Chalet Teutenheim in Bellwald Zwitserland beoordelingen 9.0 | Zoover

Chalet Teutenheim Bellwald

Beoordelingen Chalet Teutenheim

Bellwald
Chalet Teutenheim scoort een 9,0 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Chalet Teutenheim? Bekijk hier dan de beoordelingen van Chalet Teutenheim in Bellwald, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 27 vakantiefoto's van Chalet Teutenheim vinden. Je kunt 1 video van Chalet Teutenheim bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Zwitserland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Wallis. Vergelijk Chalet Teutenheim met andere accommodaties in Bellwald.

5 beoordelingen over Teutenheim

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Geweldig chalet in de Zwitserse Alpen"
Hulsbie
28-11-2010 Dit authentieke chalet is een aanrader! Na twee weken Toscaanse kust was dit een ideale verlenging van onze vakantie. Een prachtige omgeving met geweldig uitzicht vanaf het balkon. Lopend het dorp in voor vers brood en ook op loopafstand een groot speelterrein voor de kinderen. Wandelen vanuit de voordeur de bergen in, oneindig veel mogelijkheden. Uit ieder dorp rijdt een bus of trein terug naar Bellwald.
's Avonds als het afkoelt de openhaard aan en genieten. Rondom het huis is een groot grasveld waar de kinderen kunnen spelen.

Inrichting is authentiek Zwitsers, veel hout maakt het erg sfeervol.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Authentiek familiechalet"
Martijn
17-11-2010 Wij gaan al jaren naar dit authentieke chalet. 5 minuten van de pistes in de winter waar de kinderen les kunnen krijgen van oa nederlandse leraressen. Genoed ruimte in chalet voor ons gezin (2 kinderen) en een bevriend ander gezin. Naast het huis maken we altijd een bobsleebaan op de alpenwei. Simpel en authentieke inrichting (zonder TV etc!!) met enorme open haard doet de stress snel verdwijnen. Heerlijke plek om bij te tanken.
In de zomer proberen we op doortocht naar Italie altijd een weekje in de bergen daar te wandelen. Goede berglucht en lekkere wandelingen zijn voor ons gezin een fijne start van de vakantie. In augustus is er voor de muziekliefhebbers op 20 min rijden in Ernen het jaarlijkse muziekfestival met werekdberoemde musici kladssieke muziek, Adembenemend in een houten kerkje in de Zwitserse bergen!
Absolute aanrader.

met vrienden, Juli 2010
"Heerlijke plek voor in de zomer"
Astrid Kosters
5-6-2011 Teuteheim is een echte aanrader voor natuurliefhebbers en mensen die behoefte hebben aan rust in een mooie omgeving. We waren er in de zomer hebben en hebben een paar mooie wandeltochten gemaakt.

met jonge kinderen, Dec. 2009
"Heerlijk uitrusten"
Sander
2-1-2011 Een heerlijk chalet om lekker uit te rusten. Ideaal skigebied voor de kinderen met Nederlands sprekende leraren. Het huisje is heel comfortabel en ligt vlak bij de pistes en het dorp. Wij zaten er met 4 volwassen en 4 kinderen. Wat ons betreft een aanrader als je lekker wilt uitrusten en ontspannen voor de open haard.

met partner, Aug. 2009
"Ontspannen in een gezonde omgeving....."
W.H. Bos
5-12-2010 Chalet Teutenheim is voor ons het paradijs van rust, gezonde lucht en een heerlijke omgeving waar je eindeloos kunt wandelen en van de natuur kunt genieten. Wij hadden het geluk dat in het nabij gelegen dorpje Ernen het muziekfestival "Festival der Zukunft" het slotconcert gaf. Een absolute aanrader voor mensen die houden van klassieke muziek. Zowel in Belwald als in Ernen is het uitstekend eten in de lokale restaurantjes. De lokale bevolking is erg vriendelijk en staat altijd open voor een praatje.

Wanneer je op zoek bent naar rust en natuur is Chalet Teutenheim in Belwald een absolute aanrader!