Beoordelingen Aparthotel Ambassador****

20 mei 2013

Ambassador****
Beoordelingen Aparthotel Ambassador****
Ze Gasse, 3997, Bellwald
Overweeg je om een verblijf te boeken in Aparthotel Ambassador**** in Bellwald, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Aparthotel Ambassador**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Aparthotel Ambassador scoort een 7,3 uit 10, op basis van 16 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Aparthotel Ambassador**** in Bellwald, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Aparthotel Ambassador****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Aparthotel Ambassador**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 25 vakantiefoto's van Aparthotel Ambassador**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Zwitserland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Wallis. Vergelijk Aparthotel Ambassador**** met andere accommodaties in Bellwald.

6 beoordelingen over Ambassador****

9,7
met oudere kinderen, Juli 2009
"Leuk hotel voor gezinnen."
Anja van beers
19-8-2009 Dit hotel is bij ons erg goed bevallen.Halfpension geboekt voor weinig
en het eten was erg goed.Goede combinatie,een appartement in een hotel.Meer ruimte en vrijheid en toch de service van een hotel.Eigenaren erg gastvrij.
Het is aan te raden voor gezinnen met kinderen.Wij zijn in de zomer gweest,mochten gratis met het liftje heen en weer.De omgeving is leuk,maar je zit wel een uur van een grote stad af.
Dorpje niet zoveel.

met jonge kinderen, Feb. 2009
"Heerlijk om te genieten van gastvrijheid !"
Erick Broer
1-3-2009 Wij zijn met erg plezier hier op wintersport geweest. Binnen is het wat jaren 70 achtig, echter de manier hoe met gasten wordt omgegaan vergoed alles. Wij voelden ons er erg thuis.
Vooral het begroeten van de eigenaar en zijn vrouw vonden wij erg leuk.
Topper!

Familie, Mrt. 2007
Wim Tielen
26-3-2007 Mooi appartement, wij zaten in Bell-suite-sud op een hoek zodat we over de piste naar boven konden kijken. Geweldig uitzicht, goed restaurant. We zaten praktisch op de piste ongeveer 60 meter van de lift, parkeerplaats oversteken ski's onder en we gingen. Ook voor kleine kinderen erg leuk omdat je direct aan de piste zit en ze lekker in de sneeuw kunnen spelen.

Familie, Jan. 2007
Hoekman
10-8-2007 Een super hotel, om lekker even te ontspannen. Ligt direct aan de piste!Het is hier echt genieten van een heerlijke wintersport vakantie.
Een echte aanrader.

Familie, Juli 2006
W.P. Stolk
18-8-2007 Mooi hotel, kamers -bijna- toe aan een update. Goede ligging, prachtig dorp (Bellwald). Eindafrekening was hoger dan offerte; toen ik dit aangaf werd de eigenaar van het hotel zeer onvriendelijk; slechte service dus! Gebak bij de koffie was niet vers (minstens 2 dagen oud).

Familie, Aug. 2004
Bart Hendrix
3-8-2006 Zeggen cijfers niet genoeg? Meer dan een goed hotel en dit alles in een gemoedelijke sfeer en prachtige omgeving.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit