Laagste prijsgarantie

Mamer

7.8GoedScore uit 95 reviews

Gewoon heel goed!
Door tineke op 21-01-2020

Voor onze tussenstop naar Frankrijk zijn we voor eerst op deze camping geweest. Het was een prima ontvangst, mooi plaatsen en lekker gegeten!
Dus we hopen dat we ook dit jaar weer onze eerst stop hier kunnen maken.

Fantastisch, volgend jaar weer!
Door Geja Zwart op 30-08-2019

Na de teleurstellende ervaringen met camping in Arlon, een fantastische vervanger gevonden. Mooie plek en 's avonds heerlijk gegeten in het restaurant. En als gasten behandeld ipv het nummer dat je in Arlon bent. Wij komen zeker terug!

Hoogtepuntje van iedere vakantie!
Door Bianca en Eveline op 30-08-2019

Na drie keer op de terugweg vanuit Frankrijk hier gestaan te hebben, hebben we dit jaar de plannen aangepast waardoor we er ook op de heenweg staan.
Eigenaar is een gekke vent die je altijd in de maling neemt. Zo mochten we gisteren alleen blijven als we sjagrijnig waren, indien vrolijk moesten we vertrekken. Hilarisch!
Sanitair altijd schoon, je staat totaal niet hutje-mutje en het belangrijkste: het restaurant is geweldig! Het sateetje met friet en sla is heerlijk en voor een goeie prijs. Als we in Mamer zouden wonen zouden we er ieder week eten;)
We kijken nu al weer weer uit naar de volgende keer, tot over 3 weken!

Grandioos 🥳
Door Fam Dek op 20-08-2019

Deze camping is gewoon top voor de tussenstop👌
Eigenaren zijn zeer gastvrij
Het voldoet dan ook aan alles
Eten in het restaurant was perfect

Fantastisch
Door Jan op 21-06-2019

Camping in een leuke omgeving. Jammer van het lawaai van de snelweg maar zeer vriendelijke (Nederlandse) ontvangst en lekkere eten in het restaurant (geen honden toegestaan binnen) zijn het zeker waard om hier te overnachten. Camping is een echte "overnachtings" camping. Maar wel e e n van de beteren.

Super camping
Door René Van der wilt op 04-06-2019

Super overnachting camping onderweg naar het zuiden. Hier begint de vakantie en eindigt die ook weer. Ongedwongen camping heerlijk wandelen door het bos en eten in een goed restaurant. 2019 gaan we weer 🍷