12-7-2009
Zouden hier 2 nachten blijven maar het zijn er 18 geworden. Mooie ligging en veel mogelijkheden om te fietsen langs de Rhone en door de fruit- en wijngaarden.
Vanaf de camping kan je met de auto veel mooie ritten door verschillende dalen en passen maken waar je ook fijn kan wandelen en prachtige uitzichten hebt.
Het sanitair is ruim en schoon met heerlijk warm water en een goede afwas- en wasgelegenheid. Vriendelijk personeel. Komen hier zeker nog een keer terug want hebben lang nog niet alles gezeien
9-7-2009
Dit is een prima camping. Klein winkeltje, goed sanitair, vriendelijke mensen. Maar... in dit deel van het Rhône-dal is het wel erg rumoerig: snelweg vlakbij; doorgaande weg dichterbij; spoorweg.
Voor ons reden na 1 nacht te vertrekken en een camping op te zoeken met minder geluidsoverlast.
29-1-2008
Wij waren hier eind juli-augustus 2007 met onze zoon van 2,5 jaar.
Een heerlijke comfortplaats. Zeer ruim! Keurig sanitair, toiletpapier aanwezig. afwasplaatsen voldoende, wasmachine een uitkomst.
Verder in het sanitiargebouw op de bovenverdieping een ruimte voor kleintjes om te spelen. Ideaal als het weer iets minder mooi is. Prachtige omgeving, mooie uitstapjes. Campingwinkel heeft de broodnodige artikelen. Brood bestel je dagelijks. Als je er om vraagt, ligt de wereldkrant dagelijks klaar voor de Nederlandse bezoekers. Dit is dan wel een circulatie-exemplaar! Niet te grote camping, wel een klein zwembad en niet geschikt voor kinderen onder de 6 jaar in mijn ogen. Hoge rand, wankele trap. Vriendelijke mensen, groot voetbalveld. Jammer dat je niet voor 19.00 uur kan eten. Zo lang kan onze zoon niet wachten. Prachtig groot winkelcentrum dichtbij richting Martigny.