met 10-20 min makkelijk te bereiken.
Hotel de Beukenhof is een prima hotel. De sfeer is erg goed. Het diner was voortreffelijk. Het personeel is zeer vriendelijk en hulpvaardig. De slaapkamer was luxe en de bedden zijn heerlijk.
Heerlijk genoten in sprookjesachtig 'De Beukenhof'. We zijn hier al eerder geweest, maar voor het eerst met onze twee kleine kinderen. Ook dat is heel erg goed bevallen. Ontvangen met een fles prosecco en appelsap voor de kinderen op de kamer. Daarna culinair verwend door een 6-gangen diner in Koetjes en Kalfjes. Geslapen in de Proeflokaalsuite. Genoten van de sauna, de ultieme douche en heerlijk geslapen. De kinderen ook. Hoewel het natuurlijk geen hotel is waar rekening wordt gehouden met kinderen, was het super. Kinderen hebben heerlijk geslapen, terwijl wij op de kamer nog nagenoten van koffie met friandises. 's Ochtends een heerlijk ontbijt met vers fruit, waar de kinderen ook van genoten. Het enige wat miste in de Proeflokaalsuite was een bad, dus volgende keer wellicht een andere kamer. Maar dát we terugkomen is zeker!