Beoordelingen Villars sur Ollon

Waardering
8,3
Uitgaansleven
6,1
Cultuur
6,5
Omgeving
8,9
Sfeer in het dorp
8,4
Skigebied beginners
8,9
Skigebied gevorderden
8,0
Après ski
6,6
Het weer

14  °C

23 november 2014

Villars sur Ollon
8,3
18 beoordelingen
Beoordelingen Villars sur Ollon

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Villars sur Ollon. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Villars sur Ollon. Ben je zelf op vakantie geweest naar Villars sur Ollon? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Villars sur Ollon scoort een 8,3 uit 10, op basis van 18 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 72 Appartementen, 10 Hotels, 7 Vakantiehuizen, 2 Aparthotels, 1 Bed and Breakfast en 7 Chalets in Villars sur Ollon. Op Zoover vind je bovendien 45 vakantiefoto's van Villars sur Ollon. Je kunt 3 video's van Villars sur Ollon bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Villars sur Ollon. Bekijk ook andere accommodaties in Zwitserland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Regio Meer van Genève / Vaud.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

13 beoordelingen over Villars sur Ollon

8,3
18 beoordelingen
Waardering
7,9
Uitgaansleven
5,8
Cultuur
6,4
Omgeving
8,6
Sfeer in het dorp
8,3
Skigebied beginners
8,9
Skigebied gevorderden
8,0
Après ski
6,6
Toon score en beoordelingen van:
Met een groep, Dec. 2013
"Gezellig ski gebied,weinig modere liften"vertalen
Antoinette
Waardering
7,0
Uitgaansleven
5,0
Omgeving
8,0
Sfeer in het dorp
7,0
Skigebied beginners
8,0
Skigebied gevorderden
7,0
Après ski
7,0

05-01-2014 Langgerekt ski gebied bestaande uit 2 gedeeltes Villars en Les Diablerets via een verbindingslift te bereiken.
Bij de gletsjer kun je niet komen binnen 1 dag.
Goed voor beginners, voor gevorderden minder uitdaging.
We vonden de pistes niet zo goed onderhouden, ook was bijv een stoeltjes lift om 10 uur niet open, omdat er nog sneeuw geschept moest worden.

Met oudere kinderen, Feb. 2013
"Hele mooie omgeving,"vertalen
willy
Waardering
8,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
6,0
Omgeving
9,0
Sfeer in het dorp
9,0
Skigebied beginners
9,0
Skigebied gevorderden
9,0
Après ski
6,0

16-02-2013 klein dorpje met leuke winkels en wat eetgelegenheden,

Met partner, Dec. 2012
"Mooi gezellig skigebied"vertalen
b_saidi
Waardering
9,0
Uitgaansleven
6,0
Omgeving
8,0
Sfeer in het dorp
9,0
Skigebied beginners
10,0
Skigebied gevorderden
8,0
Après ski
6,0

22-01-2013 Mooi en gezellig dorp. Skigebied te bereiken met skilift of treintje. Goed openbaar vervoer. Zeer mooi vuurwerkshow met oud & nieuw.

Met partner, Juli 2012
"Gezellig plaatsje, met veel sfeer"vertalen
Fam. Kruit
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
9,0
Sfeer in het dorp
8,0

30-05-2013 Wij hebben meer genoten van de omgeving van villar. Maar het dorpje was ook best heel gezellig om rond te lopen. Wij hebben verder geen restaurants ed bezocht.

Met partner, Juni 2012
"Rustig dorpje in juni"vertalen
ans-en-herman
Waardering
7,0
Uitgaansleven
5,0
Cultuur
6,0
Omgeving
9,0

13-06-2012 Wandelen in de zomer met vrij steile paden.

Met jonge kinderen
"Een veelzijdig dorp voor jong en oud"vertalen
Joanita Bisdonk
Waardering
8,0
Sfeer in het dorp
9,0
Skigebied beginners
8,0

28-06-2009 We hebben een ontzettend leuke skivakantie gehad met onze dochters van 4, 4, en 1. Het treintje was een onverwacht succes.

Familie Bisdonk

Job
Waardering
8,0
Sfeer in het dorp
9,0
Skigebied beginners
9,0
Skigebied gevorderden
8,0
Après ski
7,0

13-03-2007 prima skiplek voor beginners en gevorderden.Vanuit nederland een uitstekend aan te rijden plaats.Grote weg tot aan aigle en hup in 20 minuten boven.

Met partner, Feb. 2007
PP
Waardering
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer in het dorp
7,0
Skigebied beginners
8,0
Skigebied gevorderden
8,0
Après ski
7,0

18-02-2007 prima ski gebied met korte afstand naar dichtstbizijnde lift; geen ski in ski out

Met partner, Feb. 2007
E. de Boer
Waardering
7,0
Omgeving
7,0
Sfeer in het dorp
6,0
Skigebied beginners
8,0
Skigebied gevorderden
7,0
Après ski
6,0

17-02-2007 Villars-sur-Ollon is qua dorp niet veel. De skimogelijkheden zijn redelijk, maar niet plenty. Door de ligging en de hoogte is het m.i. niet heel erg sneeuwzeker.

Met partner, Sept. 2006
"Fantastisch centraal gelegen plaatsje"vertalen
Wil
Waardering
9,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
8,0
Omgeving
10,0

06-06-2011 Voor mensen zoals wij die met het openbaar vervoer reizen met twee honden is Villars een fantastisch te bereiken bestemming.


Aanbiedingen

Last minute

Winterzon

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

In welke Europese stad ga jij het liefst kerstshoppen?