Laagsteprijsgarantie
FantastischScore uit
Geen afbeelding beschikbaar
  • Deze accommodatie heeft een score van 8.7

Over De Wildhoeve

Op Camping De Wildhoeve in Ernst zit je midden in het bos. Opvallend is het leuke kindersanitair in thema. Ook de overige faciliteiten zijn netjes en goed verzorgd. Op de camping hangt een vrolijke en vriendelijke sfeer. Het animatieteam organiseert vol enthousiasme van alles voor de kinderen. Ga gezellig eten bij het pannenkoekenhuis in Epe.

Vakantiegangers zijn laaiend enthousiast over de Wildhoeve door de fantastische ligging midden in de natuur, waar wilde zwijnen en edelherten gespot kunnen worden. De camping wordt geprezen om haar zeer schone sanitair en de inzet van het vriendelijke personeel die het terrein en de faciliteiten keurig bijhouden. Vooral de kindvriendelijkheid met leuke speeltoestellen en het animatieprogramma, ondanks wat kritiek op het enthousiasme, valt in goede aarde. Het zwembad, zowel binnen als buiten, met de lichtjesglijbaan wordt als een groot pluspunt ervaren. Ook de schoonmaakploeg krijgt complimenten voor hun harde werk, zelfs tijdens drukkere perioden zoals Hemelvaart en Pinksteren, waarbij ze hun best doen om alles schoon te houden.

• BBQ toegestaan

Hanendorperweg 102, 8166 JJ

De Wildhoeve

8.7
FantastischScore uit 17 reviews

Top camping! Alleen de wifi nog
Door Roosmarijn op 19-08-2025

Zeer kindvriendelijke camping! Super leuke faciliteiten. Enige minpunten: slechte en onstabiele wifi en weinig recreatie buiten schoolvakanties

Compliment schoonmaak ploeg
Door Henk Ehren op 09-06-2025

Ik wil via deze weg zeggen, dat wij volop genieten van een voorseizoen plek. Mijn complimenten aan de schoonmaakploeg, ze doen eralles aan om het schoon te houden. Maar tijdens Hemelvaart en Pinksteren was dit niet te doen. Omdat wij Nederlanders denken hier kan het wel. Tandpasta op spiegels smeren, jeugd in vuilnisemmer gaan staan en deur open laten staan van sanitairgebouw, terwijl er op de deur staat a u b sluiten.
Poetsploeg is tijdens de schoonmaak op brutale wijze naar hun hoofd gewezen,ze vroegen of ze effe achterom wilde lopen omdat ze vooraan aan het dweilen waren.
Dat zijn wij Nederlanders.

Vakantie 2024
Door Ellen op 21-08-2024

Met caravan en jong gezin. Veldje was top. Ruime plek met fijn speeltoestel voor de deur. Zwembad is helemaal prima. Animatie viel tegen. Enthousiasme straalde er niet vanaf. Bij de disco zou een headset al wonderen doen om de kinderen enthousiast mee te krijgen. Alles was vrij suf op de vossenjacht na.
Omgeving is super. Kunt zo de Veluwe op.

Prachtige camping!
Door Iris Heeling op 15-08-2024

Wauw, wat een geweldige en mooie camping is dit. Ik heb zelden zo'n nette camping gezien. Alles wordt keurig bijgehouden qua tuinonderhoud, sanitair is schoon (in het hoogseizoen) en het personeel is erg vriendelijk! De camping staat op een prachtige locatie. We hebben de wilde zwijnen gespot, reeën, eekhoorns. De kinderen vonden het ook heel erg leuk. Wij komen hier zeker nog eens terug.

Fantastische camping
Door Joël op 02-08-2024

Voor de 3e keer weer op de Wildhoeve. En het stelt nooit teleur. Wat een fantastische camping. De ligging is fantastisch. Je steekt de weg over en je bent in de wereld van de wilde zwijnen en de edelherten. Die wij ook hebben gesignaleerd in onze vakantie. Met slecht weer is er het leuke binnenbad met de lichtjesglijbaan. En mooi weer lekker buiten met ook een leuke glijbaan. Het sanitair is super schoon en wordt vaak schoon gemaakt. Als het al eens niet fris is ligt het echt aan de bezoekers, die het ook te veel moeite vinden om de deuren van het sanitair gebouw te sluiten. Terwijl dit toch met grote letters op de deuren staat. Verder als tip zou ik de snackbar uitbreiden en er meer personeel op zetten. We moesten tijdens spitsuur wel bijna een uur wachten op onze bestelling. Ik zou het uitbreiden. Verder is de animatie top. Kortom fantastische gezellige camping.

Leuke camping, maar geen 5 sterren
Door Anoniem op 01-09-2023

Dag van aankomst: enorme drukke en volle camping tot 's avonds laat.
Safaritent: ruim. Binnen is het erg donker, ook overdag. De verlichting is onder de maat. Bedden slapen heerlijk. De bedstee is fantastisch. Maar die houten stoelen... geen/amper kussentjes om op te zitten. Ook de andere gasten uit de safaritententen klaagden hierover.
Zwembad is ok, maar lijkt me te klein als de camping vol staat. Er is geen toezicht. Wij hebben ons gestoord aan pubers + bijbehorende ouders die met hun enorme bommetjes het halve zwembad verdreef. Ook jammer dat je niet makkelijk vanuit het binnenbad naar het het buitenbad kunt. De waterspeeltuin is fantastisch. We hebben een leuke tijd gehad, maar volgend jaar niet weer.