La Pinède

Camping
Wasmachine
Adresgegevens | 33, Rue Burgkapp , L-6211 |
La Pinède
Een hele fijne, goed onderhouden camping met ruime plaatsen, lekker groen, rustig gelegen, heerlijk brood en vriendelijk personeel. Het sanitair werd 2x per dag schoongemaakt. Kinderen kunnen spelen op het voetbalveld en daarnaast is er een mooie, nieuwe houten speeltuin. We komen zeker nog eens terug om te wandelen in het prachtige Müllerthal!
Zeer nette camping met ruime plekken en erg vriendelijk een behulpzaam personeel.
Op de camping heb je een broodjesservice en een goed restaurant.
Vanaf de camping starten een aantal prachtige wandelingen.
Het sanitair is grotendeels nieuw en zeer schoon.
Er wordt nog hard gewerkt om de camping nog meer te optimaliseren.
3 weken op deze leuke camping gezeten, vriendelijk personeel, goed sanitair (gratis), wifi (gratis), kleine animatie voor kids, mooie wandelingen vanaf camping maar ook veel te wandelen in de omgeving, ene plek is best groot andere minder groot, vraag goed na bij reserveren
Wij komen met enige regelmaat op deze camping omdat we graag wandelen in de omgeving.
Laatste twee jaar met een kleine groep gestaan we op het tentenveld. Ondanks dat het licht schuin is, hebben we er lekker gekampeerd..
Sanitair is prima, het contact bij reserveren loopt vlot en de ontvangst bij de receptie erg vriendelijk. Voor ons dus een fijne plek!
Onprofessionele en agressieve beheerder. Durfde niet in discussie gaan over mijn borg die ik niet terug kreeg. Was echt bang. sterke geurhinder in de toiletgebouwen, kampeerplaats heel schuin waardoor waterpas zetten niet ging. Wel mooie omgeving.