Het Wapen van Harmelen

We hebben de beste aanbieders voor Het Wapen van Harmelen voor je op een rij gezet:
Over Het Wapen van Harmelen
Ontdek de charme van Het Wapen van Harmelen, waar gastvrijheid en comfort samenkomen. Dit hotel biedt een uitstekende basis voor zowel de actieve ontdekker als de rustzoeker. Hoewel we geen zwembad of strand hebben om te benadrukken, blinken we uit in onze gastvrije sfeer, uitstekende service en de ideale ligging voor een onvergetelijke ervaring.
De ligging
Het Wapen van Harmelen ligt in het hart van Utrecht, een stad bekend om zijn rijke geschiedenis en prachtige canalen. Vanuit het hotel zijn de pittoreske straatjes en levendige stadskern gemakkelijk te bereiken, waar vakantiegangers kunnen genieten van de lokale cultuur en culinaire hoogstandjes. Voor degenen die het landschap willen verkennen, biedt de omgeving uitstekende fiets- en wandelroutes. De dichtstbijzijnde luchthaven is Hilversum (QYI), wat zorgt voor een gemakkelijke toegang en een vlotte start van de vakantie.
Het Wapen van Harmelen verwelkomt zijn vakantiegangers met een breed scala aan faciliteiten en diensten om hun verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Het hotel beschikt over 42 kamers, allemaal toegankelijk via een lift. Voor degenen die met de auto komen, is er ruime parkeergelegenheid beschikbaar op het terrein, geheel kosteloos. Vakantiegangers kunnen overal in het hotel gebruikmaken van gratis Wi-Fi, wat het gemakkelijk maakt om in contact te blijven met vrienden en familie of werk. Voor de actieve vakantieganger is er een fietsverhuurservice, waardoor de prachtige omgeving gemakkelijk verkend kan worden. Het hotel is ook uitgerust met faciliteiten voor rolstoelgebruikers, waardoor het toegankelijk is voor iedereen. Daarnaast biedt het hotel diverse services zoals een 24-uurs beveiligingsdienst, een oppasservice, kinderopvang, en een was- en muntwasserette.
In Het Wapen van Harmelen kunnen vakantiegangers genieten van een smakelijke culinaire ervaring in het restaurant, waar iedere dag zowel ontbijt als middagmaaltijd wordt geserveerd. Voor diegenen met speciale dieetwensen biedt het hotel aangepaste gerechten aan, waaronder dieetgerechten en kindermenu's. Daarnaast is er een gezellige bar aanwezig waar heerlijke drankjes geserveerd worden, perfect voor een ontspannen avond na een dag vol activiteiten.
Hoewel Het Wapen van Harmelen een warm welkom biedt aan elke vakantieganger, is het goed om te weten dat onze pakketreizen in het algemeen niet geschikt zijn voor personen met een mobiliteitsbeperking, tenzij anders aangegeven. We raden aan om specifieke verzoeken voorafgaand aan uw boeking te bespreken om aan uw wensen te voldoen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Van der Valk Hotel Veenendaal
Hotel
Room service
Liften
Adresgegevens | Dorpsstraat 14, 3481 EK |
Geen resultaten gevonden. Pas je zoekopdracht aan.