Over Landgoed De Berenkuil
Landgoed de Berenkuil is vooral voor jonge kinderen erg leuk. Na het avondeten verzorgt het animatieteam ‘berenpret’, een theatershow. Ook de binnen- en buitenspeeltuin en het zwembad zijn leuk. Honden zijn hier welkom. Op Landgoed de Berenkuil in Grolloo is een goed restaurant. Assen ligt op 12 kilometer.
Deze camping laat je meteen de vakantiekriebel voelen, vooral als je met kinderen op pad bent. De ligging in het bos is echt geweldig, lekker beschut en niet in de volle zon. Het terrein voelt ondanks dat het groot is een stuk gezelliger en gemoedelijk. Je merkt dat alles schoon en hygiënisch is, en de speeltuinen zorgen voor eindeloos speelplezier. Het zwembad zonder chloor en de leuke binnenspeeltuin maken de kinderen blij. De animatie is persoonlijk en leuk, en ‘s avonds is er berenpret dat je niet snel vergeet. Het autovrije terrein met fijne wandelroutes geeft rust. En ‘s avonds horen we de geluiden van de natuur, dat maakt het compleet. Hier blijven herinneringen stralend hangen.
Adresgegevens | De Pol 15, 9444 XE |
Landgoed De Berenkuil
Afgelopen zomer zijn we hier 5 weken geweest. Na de laatste reviews gelezen te hebben hier, waren we toch wat huiverig met 2 kinderen van 7 en 9, het was TOP!!
Hygiene was iig prima in orde.
De ligging is fantastisch, in het bos, lekker beschut en niet in de volle zon de hele dag. Ondanks dat het een grote camping is voelt het eigenlijk best klein en gemoedelijk! Het is autovrij en dat vind ik ook fijn als mijn kinderen over het terrein fietsen. Klein supermarktje (AH op enkele kms), snackbar en restaurantje zijn prima maar niet hoogstaand. niet veel te doen in de omgeving (?).
Zwembad wat simpel, binnenspeeltuin leuk voor een keertje. leuke buitenspeeltuin!
De animatie was top! Gingen leuk en persoonlijk om met de kinderen, ook tijdens topdrukte. Berenpret iedere avond is een grote aanrader!
uitgebreid kinderanimatie en theater, zwembad zonder chloor, leuk en overzichtelijk voor jonge kinderen (>6). Alle veldjes een speeltuin in het midden, veel andere kinderen en dus veel speelplezier op het terrein. Ook binnenspeeltuin, en buiten ven met zand en speeltuin. Praktisch uitgebreid en schoon sanitair. Goede prijskwaliteit verhouding
Het was een ramp deze camping luidruchtige gasten veel drank in het spel, schreeuwende kinderen tot ver na 23:00. Een vieze zwemvijver vol dode vissen.
Animatie gericht op hele jonge kinderen. Daarna gescheiden activiteiten dus broertjes van 7 en 10 konden niet samen deelnemen. Als er eindelijk iets leuks was zoals levend stratego of weerwolven was het 1 potje en klaar. En regels die voor de ene gast wel geld en voor de andere niet.
Met gezin geweest 4, 7, 13.
Voor de oudste niks te doen. Voor de volwassenen niks te doen of georganiseerd.
Animatie viel tegen met vergelijking andere campings, was niet echt betrokken bij de kinderen,
Restaurant hadden zeer jong personeel.
Zwembad warm goed te doen ook met de fonteinen. Sanitair netjes. Zwemvijver ondermaats stinkt en de omploeg traktor rijd om 19.00 uur alles glad te maken in en langs het water. Kinderen spelen nog, stinkt stuift.
22.30 stil zijn, anders komt er een security bij je caravan, zonder voor te stellen, met een zak lantaarn in je gezicht te schijnen in het donker zonder gesprek te beginnen. Intimiderend gedrag, gaat later achter een paar bomen staan om je in de gaten te houden. Kinderen voelde zich onveilig.
vond het een vreemde manier van communiceren,
Stel je gewoon voor, en zeg wat we fout doen. Dan kunnen we ernaar handelen.
Heb een halve nacht bij de caravan gezeten, enge gast Was bijna fout gegaan
Afgelopen meivakantie bij de berenkuil geweest. We hadden hoge verwachtingen na alle mooie revieuws die er te vinden zijn. Ook op hun eigen site alleen maar positieve revieuws. Nu weten we waarom. De revieuws met kritiek worden er niet op geplaatst. O.a. deze.
We vonden het sanitair erg vies. Deze werden enkel met een doekje schoongemaakt. Op de muren van de douches zat oa gele aanslag. De wc's waren net zo vies.
Ijsje kopen duurde erg lang. Te weinig personeel wanneer het druk was.
Wij vinden dat de camping (in het hoogseizoen) te groot voor de faciliteiten die ze hebben.
Plekken vonden we mooi. Op elk plekje een speeltoestel.
Eten in het restaurant was prima.
Peuterbad was gesloten dus daar zijn we niet geweest.
Super leuke camping prachtig bosrijk. Kinderen kunnen veilig overal heen. De jongens van 6 en 7 hebben zich prima vermaakt, binnen en buiten spelen! Ook onze dochter van 3 heeft het heel leuk gehad! Buitenzwembad en het strandje! Wij (ouders) hebben het ook top gehad! Aanrader!