Vakantiepark Landal Resort Walensee in Unterterzen Zwitserland beoordelingen 8.9 | Zoover

Beoordelingen Vakantiepark Landal Resort Walensee

3 juni 2012

Resort Walensee

Beoordelingen Vakantiepark Landal Resort Walensee

Gostenstraße 20 , 8882, Unterterzen
Vakantiepark Landal Resort Walensee scoort een 8,9 uit 10, op basis van 109 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Landal Resort Walensee? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Landal Resort Walensee in Unterterzen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 132 vakantiefoto's van Vakantiepark Landal Resort Walensee vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Zwitserland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Oost-Zwitserland. Vergelijk Vakantiepark Landal Resort Walensee met andere accommodaties in Unterterzen.

105 beoordelingen over Landal Resort Walensee

met jonge kinderen, Mei 2012
"Supermooie plek!"
b.smelt
Onderkomens
9-5-2012 Wij waren hier in de meivakantie, geen skivakantie dus. Jammergenoeg waren de bergbanen in de omgeving gesloten. We waren net in het tussenseizoen: geen winterseizoen meer en het zomerseizoen begon pas in juni. Veel sneeuw nog op de bergen, fenomenale uitzichten! Toch hebben we ons goed vermaakt: supermooi weer gehad, lekker gewandeld rondom het meer, boottocht gemaakt, dagje naar Zurich. Het zwembad is lang open, erg fijn voor de kinderen. Jammer dat de zon pas 's middags op ons terras kwam, 's morgens nog vrij koud. We hadden geen direct uitzicht op het meer (wel op de bergen) vanwege andere appartementen die ervoor stonden. We hebben een geweldige vakantie gehad, dit park is een aanrader!

met een groep, Mrt. 2012
"Perfect park voor een actieve vakantie"
Hans
Onderkomens
12-3-2012 Landal Resort Walensee ligt direct aan de Walensee, ruim opgezet. Wij hadden met 11 personen het 12-persoonsappartement geboekt voor een ski-vakantie. Prachtig appartement, iedere slaapkamer en de woonkamer heeft uitzicht op het meer. Zes Slaapkamers en drie badkamers, plus twee extra toiletten. Prima parkeergelegenheid. Degenen die naar de wellness zijn geweest waren er enthousiast over. Skigebied zeer gevarieerd met prima en brede pistes, goede en voldoende horeca. Ook goede wandelmogelijkheden en langlaufmogelijkheden.

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Heerlijke skivakantie"
Simonne
Onderkomens
26-2-2012 Na een overboeking bij Landal zijn wij hier terechtgekomen ipv Brandnertal, maar het is 100% meegevallen. We hadden een beetje schrik van de ligging gezien niet direct in het skigebied en we 's octends een lift dienden te nemen, maar dit valt reuzemee, zowel qua tijd, afstand als wachttijden (als je tenminste niet midden in de "spits" zit). Appartementen zijn zeer ruim en van alle comfort voorzien. Wij hadden een 4L en toch wel lekker dat je na het skiën in je eigen sauna kan gaan. De kids vonden het bubbelbad dan weer geweldig. Wij zaten half pension en dit vonden we beter dan in Brandnertal. Ontbijt was ruim voldoende voor ons. s' Avonds bestaat dit uit een soep, salade buffetje, hoofdgerecht (keuze uit vlees/vis of vegetarisch of pizza van de kaart) en een dessert.
Wij zijn nu in de winter geweest, maar lijkt me ook een leuk park voor de zomer met het meer alsook Flumserberg die leuke activiteiten heeft voor de zomer (rodelbaan, klimpark, ...). Voor herhaling vatbaar!!

met een groep, Jan. 2012
"Ideaal verblijf aan de Walensee"
Rosalie Lam
Onderkomens
30-1-2012 Landal Resort Walensee is een prachtig resort. Wij verbleven met een groep (familie) in het penthouse. Het uitzicht is waanzinnig. Vanaf elke kamer, ook de slaapkamers, heb je uitzicht op het meer. Zeer mooi ingericht, 3 badkamers en extra toiletten wat ideaal is met een grotere groep. Er was ruim voldoende servies en bestek aanwezig. Fijne zithoek met tv en een zeer ruime aparte eethoek. Ook handig: de koelkast had een vriezer en in de badkamer lag een föhn. De slaapkamers waren ook ruim. En wat heel prettig was met kleine kinderen: het is er totaal niet gehorig. Personeel bij de receptie is zeer behulpzaam en vriendelijk.
Het zwembad was leuk, maar niet spectaculair. Voor de kleintjes is er een kinderclub (elke dag vanaf 14 uur tot 18 uur) met leuk speelgoed en glijbaantjes met ballenbak.
Het skigebied is te bereiken met een gondel, die ca. 20 minuten duurt. Het skigebied is leuk voor kinderen en beginnende skiers. Voor gevorderden biedt het net te weinig uitdaging.

met een groep, Jan. 2012
"Heerlijke week Landal resort Walensee"
Jantine van Hilten
Onderkomens
30-1-2012 Met schoonouders en ons gezin (2 volwassen en 2 kids 6 en 2) plus nog 1 volwassene in Landal Resort Walensee geweest.
Prachtige luxe 6 persoonappartement met sauna en verder van alle luxe voorzien. Skigebied is prachtig en zeker buiten de vakantie erg rustig. Gondel richting skigebied is wel windgevoelig waardoor wij een dag genoodzaakt waren om met de auto en skibus te gaan. Looptijd naar gondel is prima te doen en zeker het huren van een locker boven aan de gondel is echt een aanrader!
Kleinste kind heeft zich oa vermaakt in zwembad en Bollo ruimte. Wat speelgoed meenemen voor in het bad (bal oid) is geen overbodige luxe.
Kortom, een heerlijke week gehad.

met vrienden, 2011
"Superverblijf gehad"
spoorboy83
Onderkomens
22-11-2011 Prachtig ingericht en comfortabel appartement (penthouse). Alles erop en eraan, prima schoongemaakt, ideale ligging (bovenverdieping op hoek) met zicht op het meer. Zelfs Nederlandstalig personeel aanwezig. Zwembad simpel maar netjes. Winkeltje: enkel het hoogstnoodzakelijke is aanwezig en bovendien zeer duur. Supermarkten in de regio zijn pak goedkoper. (bvb Walenstadt, ook ideaal met trein te bereiken)

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Heerlijke plek om te vertoeven"
Lars
Onderkomens
21-9-2011 Zoals meerdere mensen al beschreven een heerlijk park. Veel te doen in de buurt. Wij hebben onder meer voor dit park gekozen omwille van onze kleine man (2). Overdekt goed zwembad, overdekte speelplaats voor het geval slecht weer. Enkele uitstapjes gedaan met de kleine man oa: Liechtenstein(25min.rijden), Maschgenkamm (=met dichte gondels naar boven 2020m), Chäserrugg (=berg waar men tegen aan kijkt vanuit je appartement en =eerst met treintje vanuit Unterwasser stuk omhoog (hier bevindt zich een leuke speeltuin voor de kleine man) en daarna met een dichte grote gondel naar de top 2200m) Unterwasser is 45min.rijden vanaf Landal Walensee, Paxmall op de Walenstadtberg eerst met de auto de berg op en dan een leuke bergwandeling (25min.)voor de kleine (ook goed te doen met kinderwagen).
Boodschappen gedaan in Sargans in shopping centra(2) naast de snelweg (afslag sargans 50). Het is ons zeer bevallen op het Landal Walensee resort. Met name onze kleine man heeft het zeer naar de zin gehad

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Wat ons betreft nog een keer!"
Marion
Onderkomens
12-9-2011 Prachtig park, luxe appartement, vriendelijke medewerkers en prima startpunt om van alles te ondernemen. Op het hele park zijn 2 speelplekken ingericht. Onze oudste van 2 jaar kon zich daarmee eindeloos vermaken. Wij verbleven hier begin september, dus heerlijk rustig op het park. In het hoogseizoen zou er haast wel wat meer speelgelenheid voor kinderen mogen zijn. Vanuit het park uitstapjes gemaakt naar Zürich, Luzern, Chur, St. Gallen, Bad Ragaz. Allemaal prachtig en goed te doen (max. 1 uurtje rijden). Ons appartement zat helemaal vooraan, pal aan het meer. Waanzinnig uitzicht! Wij hadden geluk met het weer: alleen maar zon en zo'n 25 graden of meer! Aldi in Flums, evenals een mooie Coop (uitgebreid assortiment) in het centrum van Flums. Onze zoon was helemaal weg van Knies Kinderzoo in Rapperswill: echte aanrader!! Ook het zwembad is heerlijk, alleen voor de allerkleinsten wel wat fris.

"Schitterend appartement met indrukwekkend uitzicht"
B. Thys-Daenen
Onderkomens
28-8-2011 Net terug van een weekje vakantie in dit prachtige park: we logeerden in een schitterend appartement (6L2) met indrukwekkend uitzicht op meer en bergen; zalig even tot rust komen! We hadden wel het geluk net een weekje hittegolf te hebben, iedere dag boven de 30 graden, zodat het meer een heerlijke verkoeling bracht...
Enige puntje van verbetering op het park wat ons betreft is het zwembad; zou nog heel wat kindvriendelijker kunnen.
In de omgeving zijn de Floomzer (rodelbaan), de Knies Kinderzoo in Rapperwil (waar je giraffen kan aaien en een ritje op een olifant of kameel kan maken) zeker de moeite!

"Super mooie locatie. Veel te zien in de omgeving!"
Ron
Onderkomens
20-8-2011 Zwitserland is prijzig, maar het is het zeker waard. 10 min van park is een Aldi (flums).