Beoordelingen Hotel Kristall-Saphir***

19 juni 2013

Kristall-Saphir***
Beoordelingen Hotel Kristall-Saphir***
Lehn, CH-3905, Saas Almagell
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Kristall-Saphir*** in Saas Almagell, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Kristall-Saphir*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Kristall-Saphir scoort een 8,8 uit 10, op basis van 30 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Kristall-Saphir*** in Saas Almagell, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Kristall-Saphir***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Kristall-Saphir*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 30 vakantiefoto's van Hotel Kristall-Saphir*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Zwitserland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Wallis. Vergelijk Hotel Kristall-Saphir*** met andere accommodaties in Saas Almagell.

16 beoordelingen over Kristall-Saphir***

met partner, Sept. 2012
"Heel mooi all-inclusive arrangement."
dsr
9-11-2012 prima verzorgd all-inclusive arrangement vol pension, gratis OV en liften in Saas tal

met partner, Juni 2012
"Hier blijf je terugkomen.!!"
Phily Nieuwkoop
6-10-2012 Ik was hier voor de 4e keer en blijf terugkomen.
Fantastisch hotel en nu ,na de renovatie ,allemaal prachtige kamers in diverse prijsklassen.Rustig gelegen ,maar wat een mogelijkheden in en buiten het Saasdal . Bussen en bergbahnen gratis en dan wat een extra wandelmogelijkheden hoog in de bergen en dichtbij of in de sneeuw. Super! Het eten,de bediening, en de service in het algemeen in één woord prima.

"Meer dan Compleet!!"
Philippine en partn...
18-7-2011 Net terug uit Saas-Almagell.We kenden het hotel Kristall-Saphir en hadden daar goede ervaringen mee.Na een hartelijke ontvangst ,kozen we dit jaar voor één van de 4 Ferienwohnungen in en bij het hotel.Deze werden aangeboden als compleet ingericht.Nou dat was ook zo! Meer dan compleet. Zelf früstücken en ons 's-avonds laten verwennen in het hotel met een 4/5gangen diner. Nog beter dan we gewend waren,zeker v.w.b. de presentatie van de gerechten.Toppers; het dessert-en vis/vleesbuffet.Opvallend was, hoe er voor een paar kleuters werd gezocht naar een maaltijd die bij hen in de smaak viel.Service en inleving van bediening.
Nog even geïnformeerd voor onze dochter naar de faciliteiten voor de kinderen.
In het hotel ,aparte speelkamer,buiten grasveldje met speeltoestellen,glijbaan en trampoline. Voor ons was de vakantie meer dan compleet.

"Beter dan zoover!"
Joyce en Partner
12-7-2011 Onze vakantie begint met een Zoover check. Met enige aarzeling gekozen voor dit hotel. Geen spijt van!! Hartelijke ontvangst en de keuze uit drie verschillende types kamers, inmiddels alle recent gerenoveerd. We gingen voor de elegance kamer, super, mooie kamer, mooie badkamer en ruim balkon. 'S morgens verrast door een uitgebreidt ontbijt buffet, 's avonds werd een 4/5 gangen diner geserveerd van een goede kwaliteit. Uitschieters waren dessert-visbuffet. Zo ging je nooit met honger van tafel, aangezien er altijd naar een alternatief gezocht werd wanneer het eten niet naar je smaak was. Nog even gevraagd naar de wintersport mogelijkheden, 300 meter van de pistes en wie dat te ver vindt kan dagelijks met een pendelbusje van het hotel naar de pistes! (kosteloos)

met partner, Aug. 2010
"Goed hotel, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding"
Ton Beune
10-8-2010 Hotel is gelegen aan het begin van het dorp Saas Almagell. De Postbus stopt er voor de deur. De kamers zijn van goede kwaliteit, met name de meer luxe types (elegance, avantgarde). De meeste zijn recent gerenoveerd, voor een 3 sterren accomodatie zeer luxe ingericht (badkamer, LCD TV) en voorzien van gratis DSL-LAN internetaansluitingen (kabeltje niet vergeten!). Wireless LAN in de lobby, tegen betaling. Bediening receptie en restaurant vriendelijke en behulpzaam. Halfpension deels in buffetvorm, goede kwaliteit; locale wijnkaart is de moeite waard.
Handdoekwissel 3 keer per week, maar wie een goede relatie opbouwt met de schoonmaaksters heeft iedere dag een schone set.

met oudere kinderen, Apr. 2010
"Hier komen we terug ."
tony vervenne
11-4-2010 Net terug vanuit hotel Kristall-Saphir te Saas Almagell. Perfecte week gehad.
Hotel is niet meer gloednieuw maar beantwoordt volledig aan de omschrijving die we kregen : degelijk en 'Gutbürgerlich' : 3-sterren superior klopt volledig met hetgene wat je krijgt . Keuken perfect in orde met veel afwisseling.
Kamers en badkamers zijn een beetje gedateerd maar brandschoon.
Eigenaars zeer vriendelijk en attentvol.

"Voor herhaling vatbaar"
Fam. Schipper
13-9-2009 Prima hotel als uitvalbasis voor het maken van wandelingen
All-inclusive naar volle tevredenheid.

"Super prijs/kwaliteit bij boeking via Belg. TO."
Anita
6-8-2009 Uitgebreid ontbijtbuffet,afwisselend lunchpaket,zeer afwisselend en lekker avondeten,goede en vriendelijke bediening,niets is teveel voor de familie.
Het enige minpunt is dat de badhandoeken slechts om de 2 dagen worden ververst. Voor de rest niets dan lof over het hotel, wij verbleven in een elegance kamer in all incl formule. juli 2009.

met partner, Juli 2009
"Jammer maar één Nachtje"
KEBO
21-7-2010 We waren op doorreis naar Italië.Even een nachtje slapen in Kristall-Saphir.
Een ontvangst alsof we wel een week bleven.
Prima kamer met terrras en dat voor één nacht.Ontbijt en diner was verrassend goed,we hadden wel langer willen blijven. Maar...we weten nu het adresje

met partner, Juli 2009
"Hier gaan we terug!!"
Bouman -Nieuwkoop
6-7-2009 Hotel Kristall Saphyr biedt je 3 soorten kamers een prima comfort kamer ,een elegance kamer en een superior kamer.Alle kamers in hun prijsklasse uitstekend!
Dus je kunt uitzoeken.Daarnaast is in één woord het ontbijt en avondeten goed verzorgd, van een goede smakelijke kwaliteit met ruim voldoende afwisseling.
Lunchpakketetn in 2 soorten 7 en 9 Sfrs. Drankjes kun je contant of op de kamer afrekenen. Onze vakantie was in dit hotel compleet.

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?