15-6-2009
Je kunt denk ik geluk en pech hebben met de chalets. Wij hadden een verouderd chalet, maar het is wel netjes. Veel luxe is er niet, maar als je daar ook niet vanuit gaat valt er niets tegen :-) Het is een 6-persoons chalet dat wij met zijn tweeën gebruiken, dus ruimte zat.
Het ligt fantastisch mooi op een berghelling op 1600m. De weg erheen is steil en af en toe wat smal, maar druk is die niet (begin juni) dus geen probleem. Begin juni is ook een heerlijke periode om hier te zijn, veel bloemen en prima kans op mooi weer (is nu 26 graden op 1600m).
Het haardhout (is niet zo koud, maar we vinden dat wel gezellig) is wel duur met één Franc per kg (15kg óf 25kg kun je kopen), maar ja, je gaat niet op vakantiue om er rijker van te worden.
22-2-2009
Alle woningen zijn van particulieren. Inrichting in deze woning was sober, oud en de dekbedden en kussens waren niet fris. Maar dat kan dus in een andere woning anders zijn. Zwembadje was leuk voor de kinderen na het skiën. Als er voldoende sneeuw is en het mogelijk is om te skiën naar de lift in het dorp is het een leuke locatie, maar als je van de lift die in Tschuggen gaat afhankelijk bent, vinden wij dat lastig omdat deze niet elke 20 minuten gaat. Het is met sneeuw een sprookjesachtig dorp. Zie foto's. Echter voor het gemak kiezen wij weer voor een huisje in het dorp Blatten.