11-9-2011
Net terug van 14 dagen vakantie op deze camping. Schitterende omgeving. De camping vind ik niet echt kindvriendelijk, 1 klein speeltuintje en een zwembadje, verder was het sanitair erg oud, 1 van de gebouwen wordt binnenkort gerenoveerd. Wij zaten in een kant en klare bungalowtent en we zijn super goed ontvangen.
De omgeving is super voor wandelaars. De plaats Sion is ook leuk om eens te zien, daar staan 2 mooie kastelen/burchten. Wil je naar de Aletschgletscher, koop een ticket voor 40 frank en je kan dan met de trein van Mörel t/m Fiesch en in alle liften, is echt de moeite waard. Verder zijn we naar Gornegrat geweest. Het adlerpad in de buurt van de camping is een leuke maar spannende wandeling. Op de camping is verder heel veel informatie over de omgeving te vinden. Ze zijn erg gastvrij.
Dat Zwitserland duur is wistten we al, maar dat het zo duur zou zijn, daar schrokken we van.
28-8-2011
we hebben hier prima gestaan. Hoewel er veel verhuuraccomodatie is, en vaste plekken beinvloedt dit niet de sfeer van de camping. Zwembad is verwarmd maar niet té, zodat iedereen er ook weer eruit gaat. Leuk veld eromheen om lekker in de zon te zitten. Leuke duikplank voor de jeugd. Goed sanitair met lekker warm water, ook schoon.
Heerlijk elke dag het dagmenu gegeten tegen een redelijke prijs, daar valt bijna niet tegenaan te koken.
In de omgeving is genoeg te doen, wandelen, fietsen en klettersteigen. Tip: neem een lift naar boven!
Zwitserland is wel duur, als je brood koopt voor 4 mensen voor één dag ben je zo 15-20 franc kwijt
6-8-2011
Wij huurden een tent van TO. We stonden helaas onder de bomen, dus niet de beste plek qua zon maar wel gezellig straatje. Locatie kinderclub is aan vervanging toe. Donker, klein en ongezellig daardoor weinig animo. (waarom niet bij het zwembad?) Water moet je boven halen bij het enige kraantje. Dat is te ver lopen en is ook nog tegen de helling op. Toiletgebouwen schoon maar aan vervanging toe. Winkeltje te klein en te duur. Zonde van je geld. Het zwembad is leuk maar wel koud. Wij hebben het een week, mede door de prachtige omgeving, prima naar ons zin gehad maar qua camping hoef ik niet meer terug.
28-8-2011
Nette camping, ruime plaats (nr 160) Was eerst wat onduidelijkheid over grootte plaats, omdat bordjes op grond lagen en waar een vrije electr. aansluit, was, neem genoeg kabel mee, campingeig kwam het keurig uitleggen. Plaats met gras en stenen ondergrond.Sanitair prima, wel eighties look, maar zeer schoon. In 2012 zou een sanitairgebouw vernieuwd worden. Prima zwembad, misschien wat koud. De kids (4 en 6)vonden de glijbaan geweldig. Deze kwam uit in kinder cq babybadje, doordat de glijbaan in dit badje uitkomt, is het wel wat minder voor de hele kleintjes. Tip als je frites vraagt in restaurant of bij het afhalen, zeg dan zonder kruiden. Standaard doen ze er namelijk kruiden, soort kruidenpaneermeel. De kids vonden dit heel vies: De do's met kids: wandelen in omgeving camping. Bezoek aan Saas Fee, Spielboden marmotten voeren, Brigerbad, groot zwembad, Eggishorn, Aletsch gletser. Bezoek Zermatt wel heel duur en heel heel druk met toeristen. (alternatief Saas Fee, kabelbanen veel goedko