Camping Campofelice***** in Tenero Zwitserland beoordelingen 8.6 | Zoover

Camping Campofelice***** Tenero

Beoordelingen Camping Campofelice*****

Via alle Brere 7, 6598, Tenero
Camping Campofelice scoort een 8,6 uit 10, op basis van 62 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Campofelice*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Campofelice***** in Tenero, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 47 vakantiefoto's van Camping Campofelice***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Zwitserland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Ticino / Tessin. Vergelijk Camping Campofelice***** met andere accommodaties in Tenero.

1 2 3 4 5 6 volgende

58 beoordelingen over Campofelice*****

"Super"
michi
6-5-2012 wij zijn hier vorig jaar in september geweest., we hadden super weer. dus elke dag kunnen genieten van het mooie weer. we hebben heel veel leuke stadjes bezocht en de bergen op geweest. enig min puntje is, dat alles ontzettend duur is. als je boodschappen wilt doen, moet je stukje verder naar een aldi gaan. is ook wel duur maar tedoen, groot winkelcentrum naast de camping is belachelijk duur. wij zijn hier 5 dagen geweest en vonden t jammer dat we weer moesten gaan, we hebben echt een top vakantie gehad.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Mooie camping op een mooi stukje Europa"
Carla
28-8-2011 Campo Felice is een van de betere campings. Grote plaatsen, veel voor de kinderen te doen. Annimatie is er wel maar niet overdreven. Sanitair is super, campingwinkel is prima, verse produkten, op 500 meter ligt ook een grote COOP. De prijzen echter zijn fors mede ook door de sterke franc. Cannobio, plaatsje in Italie, ging bijna iedereen boodschappen doen of uit eten. Omgeving is werkelijk schitterend, tijd was te kort om alles te bezichtigen. Komen hier zeker nog een keer terug. Waren tweede helft van augustus hier en was gezellig druk met voldoende plaatsen beschikbaar.

met oudere kinderen, 2011
"Heerlijk camping"
anoniem
11-8-2011 heerlijke camping komen hier al jaren
reactie op vorige reacties, je moet niet kijken naar wat anderen hebben!!!!
als je je daar aan gaat storen heb jezelf geen vakantie.
het kan altijd mooier,en duurder,maar ik geniet ook en heb geen porche en ook geen tabbert
en een camping die nog niet door nederlanders is ontdekt????
ben je vast in de verkeerde periode geweest,het ziet er soms ''zwart'' van de nederlanders!!!!

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Campofelice***** bij:

"Druk en duur"
Annemieke
26-7-2011 Voor het eerst naar Campofelice geweest op aanraden van anderen. Helaas waren die anderen nooit in het hoogseizoen geweest. Erg druk en duur. Waardoor er veel mensen met veel geld op de camping stonden. Om auto´s de spotten is het een leuke camping. Rolls Royce naast de caravan. Een Ferrari voor de voortent. Veel Porsche cayennes. Maar daar kwamen we niet voor. Wij komen om te kamperen en niet om gezien te worden en tussen de vele kapitale Tabberts te staan met wasmachine in de voortent.
Het sanitair was schoon en de camping ligt aan het meer met een mooi strand. Wat ook goed werd onderhouden. Helaas bij mooi weer lig je daar bil aan bil. Ik denk dat het aangenaam vertoeven op deze camping in het voor- en naseizoen. Zwitserland is een duur vakantie land en uit eten was voor ons budget niet mogelijk.

"Topcamping."
Fabian
12-8-2011 De laatste week van Juli en de eerste week van Augustus hebben wij onze vakantie doorgebracht op deze camping.Met de tent heb je vrij snel een plaats,wij binnen 15 minuten.Welliswaar een motorplek maar groot genoeg(50m²).Op de camping zijn de facilliteiten goed,het sannitair ziet er keurig uit.De speeltuin is geweldig en behoorlijk groot.Ook werd er zeer goed opgeruimd op het terrein,je zag werkelijk geen blaadje in de goot liggen,ik heb zelfs iemand met een borstel de planten bij de receptie af zien nemen!In het meer liggen een groot aantal speelatributen voor alle leeftijden,een bad voor kleine kinderen is afgezet met drijvers.De animatie is goed maar nooit overdreven aanwezig.Op de camping staan voornamelijk Zwitsers en Nederlanders,aangevuld met een enkele Duitser en Belg.De prijzen in Zwitserland zijn behoorlijk,dat komt door de zwakke euro.De standaard ligt echter ook een stuk hoger,de kwaliteit van alles is ook een stuk beter.Als ik kon reserveren stond ik hier volgend jaar weer

"Thuis ver van huis."
Annemieke
17-1-2012 Mijn man komt hier al van baby af aan, toen wij samenwoonden een paar keer in voor en na seizoen geweest en nu alweer een aantal jaren met onze kinderen (7,3,1). Soms idee om iets anders te zoeken, maar elk jaar komen we toch weer terug. Wachtterrein is prima geregeld, sanitair is schoon, de omgeving is mooi en het personeel altijd vriendelijk en behulpzaam. Je kunt in het restaurant eten, pizza, patat, schnitzel e.d., verder is er niet zoveel daarvoor moet je echt op pad. Wijzelf vinden dat prima, we koken meestal lekker zelf pasta, verse groenten en salade. We zijn veel met de kinderen aan het meer te vinden waar ze fijn kunnen graven, poedelen en zwemmen. Dat het relatief duur is nemen we voor lief, gemiddeld genomen geven we niet veel meer uit dan anderen.

"Mooie camping"
Harry
24-8-2011 Fantastisch gelegen camping aan het Lago di Maggiore met ruime plekken. Uitstekend sanitair wat meerdere keren per dag wordt schoongemaakt. Meestal is het mooi weer en een aangename temperatuur. Veel mensen komen op deze camping terug.

"Prima camping!"
Martin&Carola
26-7-2011 In hoogseizoen eerst naar wachtplaats, prima te doen is stroom en de andere morgen al snel naar je plek, kinderen kunnen veilig uit de voeten met de fiets of in het water, mooie haven erbij en
sanitair is goed en schoon en wat men zegt te dure caravans en auto's is wel waar maar ach je hebt gelijk ander publiek want de mensen met grijskenteken Vito's, halve liter blikken lauw warm lidl bier enz. rijden door naar het Gardameer om tussen 'pvda' collega's te zitten met genoeg plakplaatjes!
Kortom kost wat maar heb je ook wat!

met jonge kinderen, 2010
"Leuk om naar toe te gaan."
rinskehaitsma
8-9-2010 Wij zijn aan het einde van de zomervakantie hier geweest, daardoor geen wachttijden om de camping op te mogen. We mochten kiezen waar we wilden staan.
Persoonlijk vond ik de plekken niet groot! De auto kon maar net naast de tent staan, aan de voorzijde hadden we nog maar anderhalve meter over tot aan het pad. Als de overburen er ook waren met hun auto, konden we niet eens met de auto van onze plek rijden, maar moesten er eerst scheerlijnen worden weggehaald.

Waarschijnlijk zijn we in Frankrijk verpest met wel ruime kampeerplekken van 150m2 en groter.
Tijdens regendagen werd er in de grote animatie tent een springkussen neergezet met toezicht van de camping erbij. Ook pingpong tafels en div stoelen. Zo konden de kinderen zich droog vermaken, helemaal super! 's avonds werd er soms film vertoont, ook erg leuk. Schoon sanitair, aardig personeel, mooie omgeving. Dat er geen zwembad was, geen probleem, er is immers een heel groot meer om te zwemmen!!!

met partner, Aug. 2010
"Mooie en gezellige (gezins) camping."
Marjolein
27-12-2010 Prima camping, alleen in de directe omgeving zit niet veel aan restaurants o.i.d.

1 2 3 4 5 6 volgende