Oostappen Recreatiepark Droomgaard (gesloten)

Over Oostappen Recreatiepark Droomgaard (gesloten)
Oostappen Vakantiepark Droomgaard in Kaatsheuvel. Verwacht hier geen moderne stacaravans, maar wel een zwembad, speeltuinen, supermarkt en snackbar. Ook kun je een potje midgetgolfen of tennissen. Het personeel is vriendelijk. Goed te combineren met een of meerdere dagen Efteling. Hier sta je met de auto in 6 minuten.
- € 83
p.p. vanaf*
Vakantiepark De Bergen
VakantieparkGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Sandberghe
VakantieparkDe Heihorsten
Vakantiepark
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Oostappen Recreatiepark Droomgaard (gesloten)
Ik ga 4 keer per jaar naar de camping met een groep vriendinnen en de kids .. prinsenmeer blijft 1 van de leukste parken.
Mijn dochter komt bij prinsenmeer sinds ze 4 jaar was. En vindt prinsenmeer ook de leukste .
Dit park is inmiddels overgenomen door EuroParcs en heet EuroParcs Kaatsheuvel.
Alles geheel vernieuwd.
Voor mij nooit meer! 1 nacht gebleven en weer terug gegaan. Was met een peuter en een baby. Per email hebben ze bevestigd dat zij voor een campingbedje zouden zorgen en voor de peuter een hekje zodat hij niet uit bed zou vallen... je raad het al... mooi niet dus! Met zijn 3en in het grote bed “geslapen”. Veranda het hout ook van kapot (lekker veilig voor kleine kinderen). Ik ben vroeg weg gereden, nog voordat de receptie open was. De “sleutel” kon je in de brievenbus doen. Heb me rot lopen zoeken naar die brievenbus, zit hij in de muur gemetseld onder huisnummer 26. Kwam er met toeval achter.
Heel schoon huisje met veranda. Die zijn altijd prima te doen. Gezellige sfeer met alle kinderen en ouders. Gewoon top. Tuurlijk is het geen 4 sterrenpark. Maar je betaald ook veel minder. Er is zoveel in de omgeving.
Leuk voor kinderen goede accommodatie voor wel of geld, bedden zijn alleen een beetje klein
Veel aangenamer dan gedacht Door de verschrikkelijke recensies. Wij verblijven momenteel in een van de 8 kampeerbungalows, en het bevalt uitstekend, sanitair is schoon en word dagelijks bijgehouden. Ja het is aan de verouderde kant, en het supermarktje is gesloten. Maat het supermarktje mis je niet, aangezien er op 5 min rijden 2 supermarkten zijn. Je merkt wel dat er bij het gedeelte van de sta caravans meer verouderd is, en daar ook het gros de wat 'aso' gezinnen zijn die zich niet aan de parkregels houden bv met honden uitlaten ( niet opruimen) tja daar gaan andere daar natuurlijk weer van klagen. Uiteindelijk maak je het er zelf naar met dit soort gedrag. Al en met al, een prima en leuk park als je je eisen niet op een 6* resort hebt liggen. Wij verblijven er van zaterdag tot zaterdag en de kinderen hebben de tijd van hun leven met het spelen en zwemmen. Kids blij, papa en mama ook blij. Tip.. boek de kampeerbungalows !!