De Zwerfsteen
Centrale verwarming
Vaatwasmachine
Adresgegevens | Esweg 18, 9305 TB |
De Zwerfsteen
Toen we veertien dagen voor het familieweekend voor de bezorging van een laagbed en tillift met de verhuurder van het Europahuis contact opnamen weigerde hij hieraan zijn medewerking te geven. Ook onze suggesties om hem tegemoet te komen in zijn bezwaren werden niet gehoord. “Het was te moeilijk, het was te lastig, kortom onze kleindochter was niet welkom. Onbegrijpelijk!!! Temeer ook omdat in voorgaande jaren bij verhuurders van verschillende locaties het nooit een probleem was om een hooglaag bed en tillift te laten bezorgen. ( en ophalen). En deze locatie op de website als rolstoel toegankelijk wordt aangeprezen.
Dan zou je toch kunnen verwachten dat de verhuurder van het Europa huis zich als geen ander realiseert dat een kleine moeite zijnerzijds een groot plezier betekent voor de hele familie. En wel in het bijzonder onze kleindochter, haar ouders en broers.
Erg leuk en gezellig ben denk een jaar of 17 geleden er geweest, erg leuk voor schoolreisjes geen luxe geen grote kamers.
Wel eigen douche en toilet, niks te zeuren eigelijk!
Afgelopen weekend met onze vriendenclub/reunie in het Europahuis verbleven. Erg gezellig en netjes groepsverblijf met 11 slaapkamers/badkamers en uitstekend ingerichte keueken.
Zijn hier een dag geweest met onze vriendengroep en hebben de "Bushtrail" gedaan. Een erg leuke en orginele activiteit. Daarna babecue en een biertje. Prima verzorgd.
Ben hier geweest voor een dagje uit. We hebben de "Bushtrail" gedaan. Een erg leuke en orginele activiteit. Aanrader!