Tempelhof

We hebben de beste aanbieders voor Tempelhof voor je op een rij gezet:
Over Tempelhof
Camping Tempelhof Callantsoog is een eenvoudige camping vlakbij de kust is Noord-Holland. De kinderen plonzen in het zwembad en vermaken zich verder in de speeltuin en bij de animatie. Het sanitair is netjes. Ook honden zijn welkom, mits aangelijnd. Vanaf de camping bereik je op de fiets makkelijk en snel het strand en het centrum van Callantsoog.
Veel vakantiegangers hebben genoten van de gevarieerde animatie en de prachtige sporthal waar volop gevoetbald kan worden, inclusief de mogelijkheid om twee keer per week de klimwand te gebruiken, een unieke ervaring. Het zwembad, hoewel klein en gedateerd, wordt schoon en voldoende bevonden. De aanwezigheid van een goede snackbar en een prima winkeltje wordt ook gewaardeerd. Bijzonder positief is de ervaring met privé-sanitair op sommige plekken, dat als modern en schoon wordt beschreven. Ondanks enkele kanttekeningen, hebben vakantiegangers mooie momenten beleefd, mede dankzij het superaardige personeel en de dagelijkse grondige schoonmaak van het sanitair.
De Watersnip
CampingStrandcamping Oase
CampingCapfun De Bongerd
CampingCamping de Gouwe Stek
Camping- € 225
p.p. vanaf*
Camping De Tulpenweide
CampingGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Het Stammeland
CampingCamping Alkmaar
Camping- Geen afbeelding beschikbaar
Duincamping De Lepelaar
Camping
Wasmachine
Adresgegevens | Westerweg 2, 1759 JD |
Tempelhof
Hoewel het een 5 * camping zou moeten zijn, is dat eigenlijk niet goed te begrijpen.
Sanitair is ouderwets. Prijzen van de camping zijn hoog in verhouding tot andere 5 sterren campings.
Ook lijkt het 'gemeten' hoeveelheid Kilowatts niet in verhouding met het verbruik.
Niet meer naar teruggaan
De Zeeman is overgenomen door de Tempelhof en minstens 10 jaar niet onderhouden, wat een ouwe zooi. En de toiletten werden maar 1 keer per week schoongemaakt. De beheerder was heel aardig, maar na onze opmerkingen heeft hij zich weinig meer laten zien. Ook niet bij ons vertrek.
Camping doet industrieel aan met de grijze gebouwen waarin de faciliteiten zijn gevestigd. Alles is gedateerd en kan wel een opknapbeurt gebruiken.
Leuke afwisselende animatie en mooie sporthal waarin veel gevoetbald worden. 2 keer per week mag je ook gebruik maken van de klimwand, wat erg leuk is.
Zwembad is klein en gedateerd maar schoon en voldoet verder prima.
Goede snackbar en prima winkeltje erbij.
Kleine plekken met weinig privacy. De vaste plekken zijn goed gescheiden van de toerplekken.
Wij hadden privé-sanitair op onze plek. Dat hebben wij als zeer prettig ervaren: modern en schoon!
Ook slecht dat je anno 2023 nog extra moet betalen voor wifi wat je alleen met een code kan gebruiken. Vaak werkte de wifi ook niet na behoren.
De camping is duur en daarbij komen nog de kosten bij voor stroom wat je betaalt bij het uitchecken en voor de wifi.
Prima camping, maar wij vonden het geheel wat sfeerloos, duur en gedateerd.

Tempelhof
We hebben het voor de tweede keer heerlijk gehad op deze camping met onze dochters van 15, 17 en onze hond. Superaardig personeel en iedere dag wordt het sanitair grondig schoongemaakt. Vorig jaar vooral een zon, zee strand vakantie, dit jaar hebben we, door het weer, veel leuke plaatsen bezocht, zijn we een dagje overgevaren naar Texel en hebben we heerlijk veel kringloopwinkels bezocht. De dag afsluitend met een strandwandeling of een wandeling door het bos met de hond.
Het is een wonder hoe de camping vijf sterren heeft gekregen.
We vonden de comfort plaatsen ontzetten krap. Een buurman die met de lijnen van de tent ver over de grens heen stak, maakte dat we de fietsen niet eens naast de caravan konden plaatsen, maar ze ervoor moesten zetten.
De wifi was erg slecht, en je moest elke keer weer opnieuw inloggen als je van de camping ging wat ons niet verteld is bij aankomst.
Het restaurant was twee dagen in de week gesloten en oogde ook niet erg aantrekkelijk.
Boven de toch al pittige prijs moest er betaald worden voor de WiFi en stroom.
Verder was de afstand tot het strand best pittig als je geen fiets had.
Voor ons geen Tempelhof weer.
• De douches zijn gewoon slecht, heel weinig water, constant wisselend van temperatuur en het water voelt heel vettig aan, daardoor haar en lichaam haast niet uit/af te spoelen.
• De toiletten worden slecht schoongemaakt, elke keer tref je een smerige situatie aan, zoals: 2 wc’s met poep op de bril, 1 wc vol met poep en bij de 4e wc is er poep aan de muur gesmeerd, bovendien zit de enige wastafel aan dameszijde bij de toiletten vol met roze schimmelaanslag. Er wordt ook slecht geventileerd.
• Er is geen afvoer bij het veel te lage kraantje bij de caravan, dit hadden we toch wel verwacht bij een Comfortplek.
• Auto mag niet bij de caravan geparkeerd worden, moet geparkeerd worden op aangegeven parkeerplaatsen op de camping, waarvan er te weinig zijn, waardoor je constant rondjes aan het rijden bent op zoek naar een plek en uiteindelijk maar voor de slagboom parkeert.