4-10-2009
December 2008 een weekje geweest. Goed en net hotel eten is goed en af toe zelfs heerlijk. Kamers zijn eenvoudig maar net en worden elke dag schoongemaakt. Eigenaar is heel behulpzaam en aardig. 10 min. lopen naar de lift en ze hebben een verwarmd hok naast de lift om de skispullen achter te laten
23-8-2009
Wij hebben een fijne tijd gehad in dit gezellige familie hotel.
Een prachtig uitzicht op de Weisshorn en een prima wandel omgeving - vooral de zg waterleidingen
Een vriendelijk behulpzaam echtpaar waarvan de vrouw Gisela zelf de maaltijden kookt - een gezond 4 gangen menu
Kurt kwam ons met de bagage ophalen met zijn "Electrocar"
Er is gratis draadloos internet op de kamer
Een goed hotel voor een vriendelijke prijs.
4-1-2009
Bij binnenkomst was het even schrikken: een kale bedoening zonder sfeer. De eetzaal wordt grotendeels verlicht door tl-buizen en heeft linoleum op de vloer... De kamers even kaal qua inrichting, de onze had niet eens een afsluitbare kledingkast en de dekbedden zijn te kort en kunnen aan het voeteneinde niet worden ingestopt. Qua uitstraling dus niet bepaald het hotel dat we zochten voor een romantische kerstvakantie in Zwitserse sferen. Niettemin, na enige dagen begint het te wennen en de vriendelijkheid van de eigenaren en hun medewerkers maakt veel goed. Het avondeten was redelijk, ontbijt zelfs uitstekend. De afstand tot de gondelbanen is wat groter dan verwacht, maar vlakbij de Hannigalpbaan heeft het hotel een verwarmde ruimte waar je je skies en skieschoenen kunt achterlaten, zodat je er niet mee hoeft te zeulen: heel praktisch! Het dagelijkse wandelingetje van en naar de gondels is overigens prachtig. Graechen is een mooi en sfeervol dorp. Leuk skiegebiedje ook.