Hof van Schoorl
Totaal aantal kamers: 10
adults-only-hotel: true
Adresgegevens | Rijksweg 12, 1871 PD |
Hof van Schoorl
Geweldig verblijf gastvrij , vriendelijk personeel.
Schone leuke kamers .
Heerlijke dagen gehad zeker voor herhaling valtbaar.
Jammer genoeg maar een nachtje ivm feest in Groet. Maar wat een fijn hotel. Alles gerenoveerd. Mooie ruime kamer hadden we. Nieuw sanitair. Net en lekker ontbijt. Personeel vriendelijk en alles wat netjes en schoon.
Prima prijs-kwaliteitverhouding, ongedwongen sfeer, heerlijk eten en goede bediening!
Net terug van een weekendje Hof van Schoorl! Echt een superweekend gehad, mede door het super klantvriendelijk personeel en de ontzettende goede kok(s).
De kamers zijn wat klein, maar wel schoon! Bedden liggen heerlijk.
Al met al kunnen ze ons volgens jaar weer verwachten!!!!
Echt een aanrader om er even betaalbaar tussenuit te gaan in een gezellig hotel waar niets te veel is!!!
Voor de prijs (55 euro per nacht voor een 2-persoonskamer) is dit een zeer behoorlijk hotel. De kamers zijn niet echt ruim (mede door het dak), maar misschien is dat juist de charme van dit hotel. Ook het ontbijt, dat bij de prijs is inbegrepen, is voor dit kleine hotel (niet meer dan 5 of 6 kamers) heel behoorlijk verzorgd. Natuurlijk geen volledig buffet. In de ontbijtruimte is een koelkast aanwezig, waaruit je vleeswaren en melk kunt nemen. Verder een tafel met daarop brood en divers beleg.
De ligging van het hotel (aan de doorgaande weg van Alkmaar naar Den Helder) kan zowel een voordeel (bereikbaarheid) als een nadeel (verkeerslawaai aan de voorzijde) zijn. Het hotel is door zijn ligging een goede uitvalsbasis voor uitstapjes met de auto, maar ook een bushalte is vlakbij.