29-8-2010
Mooie camping,direct aan het meer. Ruime plaatsen, schoon sanitair, te weinig douches. Hoog ons kent ons gehalte,ben je na een paar dagen aangewend. Sommige mensen hebben het hoog in de bol omdat ze vaste klanten zijn, laten je als nieuwelingen links liggen.Daarnaast mensen genoeg die er al jaren staan, maar die normaal doen. Schitterende omgeving,enorm veel te doen en te kijken. Kinderen vermaken zich prima, voor oudere kinderen niets te doen.'S avonds rustig, vriendelijke beheerders.
20-8-2010
Wij stonden voor het eerst op deze camping, met een grote caravan op een ruime plek. Plaatsen aan het water zijn erg krap, maar kom je wat meer de camping op te staan, dan heb je veel plaatsen met veel ruimte. Camping kent een enorm groot ons kent ons gehalte van mensen die al vele jaren op de camping vertoeven. Voordeel is dat je weet dat je op een goede camping zit, nadeel is dat sommige mensen denken dat je een indringer bent en je dus dan ook maar totaal negeren. Dit was even wennen. Twee toiletgebouwen zijn nieuw om te zien, de overige drie zijn verouderd maar wel schoon. Je komt niet gauw een vies toilet tegen! Af en toe wordt er wat georganiseerd voor de kinderen zoals een groot springkussen of een lampionnenoptocht, maar verwacht geen animatieteam. Dit was voor ons absoluut niet nodig omdat er in de omgeving genoeg te zien en te doen is. Leuk strandje aan het meer, wel vol bij mooi weer! Vriendelijke mensen, niets is te veel, een camping om nog eens terug te keren!
20-1-2011
Vorig jaar in juli / augustus naar deze camping geweest. Missschien komt het omdat het weer niet mee zat (heel veel regen), maar de camping viel ons een beetje tegen. We hadden meer verwacht van een vijf sterren camping. Voor de kinderen is er, behalve zwemmen in het Lago Maggiore meer in tafel tennis spelen, niet veel te doen. Wanneer je wilt vissen heb je een visvergunning nodig, op de camping waren al een paar mensen bekeurd (€60,00). Op de camping is geen zwembad, maar een paar minuten verder op kan je naar het openbare zwembad van Tenero. In Ascona is ook een prachtig overdekt zwembad (10 min rijden). De omgeving is prachtig en er is een winkelcentrum in de buurt met een grote supermarkt. Voor ons niet voor herhaling vatbaar, ik snap niet waarom er zo enorm lovend gedaan wordt over deze camping.