Adresgegevens | 23, route de la Sûre, L-9391 |
De La Sûre
Heerlijke rustige camping. Restaurant was top. Vriendelijke bediening. Plek aan het water was mooi gelegen, helaas wel blubberig. Sanitair is wat verouderd wel heel schoon, een hete douche. Prachtig gelegen om te wandelen.
Zes nachten met caravan op deze camping, op een mooie extreem ruime rivierplaats achteraan. Heerlijk uitgerust op deze fijne uitvalsbasis voor wandelingen. Uiterst gastvrij ontvangen door beheerder die alle dagen keihard aan het werk was om het de gasten naar het zin te maken. Respect! Sanitair gedateerd en tikje krap maar zeker wel schoon. Restaurant top: boven niveau wat je op een camping verwacht. Tip: stroom van 6 amp naar 10 amp. Maar ja ook daar in luxemburg is stroom een schaars goed geworden. Conclusie: wij gaan terugkomen.
Wij waren hier van 21 juni tot 2 juli 2024 en hadden een schitterende Campinglaats, meteen links als je de Camping oprijd. Wij hebben genoten van de omgeving, die is ronduit prachtig. Dan de beheerders, wat een harde werkers, daar hebben we echt van opgekeken, niets was hun teveel, en een zeer goed en betaalbaar Restaurant. Wij troffen het, we waren er met de EK voetbal, wat een feest om dat mee te maken in het Restaurant. Ik begrijp niets van de revieuws met waarderings cijver 5, deze camping verdient zeker een 9. Wij komen nog wel eens terug, maar dan om een huisje te huren, vanwege onze Gezondheid en leeftijd hebben wij anderhalve maand geleden onze caravan verkocht. Chapeau voor het hele Team.
Geweldige camping met super vriendelijke eigenaar. Restaurant is een echte aanrader. Omgeving veel te bezichtigingen.
Zéér aangenaam verrast door deze camping, mooie ruime plaats aan het water in een prachtige omgeving. Het restaurant is met stip een echte topper te noemen, niet verwacht op een camping! Er is veel aandacht besteed aan de gerechten, wijnassortiment en klantvriendelijkheid! De eigenaar verdient hier een dikke 10+, hij is er ALTIJD(!!!!). Wij komen hier zeker weer terug!!! Chapeau!!!