De Krakeling Recreatiepark

We hebben de beste aanbieders voor De Krakeling Recreatiepark voor je op een rij gezet:
- Geen afbeelding beschikbaar
Camping
Wasmachine
Adresgegevens | Woudenbergseweg 17, 3707 HW |
De Krakeling Recreatiepark
Nette camping met prima sanitair en plaatsen, alleen erg veel vaste/seizoen plaatsen. Ook op de bosplaatsen waar de toeristische plaatsen zijn komen veel mensen uit Zeist of omgeving waardoor men elkaar veelal kent. Dat is soms wel jammer.

De Krakeling Recreatiepark
Mooie camping in een prachtige omgeving waar we al een paar jaar komen.
Helaas is het gewijzigde hondenbeleid oorzaak dat we niet meer terugkomen.
Een eenvoudige afrastering (netje met prikstokjes) die we op alle campings gebruiken is hier niet meer toegestaan, zelfs niet onder de eigen luifel!!!
We moesten de hond aan een lijn vastleggen wat uiteraard niet werkt tussen tafeltjes en stoeltjes.
We verbleven in de panoramalodge, heerlijk gelegen aan een speelveld. Mooi ruim onderkomen, schoon,alles aanwezig. Miste wél een oven, en bij warm weer wordt het snel bloedheet. Geen horren , en daardoor veel last van muggen in deze tijd van het jaar.
Omgeving is supermooi!!
Problemen met de kachel werd snel en adequaat opgelost.
Mooie en fijne camping. We komen hier al jaren, voor kortere of langere tijd. Nu mag er sinds dit jaar geen hekje meer om de tent/caravan worden gezet. Voor de enorme hekwerken die soms om seizoensplaatsen stonden konden we dat begrijpen. Maar een laag groen (schapennet)hekje mag ook niet meer. En als je dan twee kleine hondjes hebt is het heel ingewikkeld om die allebei aan een lijn te zetten. Jammer. Grote windschermen mogen nog wel worden geplaatst......