Vakantie Beoordelingen Veysonnaz Wallis vakantie, hotels, last minutes | Zoover

4,1

2 juni 2012

Veysonnaz

Beoordelingen Veysonnaz

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Veysonnaz. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Veysonnaz. Ben je zelf op vakantie geweest naar Veysonnaz? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Veysonnaz scoort een 6,3 uit 10, op basis van 48 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 15 Appartementen, 9 Chalets en 3 Hotels in Veysonnaz. Op Zoover vind je bovendien 70 vakantiefoto's van Veysonnaz. Je kunt 1 video van Veysonnaz bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Veysonnaz. Bekijk ook andere accommodaties in Zwitserland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Wallis.

1 2 3 4 5 volgende

5,9
6,7
4,2
met oudere kinderen, Mrt. 2012
"Niet geschikt voor snowboarders"
syl
Après ski
16-4-2012 We slepen ons r doorheen .was ons motto..vanwege het groot aantal sleepliften. Voor boarders niet ideaal.
Daarnaast moet je gewoon een hele dikke portemonnee bij je hebben. Prijzen zijn 'ook buiten het seizoen' exorbitant. Daarnaast kregen we bij het vertrek opeens nog een onverwachte rekening gepresenteerd n.l. Final cleaning : CHF 190.-

Hotel service for 4 people : CHF 224.-

Tourist Taxes for 4 people : CHF 56.-
Vooral 'de hotel service' is voor ons een onbekend fenomeen.
We doen Veysonnaz iig nooit meer!

"Nooit weer!"
WHW
Omgeving
12-8-2011 Begin juli viel er bar weinig te beleven. De weinige winkels, die er zijn, waren gesloten of hanteerden beperkte openingstijden. Horeca: hetzelfde verhaal. De supermarkt is schreeuwend duur. TIP: In Sion is een Aldi (Rue des Casernes); de moeite waard, ondanks 20 min. reistijd.
Prachtige omgeving, maar beperkte wandelmogelijkheden vanuit het dorp. De enige “wandelkaart” was een verouderd, schematisch kaartje waar je niet van opaankon. Dit, samen met de on-zwitsers slecht gemarkeerde routes, zorgde ervoor dat we, en wij niet alleen, regelmatig verkeerd liepen
Het appartement in Balcons du Soleil (Y3) was niet erg ruim, maar schoon en zeer compleet ingericht; prima bedden. Nadeel: het centrum is te voet alleen te bereiken via een venijnig steile weg. Ook verwacht je van een zg. superieur apt. niet, dat je 15 min. moet lopen (wéér die steile weg op) naar de gereserveerde, overdekte parkeerplaats.
De ontvangst door de VIP-mensen was erg vriendelijk. Prima service.
Tip 2: 1 week is lang genoeg!

met jonge kinderen, Mrt. 2011
"Afrader"
Ruud Veltkamp
Après ski
16-3-2011 Deze plaats nooit meer. Was uitgekozen vanwege de vele wandelmogelijkheden voor niet skieer. Als je niet echt beginnend skieer bent heb je hier niets te zoeken. De pistes zijn vergeven van (soms stijle) sleepliften. Wat een oude rommel. Hier heb je na 2 dagen echt genoeg van. Wil je dan naar het ernaast liggende prachtige skigebied bij Verbier gaan dan dien je 3 lange sleepliften te nemen met een stuk bergbeklimming toe. Verder ontkom je niet aan afdalen van een zwarte piste. Terug moet je op een oplopend bospad op klunen. Je bent moeier van het "schakelen "dan van het skieen en dit vreet tijd. De weinige restaurants zijn matig en schanddalig duur. Het viel ons op dat zoveel appartementhuurders "thuis" aten.

Ruud

met vrienden, Jan. 2011
"Een ramp"
Marcel
Après ski
7-2-2011 Veel skigebieden gezien in o.a. Oostenrijk, Frankrijk en Noord Italie maar dit was het meest slechte skigebied wat wij zijn tegengekomen. Vrijwel alleen maar sleepliften. Wil je naar een naastgelegen andere Vallee skieen dan sta je minimaal 3 uur (2x 1,5 uur) in sleepliften en zoef je met veel prikken via bergpaden naar de volgende "lift". De laatste 30 jaar zijn hier geen investeringen gedaan terwijl de skipas € 278,- kost!!! (volw. 6dgn). Wij twijfelen ook sterk of het aantal m1 pistes klopt. Hierbij worden volgens ons ook verbindingspaden en onofficiele skiroutes meegenomen. Voor ons nooit meer!

met jonge kinderen, 2010
"VEEL TE DURE SKI PASSEN DAAR!!!!!!!"
TELEURGESTELDE FAMI...
Après ski
20-12-2010 Veel te dure ski passen daar!!!! Niet als je de 4 dalen gebruikt maar wie doet dat???
Dus voer een pas in voor veysonnaz/thyon/les collens.
Dat gebied daar ski je dus wie meer wilt moet dat dan maar betalen niet zo als het nu is dat wij voor de anderen moeten betalen.
Zeer onvriendelijke bediening door de v.i.p.
en in de supermarkt en bakker slager en boekwinkel waren netjes.
Eens maar nooit meer.

met vrienden, Dec. 2010
"Heel mooi, maar geen aprés ski"
Robert
Après ski
27-12-2010 Echt een heel mooi gebied, om te ski, en boarden.
We zaten in vip veysonnaz 5 strerren en dat klopte echt een aanrader!

Zoals gelezen veel sleep liften, maar als je de weg weet kan je die een beetje omzeilen.

Zeker een aanrader ondanks er geen hol te beleven valt na je dag ski of boarden.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Schitterende omgeving."
Heidi
Sfeer
29-1-2011 Het dorp Veysonnaz is niet groot maar wel gezellig. Vanuit het dorp zijn er verschillende manieren om weg te gaan. Je kan met de lift de bergen in, lekker wandelen of je rijd naar beneden naar de stad Sion om lekker te shoppen. HEt belangerijkste vonden wij de bergen waar je een prachtig uitzicht op hebt

met vrienden, Jan. 2010
"Aardig maar er zijn leukere ski-gebieden"
Maarten
Après ski
24-2-2010 Heel erg rustig dorp. Toen wij er waren nauwelijks iets te doen. Inderdaad heel veel sleepliften. Misschien wel te veel. Heeft wel 1 voordeel, als skier weinig last van snowboarders. Het is hier goed skieen. Echte tochten maken is moeilijk door de slechte verbinden tussen de verschillende gebieden. Kortom, aardig gebied maar er zijn veel leukere gebieden.

"Groot skigebeid"
brenda
Après ski
27-1-2010 we waren met z'n 2en in hotel chalet royal, meteen tegenover de gondel, helemaal super. dorp heeft niks te bieden naast supermarkt, bakker en slager. in januari geen apres ski te bekennen, maar was toch een fijne vakantie. ga heerlijk eten bij Taniere. dit is het beste restaurant van de 5 die er zijn! (in ons hotel kon je ook eten, maar heel prijzig). hotel magrappe had waardeloze bediening in het restaurant. wel lekker gezwommen in het zwembad en een middag gaan shoppen in Sion (15km)
skigebied heel veel sleepliften, heel jammer, en van Veysonnaz naar Verbier eerst veel lange paden en op de terugweg 2 stukken waar je moet een heel stuk moet lopen... bij Thyon en bij Verbier hele mooie afdalingen, in Nendaz niet zo. al met al een prima vakantie, maar volgende keer toch weer oostenrijk

met partner, Jan. 2010
"Mooi en Groot skigebied"
Wendy van der Grint...
Après ski
10-2-2010 Wij sliepen in Hotel Magrappe en konden elke dag met de gondel omhoog. Niet zo'n last van sleepliften zoals hieromschreven. Die zijn er wel, maar elke piste in Veysonnaz is te doen zonder sleeplift als je wilt. De route naar Mont Fort duurt wel even. Trek rusting 1,5 uur uit om er te komen en nog 1,5 uur terug als je met de gondel gaat. Als je wilt skiën heb je erg mooie stukke "off piste" binnen een aangegeven route. Ook tussen een hoop andere pistes in zijn er leuke stukken om toch weer bij een lift uit te komen. Jammer dat er weinig gelegenheid is om op te berg wat te eten of drinken. Wij hebben daarom meestal in de buurt van de Tipi wat gegeten of gedronken.

1 2 3 4 5 volgende