Beoordelingen Chalet La Prairie

20 mei 2013

La Prairie
Beoordelingen Chalet La Prairie
Cret de a Prairie 44 , 1885, Villars sur Ollon
Overweeg je om een verblijf te boeken in Chalet La Prairie in Villars sur Ollon, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Chalet La Prairie zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Chalet La Prairie scoort een 8,3 uit 10, op basis van 39 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Chalet La Prairie in Villars sur Ollon, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Chalet La Prairie, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Chalet La Prairie de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 53 vakantiefoto's van Chalet La Prairie vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Zwitserland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Regio Meer van Genève / Vaud. Vergelijk Chalet La Prairie met andere accommodaties in Villars sur Ollon.

37 beoordelingen over La Prairie

met oudere kinderen, Feb. 2013
"Prima locatie voor vakantie met je hond"
willy
16-2-2013 Verbazingwekkend schoon en opgeruimd, nieuw en schoon sanitair, goede matrassen en kussens. Eten is prima en gevarieerd, gezellige huiskamers en drankjes verkrijgbaar tegen normale prijzen. Het gebouw is oud en van hout, dus wel wat gehorig, Als het volgeboekt is, zal dit wel te merken zijn, wij hadden nauwelijks last omdat we er buiten het seizoen waren. 4-uurtjes zijn ieder keer een prettige verrassing (jammer dat er op de vrije dag van de staff niets is). Koffie en thee staat de hele dag beschikbaar. Van de hondenuitlaatservice geen gebruik gemaakt, zelf lekker met de hond het bos ingeweest. Je bent in Zwitserland, dus niet opzien tegen wat klimwerk! Shuttlebus van het chalet rijdt 's ochtends en eind van de middag naar de pistes, behalve op de vrije dag. Als je dan geen eigen vervoer hebt wordt het lastig om bij de gondel te komen. Prettige aangename sfeer in het chalet, doet een beetje denken aan een jeugdherberg, ook door het eten aan de grote tafels. Fijne vakantie gehad.

met partner, Jan. 2013
"Geweldige formule!"
geraldiene
26-1-2013 We zijn net terug van een weekje wintersport in La Prairie. Echt een super formule heeft dit hotel. S'ochtend werd er heel goed voor onze hond gezorgd zodat wij lekker konden snowboarden. Het eten was ook echt super goed, en uitgebreid. Als je iets niet lust zorgen ze ervoor dat je iets anders krijgt. Wij hopen hier zeker nog eens terug te komen. Linda bedankt voor de goede verzorging!

met partner, Jan. 2013
"Fantastische wintersport!"
Onbekend
17-4-2013 Vorige maand hebben wij mogen genieten van een week lang wintersport en een dikke pak sneeuw! De gratis skibus was perfect, de bus bracht ons van en naar de skiliften in Villars-Gryon. Wat een prachtig skigebied is, gevarieerd met grote en rustige afdalingen van verschillende niveaus.

Erg vriendelijke stafleden die het erg goed deden. Een goed verzorgd ontbijt, een 4-uurtje en een verrukkelijk diner elke avond opnieuw. Ook konden we voor op de skipistes ons eigen lunchpakket samenstellen. Een dag in de week was de staf vrij en hebben zij een heerlijke ovenschotel voor ons klaargezet!

Kamers waren bij aankomst heerlijk schoon met verzorgd sanitair. Het chalet heeft bij binnenkomst al een ideale vakantie sfeer. Mijn complimenten!

met partner, Juli 2012
"Zeer mooie plek om te vertoeven met honden."
Michel Wennekers
29-7-2012 Dit hotel is -met het zusje in Crans Montana- een super hond- en mens vriendelijke accomodatie. Niet super chic, maar netjes, verzorgd, ruim en vaak gezellig, omdat je met meerdere gasten aan 2 tafels eet. Ontbijt is als lopend buffet binnen of buiten te nuttigen; warme maal is op vaste tijd en altijd goed, evt. aangepast aan wensen en gevarieerd. Verder zijn er genoeg mogelijkheden je even terug te trekken.

met partner, Juni 2012
"Heerlijk eten en pittige wandelingen"
ans-en-herman
13-6-2012 Wij hebben een ontzettend gezellige week gehad met de voor ons onbekende gasten. Marianka heeft heerlijke maaltijden gepresenteerd. De wandelingen zijn vrij steil en om de hond uit te laten moet je wel een eindje lopen voor dat hij los kan.

met partner, Jan. 2012
"Top week"
Harry H.C. Koel
16-1-2012 Chalet La Prairie heeft op ons een goede indruk achtergelaten. De slaapkamer was ruim, schoon sanitair en voldoende bergruimte. Deuren naar het balkon. De woonkamers waren voorzien van alle gemakken. Beneden een terras waar we vaak in de zon hebben kunnen genieten van het uitzicht. Met de honden was je binnen tien minuten in het hoger gelegen bos. Het dorp binnen loopafstand. Vlak bij de pistes. Een geweldige verzorging, fantastische maaltijden. Wij gaan zeker terug.

"Reuzeleuke vakantie"
Eric,Chris en Beau
24-8-2011 Wij hebben enorm genoten van ons verblijf in La Prairie.Een prima omgeving voor prachtige wandelingen,een mooie natuur.Een echte aanrader voor mensen met honden.
De staf van La Prairie verdient een dikke pluim,alles was tot in de puntjes verzorgt,lekker eten,altijd vriendelijk en behulpzaam.
Het enige minpuntje was het verwaarloosde uitzicht van het chalet,alhoewel daar qua interieur niets van te merken was.De bedden waren wel van slechte kwaliteit,alles piepte en kraakte.
Toch zouden we zeker terug gaan.

alleenreizend, Aug. 2011
"Aanrader!"
M. Levering
22-8-2011 Een prima plek om alleen of samen naar toe te reizen voor een relaxte vakantie. Wandelen, luieren of een van de vele activiteiten in de omgeving maken dat men zich niet hoeft te vervelen. Marjanka, Kees en Ida zorgen voor een gastvrije sfeer en fantastisch eten. Ook de vieruurtjes zijn top en erg lekker na een lange wandeling in de bergen. Honden hebben het er ook prima en kunnen lekker los op het terras dat een geweldig uitzicht heeft op de bergen en lekker zonnig is gelegen. Kortom: een echte aanrader met een prima prijs/kwaliteit.

"Aanrader"
Sjoukje Rijsdijk
15-8-2011 Wij hebben voor de tweede keer geboekt bij reisorganisatie. Vorig jaar waren wij in Crans Montana. Dit was ons zo goed bevallen dat we dit jaar voor La Prairie hebben gekozen. Zoals we al hadden ervaren, was het deze keer ook weer zeer goed verzorgd. Elke dag, behalve op woensdag, een heerlijk 3 gangen menu, alles vers. Zeer vriendelijk personeel waar je ook met je vragen terecht kunt. Afgesloten, grote tuin voor de honden.
Elke morgen een, meer dan uitgebreid, ontbijt en de mogelijkheid om je eigen lunchpakket klaar te maken. Het 4 uurtje was ook telkens weer een verrassing. Het enige minpuntje vonden wij het achterstallig onderhoud, de krakende vloeren en bedden en geen afgescheiden balkon. Verder echt een aanrader voor een vakantie met hond(en). Wij waren er met onze 2 Berner Sennenhonden en die hadden voldoende ruimte, ook op de kamer.

"SUPER locatie"
Wil Schouten
27-6-2011 Chalet La Prairie in Villars sur Ollon ligt heel centraal voor de lift, de bergtrein en de bus. Bovendien zijn deze 3 vervoersmiddelen in een bepaalde tijd nog gratis ook! wat wil je nog mee ???

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit