Laagste prijsgarantie

BuitenLand

6.3VoldoendeScore uit 41 reviews

Wat een heerlijke week!
Door Joost op 22-08-2024

Wij verbleven een week op Camping Buitenland, op een tour in eigen land en bezochten verschillende campings.
De festivalsfeer viel meteen op. Ook de vormgeving, kunst en geweldige beplanting pakt de aandacht. Vooral de ontspannen sfeer en geweldige ambiance. Liefde straalt uit deze camping.
Onze oudste (6) kende de camping snel, kon vrij rondfietsen, spelen en er zelf op uit. De jongste (3) had bij het restaurant alle vrijheid. Leuke speel gelegenheden!
Het zwembad is klein maar gezellig, en de zwemplas naast de camping is geweldig. Kinderen kunnen workshops volgen, maar wees er snel bij.
Het sanitair gebouw is mooi vormgegeven, soms wat minder schoon. Er zijn wasmachines, wel vaak bezet.
De keuken is top, leuke kaart en fijne thema dagen. heerlijk gegeten en diverse keuzes. Een aanrader!
Aan alles is gedacht, voor juiste dingen is er aandacht. We komen zeker terug- want we hebben er erg genoten.

Duur & chaos
Door Anneke op 26-08-2023

In 1e instantie enthousiast qua plek, opzet, sanitair, etc. Helaas betaalde ik 2x zoveel als elders in het hoogseizoen. En zelfs 2x zoveel als mijn vrienden op dezelfde plek. Ik kreeg hierover een chaotisch antwoord en zou wat retour krijgen, maar 1 mnd en 3 toezeggingen later heb ik nog niks ontvangen.
Tevens ben ik een nacht eerder vertrokken wegens 16-jarigen die zonder toezicht op ons veldje stonden en erg dronken en luid waren. Ik kreeg wel excuses van de organisatie, maar geen geld terug. Jammer! Ik kom niet terug.

Te veel houtstook op de camping.
Door Joris op 16-08-2023

Best een aardige camping met een groot nadeel.
Elke avond brandden bij 2-4 omliggende plekken houtkachels, kampvuurtjes of vuurschalen die lichte tot forse overlast veroorzaakten. Een avond maar vertrokken, omdat het niet uit te houden was in de rook.
Voor ons dus geen aanrader.

Een camping in ontwikkeling
Door Miranda op 05-06-2023

Elke keer weer een beetje meer thuiskomen. Mogen zijn wie je bent, even los van "hoe het hoort". Samen een beleving creëren.
Muziek, kampvuurtjes, zwembadje en zwemmeer en de heerlijk chille buitenbar
Wij zijn er inmiddels een keer of 6 geweest en elke keer is er iets nieuws, opgeknapt of aangepast.
Inmiddels beide toiletgebouwen vernieuwd en dus voorgaande reviews geven hierin geen realistisch beeld meer.
Muziek, kampvuurtjes, zwemmen in het zwembadje of het meer en de heerlijk chille buitenbar. Nooit meer naar huis.
Niet weggelegd voor "standaard" mensen/gezinnen die van een "camping camping" houden. Des te meer voor genietende paradijsvogels.

Niet standaard camping
Door Chantal op 13-03-2022

Wij hadden een bell tent met prive sanitair (wasbak en wc). Ruime plek, rustig veld tussen de zelfbouw creaties. Ik herken de berichten niet over vies sanitairgebouw (die naast het restaurant). schoonmaak meerdere keren per dag en was pas vernieuwd. Alleen ontbrak een wisser om na het douchen alles netjes achter je te laten (je loopt nu eenmaal zand naar binnen met je slippers). Toen de schoonmaakploeg er was gemeld en die hebben hun trekker achtergelaten.
De tent was groot en fijn, al moet je veel campingspullen zelf meenemen zoals serviesgoed en gasstel. Voor die prijs verwacht je ook die basis dingen erbij. De andere accomodaties zijn veel completer uitgerust
Verwacht geen perfect georganiseerde camping. Wij waren er de eerste vakantieweek en logistiek draaide de bar nog niet goed. Jonge onervaren mensen. Maar we zijn op vakantie en dit is een easy going camping. uitgekleed programma door corona maar genoten van de sfeer.

Misleidende info
Door Lucie op 25-08-2021
Alleen gereisd

Ik stond op het soloveld. Daar kun je een plaats huren van 5x10 of 10x10. Alle plaatsen zijn véél kleiner. Sommige plekjes zijn zó klein dat je er niet eens kunt staan. Kennelijk denkt men dat singles uitsluitend kleine tentjes hebben.
Ook van het beloofde verschil 6 of 10 ampère is geen sprake. Iemand met kinderen werd door de receptie gezegd dat ze overal mocht staan en kwam dus op het soloveld terecht.
De wifi in het restaurant waar gezegd was dat je je mail kon lezen werd zomaar uitgezet om kinderen het gamen te beletten.
Kortom: er wordt niet geboden wat men op de site aanbiedt en wat je koopt. Dat heet in juridische termen wanprestatie.
Alle activiteiten zijn duur: 50 euro om in een auto met water te zitten!