Over Kaul
Camping Kaul in Luxemburg is een kleinschalige camping die beheerd wordt door de gemeente. De campingplaatsen zijn ruim en je kunt onbeperkt douchen bij het sanitair. Campinggasten mogen ook gratis gebruik maken van het gemeentebad of ga een hapje eten in het restaurant. Gelegen bij Wiltz op een uur rijden van Luxemburg-stad.
In het hart van een prachtig natuur gebied, vinden vakantiegangers een oase van rust en vermaak. De camping is een perfecte uitvalsbasis voor avontuurlijke uitstapjes en ontspannende wandelingen door de omgeving. Met faciliteiten zoals een zwembad onder toezicht, ondanks dat het water soms wat fris kan zijn, en een aanbevolen bistro, is er voor elk wat wils. De vriendelijkheid van het personeel wordt breed gewaardeerd, waardoor de sfeer op en rond de camping als zeer aangenaam wordt ervaren. Verblijven in een chalet blijkt een ware traktatie, met comfortabele bedden, schone ruimtes, en een ruime veranda waar het 's avonds heerlijk afkoelt. Zelfs zonder vermaak biedt de uitstekende wifi genoeg vermaak voor de jeugd.
Adresgegevens | Rue Jos Simon 46 B, L-9501 |
Kaul
Leuke omgeving maar niet veel te doen. Een klein speeltuintje voor kinderen waar je zo op uitgekeken ben. Op het vak hygiëne zijn ze niet goed ze mogen van mij wel meer de toilet schoonmaken. Zwembad ook heel erg vies als je onder water zwemt zie je ineens een hele dons haar dit mogen ze van mij ook wel opruimen! Zwembad doet niet wat het beloofd al zie je het in het echt! De blauwe glijbaan is nergens te bekennen dit mogen ze van mij dan aanpassen of er bij zetten op de website heel erg jammer voor mijn kinderen die daar op verheugd hadden. Veel wespen al ben je allergisch zou ik hier niet naartoe gaan. Meeste wespen die ik hier ooit heb gezien. Zou hier niet nog een keer naartoe gaan vreselijk!!!!
Heel mooi natuur gebied, veel te doen op de camping en leuke omgeving. Enige nadeel is dat ze op de website laten zien dat ze een glijbaan hebben bij het zwembad, alleen al kom je aan is de glijbaan nergens te bekennen jammer dat ze dit niet aanpassen.
Prima camping op goede locatie voor uitstapjes. Ook mooie wandeling vanaf en aankomst camping. Zwembad met toezicht, wel erg fris. Bistro is aanrader. Vriendelijk personeel overal. Wiltz zelf vonden wij niet zoveel aan, de tuin van Wiltz is wel een aanrader.
Wij verbleven in een chalet, is ons heel goed bevallen. Compleet, bedden al opgemaakt, schoon, ruime veranda en 2 badkamers. Gordijnen inderdaad een dingetje maar met een fleece dekentje zo verholpen. Het koelt 's avonds heerlijk af. Er is verder geen vermaak maar de wifi was uitstekend, meer heeft puber niet nodig...Mooie week gehad!
Chalet nr. 1 gehuurd op Camping Kaul. Mooi, netjes, schoon chalet, vrij nieuwe inrichting. Goede bedden, ruime badkamer. Vaatwasser, magnetron, inductie 4 kookplaten, waterkoker, senseo. Grote overdekte veranda.
2e week september: er waren maar een paar huisjes bezet en 4 campers op het veld, dus heel rustig en stil. Zwembad was gesloten, dit was niet vermeld. Verse broodjes verkoop was ook ineens gesloten, zonder melding. Het is een camping in eigendom vd gemeente, na 18.00 geen toezicht en dus niemand aanwezig voor vragen/calamiteiten. Ook wordt het gebruikt voor sociale werkgelegenheid groenvoorziening voor mensen met beperkingen en werklozen. Hier ontbreekt een goede leidinggevende, de mensen zijn zeer luidruchtig en starten rond 7 uur met veel kabaal en gepraat en houden geen rekening met verhuurde huisjes, maar werken gerust net voor je deur terwijl er genoeg andere plekken zijn om te snoeien en onkruidwieden of grasmaaien.
Prima camping, goedkoop, schoon en dichtbij dorpje, supermarkt etc. Mooie groene omgeving en goede uitvalsbasis om Luxemburg te ontdekken! OV is zelfs gratis!
Zwembad is schoon en groot, veel personeel om toezicht te houden. Bikepark naast de camping is top! Speeltuin klein en geen animatie of iets dergelijks.
Vaste gasten die herrie maken? Niet gezien, het is hartstikke rustig! Jammer van de negatieve reviews hier. Geen van deze ervaringen konden wij ons in vinden.
Wij zijn hier 4 dagen geweest met de caravan, daarna door naar Frankrijk. Onze kinderen hebben zich erg vermaakt op de pumptrack, skatebaan en zwembad.
De zwembad glijbaan is er niet meer, maar dat hadden we al gelezen. Zwembad vond ik groter dan wat ik had verwacht gezien de foto's.
De pumptrack is wat verouderd, maar wel erg lang. De skatebaan is heel mooi.
Er is een tennisbaan, beachvolleybal veld en een klein speeltuintje.
De supermarkt is om de hoek en bevat veel Nederlandse producten. Op de camping zelf is een bistro, maar daar hebben we geen gebruik van gemaakt. In het dorp zelf zit een pizzeria, dit was heerlijk.
Wij hebben erg genoten en vonden het heerlijk dat het er zo rustig was.
1 dag kwam er een man optreden, dit was erg leuk gedaan.