Beoordelingen Schweizerisches Landesmuseum

22 mei 2013

Schweizerisches Landesmuseum
Beoordelingen Schweizerisches Landesmuseum
Museumstrasse, CH-8023, Zürich
Wil je weten wat anderen vonden van Schweizerisches Landesmuseum in Zürich? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Schweizerisches Landesmuseum.
Schweizerisches Landesmuseum scoort een 6,8 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat anderen vonden van Schweizerisches Landesmuseum in Zürich? Op deze pagina lees je beoordelingen van Schweizerisches Landesmuseum. Je kunt 21 vakantiefoto's van Schweizerisches Landesmuseum bekijken. Daarnaast kun je 1 video van Schweizerisches Landesmuseum zien op Zoover. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Zwitserland. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Zürich Regio. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Schweizerisches Landesmuseum in Zürich.

1 beoordeling van Schweizerisches Landesmuseum

alleenreizend, Nov. 2011
"Prachtig museum, jammer van de zeer droge lucht"
Madeleine
11-12-2011 Het Schweizerisch Landesmuseum werd ontworpen door Gustav Gull. In dit Frans Renaissanceslot is de grootste verzameling uit de Zwitserse cultuurgeschiedenis ondergebracht. Van de prehistorie tot heden. Je ziet er belangrijke vondsten van o.a. de holbewoners, de Kelten, de Romeinen enz. Historische kamers, klederdrachten en uniformen. Het is hier allemaal te zien. Je bent hier wel een paar uur zoet. Bij de ingang zijn kluisjes voor je jas, tas enz. Niets mag mee het museum in alleen de sleutel van het kluisje. Er hangt daar een hele aparte geur en een enorme droge lucht zoals in een vliegtuig. In een vliegtuig drink ik in 2 uur wel een liter water. Je kan onderweg niet even terug naar de kluisjes. Die zijn pas weer aan het einde van de rondgang. Na 45 min hield ik het voor gezien. Ik had een enorme droge mond en keel. Dan loop je niet meer op je gemak al het moois te bewonderen. Jammer.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit