Hotel Club Med Villars-sur-Ollon in Villars sur Ollon Zwitserland beoordelingen 7.3 | Zoover

Beoordelingen Hotel Club Med Villars-sur-Ollon

6,5
6,7
6,1

3 juni 2012

Hotel Club Med Villars-sur-Ollon Villars sur Ollon

Beoordelingen Hotel Club Med Villars-sur-Ollon

1884 Villars-sur-Ollon, 1884, Villars sur Ollon
Hotel Club Med Villars-sur-Ollon scoort een 7,3 uit 10, op basis van 18 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Club Med Villars-sur-Ollon? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Club Med Villars-sur-Ollon in Villars sur Ollon, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Hotel Club Med Villars-sur-Ollon vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Zwitserland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Regio Meer van Genève / Vaud. Vergelijk Hotel Club Med Villars-sur-Ollon met andere accommodaties in Villars sur Ollon.

14 beoordelingen over Club Med Villars-sur-Ollon

6,5
6,7
6,6
6,4
"Geen Club Med gevoel "
Peter Hiddema
13-8-2011 Wij zijn hier geweest van 16 Juli tot en met 22 Juli en zijn (net als een ander NL gezin) een dag eerder vertrokken. Het eten was vaak koud, en na 3 dagen werden de kinderen ziek en mijn vrouw ook. Op de (mooie) historische kamer stonk het in de badkamer dagelijks naar urine, en volgde ondanks opmerkingen aan de Housekeeping geen oplossing. Het hotel is oud en in het hele drukke restaurant (en kleine, druk buffet afhaalgedeelte) rook het vaak muf. De tapijten zijn op veel plekken versleten en vlekkerig, meubiliar plakkerig. Borden worden laat afgeruimd. Bij het zwembad mogen kinderen niet springen in het water. Ondanks klachten bij de Chef de Maison geen attentie. 1x per week is er Club Med Lunch in de bergen, dit moest je 's avonds van tevoren boeken, toen we dit deden was er geen plaats meer, alleen voor de vaste wandelaars zei de receptie. Wij zijn eerder vertrokken.

met jonge kinderen, Jan. 2011
"Heerlijke skivakantie met de kinderen"
Frits
24-4-2011 Het hotel ademt de grandeur van de jaren twinting. Het heeft schitterende en grote gemeenschappelijke ruimtes, maar de kamers zijn aan de kleine kant. De voorzieningen voor kinderen zijn voortreffelijk.
Vanuit het hotel is het enkele meters lopen naar de 'ski-room' en het treintje naar de pistes. Op de breg is een Club-restaurant.

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Wel heel veel kleine kinderen..."
JWVerschueren
27-2-2011 Inderdaad, wel heel veel kleine kinderen in deze Club Med, en bijna allemaal Frans... Dus na 1 dag was dat het eind van het entertainment voor het kroost, en werd er veel op de tennisbaan gestaan, en door de bergen gewandeld. De maaltijden zijn grote uitstallingen waar voor iedereen wel iets tussen staat. Vanwege de vele kleine kinderen is het raadzaam wat later aan tafel te gaan!

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Club Med Villars-sur-Ollon ...

met partner, Jan. 2010
"Schitterend "oud" gebouw"
Jan en Hanny
5-2-2010 Hotel is goed gesitueerd nabij een treintje dat je naar de skipiste brengt. Wel eten in een dependance op de piste met beperkt keuze menu. Grotere kamers dan andere clubmed hotels. Wel veel kinderen in leeftijdgroep 0- 3 á 4 jaar. Deze lopen veelal ongecontroleerd rond. Prachtig theater, goed geschikt voor de shows. Ski service heel vriendelijk ook de ski leraren gemotiveerd en vriendelijk. goede vakantie gehad

met jonge kinderen
"Prachtige vakantie gehad"
stefan
9-2-2009 Eerste keer Club Med, eerste keer skiën met de kinderen (januari 2007) : prettig verrast. Bijzonder lekker gegeten, jammer van het sneeuwtekort.

met oudere kinderen, Dec. 2008
"Geen 2e keer meer"
Bobby
17-1-2009 Een prachtig pand en super vriendelijke bediening, maar..... Het interieur is oud, de bar te klein voor het hoogseizoen (zijn zelf de oud en nieuw week geweest), uiteraard veel kinderen (maar dat weet je met een clubmed), eten vaak niet warm en zijn meerdere mensen van onze groep ziek van geworden. De hal annex 2e bar annex receptie annex eetruimte is ongezellig en steeds weer de verbouwing meemaken (inclusief stofzuigen) is wat apart. Het treintje naar piste werkte meer niet dan wel, de gondel is goed te doen. Ski gebied is prachtig, echter ouderwets met heel veel sleep liftjes. De eetgelgenheid op de piste is met mooi weer top, maar met slecht weer paste het niet en kregen we max een half uurtje eten en moesten we weer weg. Al met al een leuke vakantie gehad, maar dat komt meer doordat we gezellig met een grote groep waren, het personeel goed is en we een leuke ski leraar hadden. Maar voor ons geen 2 keer.

met partner, Sept. 2008
"Een aanrader"
mirjam
23-10-2008 we hebben genoten van dit club med hotel. je kunt beter niet in het hoogseizoen gaan want dan krioelt het van de kinderen, of je moet daar van houden.. het eten was goed, maar soms niet warm meer. het drankenaanbod is groot en ze hebben heerlijke cocktails. het sauna en zwembadgedeelte is nieuw en mooi. verder wordt er veel georganiseerd, zoals wandelingen en cultuuruitjes.
Elfriede

Familie, Juli 2008
"Lekker uitgerust!"
Fam. Groot
1-9-2008 Wij zijn in juli een weekje met onze kinderen naar dit resort geweest. We zouden er zo weer heen gaan. Niet zo zeer voor de ambiance zelf, maar voor de omgeving, de rust en het onbijt, lunch en diner. Echt subliem, voor een all inclusive formule!
De kamers waren idd wel klein en wij zelf hadden geen balkon en weinig uitzicht, maar wanneer je dit gegeven weet, is dit hotel een echte aanrader.

Familie, Juni 2008
"Een heerlijke week"
Evelien Hop
11-7-2008 Hebben wij gehad. Mede dankzij het prachtige weer. We hebben genoten van het vriendelijke personeel, prima kamers en prachtige terras.
Ik weet niet of dit resort de 4 tanden van Club Med verdient, maar voor een weekje in de Zwitserse Alpen is het prima!

met partner, Mrt. 2008
eveknokke
22-4-2008 zeer kleine kamers, eten écht niet lekker, voor een palace had ik meer verwacht!! k ga niet terug naar deze club om te skien!