Beoordelingen Hotel Eden***

6,3

24 mei 2013

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
Beoordelingen Hotel Eden***
Wildi, 3906, Saas Fee
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Eden*** in Saas Fee, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Eden*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Eden scoort een 8,5 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Eden*** in Saas Fee, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Eden***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Eden*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Hotel Eden*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Zwitserland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Wallis. Vergelijk Hotel Eden*** met andere accommodaties in Saas Fee.

7 beoordelingen over Eden***

6,3
met jonge kinderen, 2013
"What you see is what you get; gewoon goed!"
Voeten
1-4-2013 Hotel Eden in Saas Fee is een Familie Hotel. Fam Bumann is uitzonderlijk gastvrij en enorm klantgericht en heeft service hoog in het vaandel staan. Of het nu gaat om transport naar de piste, het regelen van skipassen of het aanpassen van het eten aan speciale wensen.

De kamers zijn zeer schoon, compleet en alle voorzien van draadloos internet. Je kunt natuurlijk logies/ontbijt boeken, maar je doet er veel beter aan door ook avondeten in het hotel te boeken. Elke dag 4 of 5 gangen, degelijke keuken, ieders smaak en vers bereid. In 10 jaar tijd hebben we er nog nooit 'niet lekker' gegeten.
Hotel ligt op 10 minuten lopen van de piste, wij gebruiken dat voor de warming up. Skidepot is bij je boeking ingebrepen en is direct aan de piste. Na een dag skien is er de gratis bus die je terug brengt tot voor de deur van het hotel.
De (kind)vriendelijkheid van Fam Bumann is enorm.

met partner, Jan. 2009
"Hotel Eden*** Saas Fee prima hotel"
L.Janssen
4-2-2009 Het eten is eenvoudig maar goed. Kamers prima.
Neem niet de kleinste 2 pers. kamer, die is echt klein

met partner, Juli 2007
nel en chris timmer
23-7-2007 Goed adres. Uitstekende diners en goed ontbijtbuffet. Prima prijs-kwaliteit verhouding.
Voor diner betaalde wij slechts een toeslag van 8 euro. Kamer schoon en prima ingericht. Bij aankomst kregen wij een kamer toegewezen op 1e etage (zonzijde). Echter, hierbij keken wij tegen het naastgelegen pand aan. De gastvrouw bood ons, voordat wij ernaar vroegen, een andere kamer op de 3e etage aan ook zonzijde met balkon.
Bij reservering zeker ´s zomers moet je dus vragen naar kamer met uitzicht op omgeving, dwz aan zonzijde op 3e etage.
Het enige minpuntje was het feit dat er door medewerkers geen contact werd gezocht voor een
praatje bv. wat gaan jullie doen of wat hebben jullie gedaan.
Wij hebben een fijne vakantie gehad waaraan de goede huisvesting en prima verzorging zeker hebben bijgedragen.

Tim van Werven
22-5-2007 Op internet staat o.a.: Op een loopafstand van ca. 5 min. vindt u de Hannig-gondelbaan, de Alpin Express-gondelbaan. De Hanning-gondelbaan gaat niet naar een ski-gebied. De Alpin Exprress-gondelbaan is ongeveer 25 minuten lopen.
Op internet staat dat de maaltijden prima zijn. Wij vonden het diner matig tot redelijk en het ontbijt matig. Wij namen zelfs eigen vleeswaren mee, omdat er keuze was uit één soorten kaas en één soorten vlees.

Wij hadden een 3-persoons kamer geboekt. Het blijkt achteraf een twee persoons kamer waar een extra bed in gezet was. Rondom de bedden was minder dan 50 cm ruimte. Ook was er in de kamer veel te weinig opberg ruimte.

Wat ook jammer was: de hotel eigenaar bracht ons naar de garage en zei waar de kassa was. Ach-teraf blijkt dat er met een gastenkaart korting te verkrijgen was.

Jos Lenaers
28-1-2007 Hotel Eden heeft vlak naast zijn Hotel een spiksplinternieuwe chalet liggen met appartementen. Deze zijn mooi, modern, nieuw, geriefelijk (met internet!) en dus een echte aanrader. Eten kan je 's avonds in het hotel; de bakker ligt op 10m van je deur.

met vrienden, Dec. 2006
Erik van Dijk
11-1-2007 Hotel Eden ligt even buiten het centrum van Saas-Fee, maar op loop afstand naar de winkels en restaurants. De ski piste moet je wat verder lopen, maar heb je gelijk een goede warming up te pakken. De kamers in het hotel zijn zeer goed ingericht en de meeste hebben een balkon.
Het eten is gevariéerd. Het ontbijt bestaat uit een buffet, het diner is vastgesteld volgens een weekmenu en 1 keer per week een plaatselijke specialiteit. De Diner weekmenukaart hangt bij de receptie en in de lift.
De lounge is gezellig ingericht met een kleine bar die door de eigenaar (klaus) word bediend.
Een aanrader is het rechtsstreeks boeken bij het Hotel, dit scheeld aanzienlijk. Ook als men dan cash betaald tijdens/na het verblijf krijgt men kortingen ! De prijs/kwaliteit verhouding is goed te noemen, maar bij rechtsstreekse boekingen is zeer goed.

Ivanka Boone
23-5-2004 Een leuk hotel voor een lage prijs. De kamers waren prima en ook het eten was uitstekend. Hotel Eden ligt net buiten het centrum, maar alles is op loopafstand. Alleen voor de skiliften moet je wel even lopen (gelukkig kunnen de skies bij het depot bij de liften achtergelaten worden).

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?