Kies een internationale website
26 mei 2013
Weersverwachting en klimaat...
Beoordelingen Hotel Berghaus Val Sinestra***
7554, Sent
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Berghaus Val Sinestra*** in Sent, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Berghaus Val Sinestra*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Berghaus Val Sinestra
scoort een
uit
, op basis van
beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Berghaus Val Sinestra*** in Sent, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Berghaus Val Sinestra***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Berghaus Val Sinestra*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 25
vakantiefoto's
van Hotel Berghaus Val Sinestra*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
Zwitserland
GRONINGEN - EELDE
ENSCHEDE - TWENTHE
Naar:
Toon luchthavens op kaart
Vul een vluchthaven van vertrek in
Vul een aankomstvluchthaven in
De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Car rental
Ophaallocatie:
Terugbrenglocatie:
Vul een ophaallocatie in
Vul een terugbrenglocatie in
De ophaaldatum mag niet na de terugbrengdatum liggen
Hotel booking
met een groep
(1)
alleenreizend
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(17)
ALL
alleenreizend, Juni 2012
"Morgen wil ik weer!"
ineke_7
27-6-2012
Bij Hotel Val Sinestra kom je volledig tot rust, in een groene omgeving, 1,5 uur wandelen van het dorp af. het personeel is heel behulpzaam en zeer vriendelijk: het is net alsof je bij vrienden op bezoek bent. Het hele gebouw - dit jaar bestaat het 100 jaar - ademt een warme, gezellige sfeer uit. Grote ruimtes, grote kamers. Mijn kamer had uitzicht op de rivier en daarboven een majestueuze berg. En meehelpen afdrogen is gezellig en zorgt voor leuke contacten met de andere gasten. De excursies zijn goed georganiseerd, maar je moet wel een basisconditie hebben. Als dat er niet is, dan zijn de seniorenreizen een goede optie: iedereen kan daaraan meedoen (ook als je 90 bent). Een plek voor natuurliefhebbers! Aanrader!
met een groep, Juni 2011
"Goed verblijf!"
Leon
21-8-2011
Leuke plek om vanuit te wandelen! Eigen busvervoer is een geweldige bijkomstigheid!
met vrienden, 2011
"Een super plek!!"
Arent-Jan
3-5-2011
Al diverse malen op deze fantastische plek geweest. Niet doen als je van stedentrips houdt. Zeker wel doen als je houdt van ruimte, rust, natuur en ontspanning. Het hotel ademt de sfeer van vervlogen tijden (was oorspronkelijk een kurhaus), heeft een gezellige stube waar het na een lekkere dag wandelen of buitenactiviteit heerlijk toeven is. Er wordt van alles georganiseerd door het jaar heen door het jaar heen. Meedoen mag, hoeft echter niet. Kortom een aanrader!!
met oudere kinderen, Feb. 2011
"Aparte plek"
bjanssen_53
6-12-2011
Rustieke sfeer, mooie omgeving, lekker rustig.
met jonge kinderen, Aug. 2010
"Geweldig"
P.Bruijns
29-6-2011
Wel je goed voorbereiden / voor laten lichten zodat je weet wat je kunt verwachten. En daarmee bedoel ik de ligging van het hotel en het samen eten vanaf het buffet, met daarna het opruimen. Er wordt veel georganiseerd
Prachtige omgeving
met jonge kinderen, Mei 2010
"Heerlijke plaats om nog eens terug te komen"
Familie van Gameren
Bekijk foto's
12-5-2010
Wij waren 1-8 mei j.l. in Val Sinestra en hebben het alle vier erg naar ons zin gehad. Mijn man en ik hebben heerlijk gewandeld en zelfs de 2 meiden(9+12) kregen er plezier in! Het fijne was dat aan alles gedacht was. Geen bergschoenen bij je? Leen een stel! Meerijden in de bus naar een andere locatie dan de planning? Ga gerust mee totdat de wegen scheiden... Geen lenzenvloeistof bij je? Wij hebben wel genoeg! En nergens werd teveel voor gerekend.... Het personeel was erg vriendelijk en rustig. Ik schrijf normaal nooit beoordelingen, maar ik was zo geschokt door een slechte beoordeling die hiertussen stond en dacht: Ja, hier moet je niet heengaan als je drukte en winkels nodig hebt, maar vooral voor rust en natuur! Mijn kinderen hebben ook erg genoten en alle gasten zijn relaxed en gezellig geweest. De badkamer op de gang stonk nooit en alles is schoon en goed bijgehouden. Het eten vond ik een paar keer wat zout en 1 keer (de vegetarische lasagna) wat melig. Verder erg smakelijk.
alleenreizend, Okt. 2009
"Mijn ideale plek om tot rust te komen"
Theo Westra
22-8-2010
Was in 2003 al tien jaar van plan hier naar toe te gaan. Na een burnout in 2000, een ideale gelegenheid om te genieten op deze lokatie. De eerste keer wist ik niet wat mij overkwam zo overrompelend mooi. De mooiste orchideen, de mooiste wandellingen. Lekker eten en noem maar op. Bijna elk jaar ga ik er naar toe. Ook vegetariers komen er aan hun trekken.
met oudere kinderen, Juli 2009
"Hier kom je weer terug!"
familie Frans
6-5-2010
Op een vrij afgelegen plek hoog in de bergen een onverwacht gigantisch en mooi hotel. Bijna helemaal Nederlands: handig voor de kinderen. 's Zomers veel gezinnen met kinderen in alle leeftijden. De eigen busverbinding en volpension maken het de ideale en niet al te dure plek voor één-oudergezinnen. Het 1x per week meehelpen met de afwas is heel gezellig en weert bepaalde tiepes die je liever niet op je vakantie tegen komt.
Enige min-puntje: de antieke bedden kraken enorm.
met vrienden, Apr. 2009
"Super plek voor wandelaars."
R.W. Veenstra-Harts...
20-7-2009
Wij (4 wandelaarsters) hebben ons prima vermaakt in het voormalig kurort. Wij maakten deel uit van de eerste groep na de winterstop. Er werden wandelingen georganiseerd maar ook als je daar geen gebruik van maakte, kon je op advies rekenen als je dat wenste. Het personeel was uiterst vriendelijk en behulpzaam. Het eten was goed verzorgd en smakelijk.
"Nare ervaring"
Familie van Zeeland
4-11-2008
Na acht uur rijden ontvangst door een chagrijnige medewerkster die een uur nodig had om uit te vinden welke kamers voor ons waren gereserveerd.
Hierna een maaltijd van koude pasta met een prutje die ik sinds mijn studententijd niet meer heb geproefd.
Het personeel mag bij het hotel parkeren maar de gasten moeten 300 meter lager op een afgelegen, onbewaakt terreintje parkeren. Toen we met de auto naar boven reden om mensen bij het hotel af te zetten werden we weggesnauwd door nijdig personeel.
Het hele hotel ademt een sfeer van gebrek aan onderhoud. In de donkere kelder een versleten, schimmelig biljart.
Geen douche of toilet op de prijzige kamers, maar een stinkende gezamelijke ruimte op de gang.
Plaatsvervangende schaamte voor deze poging tot hotel gerund door een stel geldbeluste Hollanders.
Gewoon niet naar toe gaan.
volgende
Kaart Sent
Foto's Sent
Video's Sent
Vraag en Antwoord Sent
Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?
Nederlanders
Grieken
Turken
Scandinaviërs
Bekijk resultaten
Maak een Zoover Account en beheer uw accommodatie, bezienswaardigheid, attractie of restaurant.
Klik hier voor meer informatie